Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop Martie Capricorn 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 10:13




Horoscop Capricorn Luna Martie 2012


Horoscop Capricorn Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu


Cu ambele planete benefice - Venus si Jupiter - in casa dragostei si a erotismului, in martie 2012 Capricornii sunt... cei mai iubiti dintre pamanteni! Configuratia este destul de rara (se repeta o data la doisprezece ani!), asa ca fii pe faza si profita cat poti!

Deschiderea amoroasa este mare, sexualitate este plina de vigoare, exista un anume elan, un dor de aventura, iar toate la un loc creeaza o disponibilitate aparte, care atrage situatiile favorabile implinirii dorintelor.

Configuratia din luna martie 2012 este excelenta pentru persoanele singure, care au acum sanse marite sa-si gaseasca jumatatea, excelenta pentru indragostiti, care pot trai o perioada de care-si vor aminti cu placere mult timp de-acum inainte, excelenta pentru cei care au o relatie mai veche, fiindca au prilejul sa o poata relansa.

Aceasta configuratie este foarte buna, in general, pentru explorarea sexualitatii, care poate sa releveze noi fatete si noi resurse de delectare.



Horoscop Capricorn Luna Martie 2012: Cariera si bani

Prin viata ta profesionala trece un curent favorabil. Marte, Jupiter si Pluto, la care se adauga si Venus, conlucreaza pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Nu este foarte usor. Nici nu are cum, cat timp Saturn se afla inca in casa carierei. Dar unele lucruri incep sa se miste destul de bine. Poti avea reusita in activitatile educative, in cele creative sau artistice, in cele legate de divertisment.

Strainii si strainatatea, cultura, studiul si spiritualitatea pot sa-ti aduca satisfactii, dar dupa invingerea in prealabil a unor obstacole sau amanari.

Luna martie 2012 este foarte propice promovarii propriei imagini, a talentelor si productiilor tale. Te ajuta, in general, sa te prezinti intr-o lumina buna si sa valorifici oportunitatile, fiindca te poate plasa la locul potrivit in momentul potrivit pentru a culege anumite beneficii.

Financiar, nu se intrevad probleme deosebite.


Horoscop Capricorn Luna Martie 2012: Sanatate si moral


Te afli intr-o forma foarte buna. Gata de dans, de sala, de sport, de excursii, de expeditii indraznete. Gata de distractii, in general, cu un tonus de zile mari.

Totusi, in martie 2012 este de preferat sa nu comiti imprudente. Exista o expunere la incidente diverse, la probleme care apar pe neasteptate.

Fereste-te mai ales de accidentarile domestice, dar nu numai!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții