Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 25 Februarie 2012

Written By NIKE B. on vineri, 24 februarie 2012 | 19:19


Horoscopul zilei de azi 25 Februarie 2012



Horoscopul zilnic de azi Berbec


Nu pune la suflet glumele deplasate de la prieteni, pentru ca nu ascund intentii rele, ci vin dintr-o atitudine prea lejera. Superficialitatea unora te poate deranja, dar incearca sa nu aluneci spre reactii emotionale neadecvate (suparare, agresivitate, izolare) din cauza unui cuvant aruncat aiurea de un amic ce nici nu-si da seama ce spune. Raspunde-i cu aceeasi moneda, pentru ca cea mai buna contraofensiva in astfel de momente este ironia. Va simti pe pielea lui ceea ce simti tu, deci nu cauta alta razbunare!


Horoscopul zilnic de azi Taur


Esti de ajutor unei persoane mai in varsta si te simti foarte multumit in aceasta postura, pentru ca ai si tu ocazia sa ii oferi ceva in schimb. Un parinte, o ruda bolnava sau un coleg mai matur iti cer sprijinul sau sfatul intr-o problema pe care tu stii sa o rezolvi si esti onorat de atentia pe care ti-o acorda. Si tu ai apelat la el de atatea ori, deci acum ii poti intoarce cumva serviciile. E placut sa stii ca ceva din cunostintele tale poate salva o problema a unui om cu mai multa experienta de viata, fiind un semn ca ti se recunoaste valoarea intr-un anumit domeniu.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Banii sunt facuti sa circule, dar sa si rezolve niste probleme. Este o zi a schimbului reciproc si a imprumuturilor prietenesti, deci te simti bine ca poti fi de ajutor unui om ce ar avea nevoie de bani. Si ceilalti ti-ar oferi, daca ai apela la ei, deci nu te gandi la ce vei primi in schimb, sau cand, pentru ca acum conteaza salvarea cat mai grabnica a situatiei. Daca tu ai bani pentru a imprumuta pe cel care nu are, fa-o cu inima deschisa, fara a-i pune o mie de conditii. Ti-i va returna cumva, dar nu-l presa cu termene limita!


Horoscopul zilnic de azi Rac


Ai senzatia ca ti s-au inecat toate corabiile si nu apare nimic bun care sa te bucure cat de cat. Depresia este prin preajma, pesimismul nu te paraseste nicio clipa si pari tot timpul bosumflat si trist. Incearca sa mai treci si tu cu vederea ceea ce nu-ti convine, pentru ca nu le poti avea pe toate asa cum ai dori. E nevoie de compromisuri, de sacrificii din cand in cand, pentru ca, daca ai incepe sa le pui pe toate la index, ai fi cel mai nefericit din lume. Te poti multumi si cu mai putin, uneori!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Dragostea nu vine intotdeauna calare pe un cal alb, deci nu te astepta la povesti din filme, ca sa nu fii dezamagit. Cel care tine la tine isi poate exprima sentimentele si in cea mai banala forma, deci nu pretinde de la el dovezi imposibile. Fara a aparea in armura stralucitoare, omul din fata ta te poate iubi ca nimeni altul, daca i-ai acorda o sansa, dar daca pretentiile tale sunt prea sus, e clar ca nu vei pleca ochii la acesta. Risti sa ratezi o frumoasa idila doar pentru ca nu se ridica la nivelul foarte ridicat al viselor tale de amor.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Nu gasi scuze in programul arhi-incarcat pentru a amana lucrurile frumoase ale vietii, pentru ca acestea ar trebui onorate mai mult. Timpul petrecut cu familia poate fi mai pretios decat sarcinile de serviciu care nu se vor termina niciodata. Incearca sa nu sacrifici orele dedicate spiritului doar pentru a munci si astazi peste masura, pentru ca tu vei fi cel dezavantajat. Iti vei da seama ca trece weekendul iar tu nici nu te-ai odihnit si nici n-ai lasat treaba din mana, deci sufletul tau e stresat si macinat de probleme.


Horoscopul zilnic de azi Balanta



Trebuie sa pleci la drum, dar ar fi doua directii diferite care cer astazi atentie si nu stii incotro sa pornesti. Ar fi ideal sa poti trece prin ambele locuri dintr-un foc, dar daca acest lucru e imposibil, alege-l pe cel care necesita azi cea mai mare atentie. E nevoie de tine in alta localitate si lasi deoparte orice activitate pentru a ajunge acolo de urgenta. Te vei intoarce acasa multumit ca le-ai rezolvat, dar tot va ramane undeva un ghimpe ca ar fi fost bine sa ajungi si la cealalta destinatie tot azi.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Este o zi cam agitata, nervii se vor elibera de la te miri ce iar tonul va fi intotdeauna mai ridicat decat ar fi nevoie. Adapteaza-ti discursul in functie de atmosfera, ca nu cumva sa agiti si mai tare spiritele. Daca vezi ca exista deja oameni nervosi in mediul in care intri, fa un efort sa te abtii sa mai torni si tu gaz pe foc, altfel armele se pot intoarce si spre tine. Se pot spune cuvinte dure, se aud critici si acuze in jurul tau si cum ai si tu limba foarte ascutita uneori, e greu de crezut ca vei sta in banca ta fara sa spui si tu vreo doua.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Se stie ca esti un mare idealist si faci planuri din nimic, dar uneori realitatea te obliga sa revii cu picioarele pe pamant. Un vis se destrama, dar e spre binele tau, ca sa nu mai investesti energie intr-un scop care nu poate fi atins cu mijloacele de care dispui acum. Mai invata, mai acumuleaza experienta, aduna instrumentele de care ai nevoie pentru a cladi ceea ce visezi si abia dupa aceea poti avea curajul sa tintesti pana departe. Fara mijloacele concrete, totul ramane o simpla fantezie si cu imaginatia tu stai foarte bine!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


O singura scanteie sa apara ca deja ai capatat energia de care aveai nevoie pentru a te implica intr-un proiect nou si interesant. Esti entuziasmat de ceea ce speri sa atingi, daca mai primesti si incurajari de pe margine, cu atat mai dornic de reusita devii, deci totul pare sa capete un ritm alert spre o victorie de toata frumusetea. Esti foarte aproape de varful pe care l-ai vizat, deci pastreaza acest tonus viu pana la capat. Reusita te va stimula sa mergi si mai sus, si mai departe, si mai bine!


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Toate inainteaza perfect daca iei alaturi de tine oamenii potriviti pentru scopurile tale. Nu-ti pierde vremea cu oameni banali, purtand conversatii sterile, cand ai putea gasi persoane inteligente care iti pot oferi multe sfaturi utile. Intra intr-un grup de oameni interesanti de la care ai multe de invatat si fa tot posibilul sa te integrezi bine aici, pentru ca pare a fi un colectiv destul de exclusivist. Daca nu te ridici la nivelul pretentiilor lor, poti fi oricand eliminat, deci pune-ti ambitia in joc sa devii si tu unul de-al lor, fiindca merita!


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Te mai poti lauda si acum, dupa atata timp, cu un succes deosebit din trecut care a stat la baza dezvoltarii tale. Merita, din cand in cand, sa treci in revista palmaresul tau de odinioara, pentru ca mai sunt unele aspecte pe care nu toata lumea le cunoaste si care pot crea o imagine foarte buna despre tine. Lauda-te, cu modestia de rigoare, si povesteste lumii ce ai realizat pana acum, pentru ca daca tu nu o faci, cine s-o faca? Ai atatea amintiri frumoase despre succesele tale de demult incat trebuie sa le mai aduci uneori la lumina.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții