Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Pesti saptamana 26 Februarie - 03 Martie 2012

Written By NIKE B. on duminică, 26 februarie 2012 | 12:14


Horoscop Pesti saptamana 26 Februarie - 03 Martie 2012


Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor, şi care au acum beneficiul prezenţei Soarelui în dreptul zodiei lor, se poate spune că săptămâna viitoare aduce o problemă importantă legată de contracte, de parteneriat, de asocieri sau de participări la o serie de acţiuni unde există un colectiv constituit sau legat de integrarea lor într-un colectiv, pe baza unui contract de muncă, de colaborare, de iniţiativă.

Lucrurile nu sunt bune, nu sunt chiar limpezi, iar ziua de 3 martie poate să aşeze în economia săptămânii viitoare, un nou reper de care ei trebuie să ţină seama.

Fie s-au creat premisele unei nemulţumiri şi ale unei crize şi ea trebuie rezolvată în preajma acestei date prin cristalizarea unei atitudini sau prin precipitarea unor evenimente care îl împing, îl mână de la spate, îl grăbesc pe cel născut în Peşti, să se hotărască şi să ia o decizie pe care a amânt-o sau pe care n-a putut s-o ia, pentru că nu era în posesia tuturor informaţiilor necesare şi a elementelor constituente ale unei realităţi pe care o percepeau secvenţial, superficial şi, conştienţi fiind de asta, ezitau, să se implice într-o decizie categorică.

Acum lucrurile se schimbă, se limpezesc ei înşişi, se construieşte şi o realitate elocventă, vizibilă, nevoalată care determină, provoacă în ei nevoia de replică, de reaşezare. Nu pot să spun că este o repliere sau o adecvată şi diplomatică percepţie a lor.

Dimpotrivă, se poate spune că de-a dreptul li se forţează mâna şi că este aproape imposibil să se depăşească această etapă cu nonşalanţă, cu indiferenţă , fără să se întâmple nimic, pur şi simplu ridicând din umeri şi plecând mai departe fluierând.

Aşa ceva poate să se petreacă la nivelul excepţiei, al unicităţii, al câte unui nativ din Peşti care reacţionează pe baza hazardului, aşa i-a trecut prin minte, aşa a simţit în clipa aceea, dar dacă avem de-a face cu persoane motivate, lucide şi stabile psihic,atunci cu siguranţă că acest lucru nu se poate. Vor conştientiza şi ei nevoia unei radicalizări şi a unei expresii a dorinţei lor, a putinţei lor, a necesităţilor, a priorităţilor, ca şi cum ar fi nişte elemente peste care nu se poate trece.



Mercur intră în Casa Banilor şi cu asta nu-i ajută mai mult, nici nu-i complică, nici nu-i linişteşte, nici nu-i limpezeşte, cel mult poate să creeze în acest ansamblu care contribuie la o decizie să aducă, cum spuneam, în prim plan, ca un argument mult mai important decât în alte dăţi sau decisiv, banul, câştigul, beneficiul sau stabilitatea economică. Dacă, în alte dăţi, reacţionau emotiv, dacă în alte dăţi spuneau „Ştii ce? Pe mine banii nu mă interesează. Eu sunt mulţumit să am satisfacţia lucrului împlinit.

Eu sunt bucuros că lucrez. Eu sunt fericit că fac bine altora”, în fine tot felul de argumente artistico-filosofico-extravagante, de data aceasta, devin pragmatici, devin foarte precişi şi foarte, foarte, foarte exigenţi. exigenţi cu lumea care îi înconjoară, cu lumea care vine spre ei şi le cere ceva, cu toţi cei care îi convoacă, îi solicită sau îi invită să ia parte la o serie de activităţi. E, de data aceasta este mai greu de negociat cu un Peşte, este şi mai greu de discutat, pentru că are noţiunile foarte clare în minte.

Cei care-şi vor da seama primii că este foarte greu de discutat cu un Peşte sunt cei care-l cunosc demult şi care-şi dau seama că, e, s-a schimbat boierul, nu e cum îl ştim. Aici vor interveni şi câteva premise astrale care vin în ajutorul unui nativ în Peşti, şi anume o judecată mult mai bună, mai logică şi o exprimare mai precisă, mai lipsită de jenă, de temeri, de trac sau de delicateţe împinsă la extrem, şi prin asta, prost înţeleasă, prost catalogată.

În Jupiter în Casa a III-a, îi face şi mai principiali, dar şi mai adecvaţi subiectului prin ton, reacţie, comportament, le dă tărie de caracter şi virtute. Cu Lună neagră în Casa a III-a, s-ar putea ca unii dintre ei, dacă sunt jigniţi sau puşi la încercare, să reacţioneze foarte dur, aşa încât să-i lase pe opinenţi cu gura căscată. În această situaţie, discuţia cu un Peşte nu numai că este incomodă,e chiar de evitat sau este chiar de speriat. Nu toţi cei care s-au declarat prieteni de-a lungul timpului mai sunt priviţi ca atare şi cultivaţi într-o astfel de dimensiune de către un nativ din Peşti.


Ba, aş spune că de-a dreptul nu-i mai interesează nimeni şi nimic şi se fandosesc mult prea puţin aşa cum au făcut-o altă dată cu privire la falsele motivaţii şi argumente. Vai, ce-o să zică, vai, ce-o să creadă! De aceea, spun că există o radicalizare şi o simplificare a intereselor, a reacţiilor, a deciziilor şi a acţiunilor. Pe acest fundament, se poate spune că pentru cei născuţi în Peşti, trigonul pe semne de Pământ, care funcţionează cu nişte combinaţii alchimice cam dure, cam acide, este benefic pentru Peşte.

Îi dă elementul necesar prin funcţia stabilă a pământului, îi dă tăria necesară, îi dă justificarea şi, până la un punct, chiar logica şi bunul simţ de care vorbeam, în aşa fel încât ceea ce se petrece acum pe semnul lor natal, adică acea încărcătură, acea vibraţie puternică dinspre Peşte, adică apă, să nu se transforme în haos. Ziua de 3 martie mai este interesantă pentru aceşti nativi şi prin relaţia foarte bună între Soare şi Lună.

Luna se va afla în Rac şi întreaga zi va crea tot felul de ipostaze, să le zicem bune, fericite, frumoase, agreabile, interesante sau favorabile desfăşurării unor activităţi artistice, unor câştiguri, unor activităţi ludice, unor preocupări sentimentale, unor aventuri încărcate de senzualitate, magnetism sau chiar ale unor apropieri în care sexualitatea să fie pe planul doi, dar emoţia, comunicarea spirituală, regăsirea pe coordonate ale unei culturi şi ale unei educaţii sau ale unui mental care rezonează pe deplin cu ceea ce are şi oferă o persoană apropiată de un nativ în Peşti, sunt zilele de căldură sufletească, de beneficiu, de apropiere, unii chiar pot să fie fericiţi, chiar extaziaţi, să fie ei înşişi copleşiţi de aceste stări foarte bune. Dar aceasta este o chestiune de intimism şi de intimitate, este o ipostază pe care poate că nu toţi Peştii o trăiesc şi, cu siguranţă îi vizează pe cei tieneri, foarte tineri sau încă tineri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții