Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru zodia Sagetator 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 2 februarie 2011 | 14:07




 Horoscop Cariera Sagetator  2011





Din punct de vedere profesional, anul este unul plin de surprize si va face parte dint categoria celor pe care nu ii veti uita cu usurinta. Schimbarile din viata personalava va vor determina sa puneti mana sa studiati, sa va aplecati supra cartii si asta nu pentru a uita, ci pentru ca va trebui sa va schimbati si locul de munca si aveti nevoie de consolidarea cunostintelor. Inca de la inceputul anului simtiti ca trebuie sa faceti progrese, mai ales ca alaturi de acele schimbari veti fi nevoit sa va modificati si casa. Nu va fi un an usor, din acest punct de vedere. Constietizati ca v-ati facut un deserviciu ani la rand si acum este momentul sa recuperati ce ati pierdut. Cu pregadere cei care sunt trecuti de o anumita varsta. Provocarile apar la orice pas si trebuie sa fiti pregatit pentru orice. Veti descoperi cat de inventivi sunteti si ce capacitati manageriale posedati. Asta va va da puterea de a asimila mai repede si incredere in fortele proprii.



Horoscop Financiar Sagetator  2011


Din punct de vedere financiar, va macina gandul ca trebuie sa sa va asigurati bunastarea materiala pentru a trai decent. Nu aveti pretentii foarte mari, sau vise extraordinare, neralizabile, sunteti realist si percepeti realitatea din jurul dumneavoastra cu o lucididate care ii sperie chiar si pe cei apropiati. Cu usurinta veti reusi sa separati foarte bine planul material de cel spiritual, fara sa le aduceti la un numitor comun. Stiti ca, in ciuda faptului ca sunteti punctul de legatura, exista o delimitare intre ele. Nu le amestecati si le tratati pe fiecarte in parte ca entitati separate din acelasi intreg.
Inca de la inceputul anului va trebui sa invatati sa va gestionati partea financiara, astfel incat sa nu va prinda anul nici cu un plus dar nici cu un minus. Situatia financiara va cunoste o schimbare in jumatatea a doua a anului, cand va veti negocia cu mai multa fermitate salariu, dar si pozitia la locul de munca.
Reusiti sa va puneti in valoare toate calitatile si asta va aduce castiguri considerabile. Marte este cel care va ajuta sa vedeti toate oportunitatile financiare si sa profitati de pe urma acestora.

Horoscop Sanatate
Sagetator   2011


Sanatatea este cea care va suferi cel mai mult, pentru ca toate aceste schimbari din viata dumneavoastra va vor modifica inclusiv sistemul imunitar si metabolismul. Organele carora va trebui sa le acordati o atentie deosebita sunt ficatul, vezica biliara, iar pentru cei care au probleme cu circulatia si oasele, vor trece prin momente dificile in acest an.  Va trebui sa aveti grija la alimentatie si regimul alimentar, mai ales pentru acei nativi care locuiesc in alta parte, cu o alimentatie diferita de cea din tara. Nu ar fi rau, cei cu kilograme mai multe sa tina si o cura de slabire.

Horoscop Sentimental 
Sagetator  2011


Din punct de vedere social, inceputul de an nu va prinde in cea mai buna forma sociala. Sunteti singuri, nu aveti pe nimeni de incredere sau nu acordati incredere oricui, nu sunteti asa cum va stiti ei. Si e normal, pentru ca dupa razboiul care a avut loc la sfarsitul anului, sunteti sceptici la tot ce este nou.
Va reviniti abia pe la mijlocul anului, cand sunt eti de nerecusoscut. Joviali si plini de viata, energici si hotarati sa infrunte cu demnitate orice val al vietii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții