Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 26 Februarie 2012

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 februarie 2012 | 12:34


Horoscopul zilei de azi 26 Februarie 2012



Horoscopul zilnic de azi Berbec


Ai facut niste planuri in detaliu, dar azi ele necesita o modificare esentiala. Nu mai poti ajunge acolo unde ti-ai propus initial, dar si directia cea noua are unele avantaje, daca vei accepta sa faci aceasta schimbare din mers. Nu are rost sa te cramponezi de un unic sens, pentru ca se pot ivi oricand alternative mai bune si daca tu esti fixat pe o tinta anume, ai putea rata ocazii care ar merita atentie. Fii asadar deschis si la alte optiuni decat cele pe care le ai foarte clar stabilite in minte. !


Horoscopul zilnic de azi Taur


Ca sa fii pe placul lumii, uneori esti nevoit sa te ascunzi in spatele unei masti care nu te reprezinta, dar care le este celorlalti agreabila. Cu un dram de linguseala falsa, poti fi admis in diverse medii in care, daca ai spune lucrurilor pe nume cu sinceritate, poate nu te-ai simti la fel de bine primit. Nu trebuie sa te simti vinovat ca afisezi o imagine falsa, pentru ca uneori exista si minciuni necesare care iti netezesc accesul spre anumite directii. Poate ca minti, dar o faci cu un scop bine stabilit!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Ai ocazia de a te intoarce cumva in trecut spre un moment care a avut un efect foarte placut asupra ta. Te simti bine sa revii din cand in cand in acele timpuri, pentru ca iti extragi energia din amintirile cele mai frumoase de atunci. Poate revezi oameni despre care nu mai stiai nimic de ani de zile sau treci printr-un loc de care te leaga amintiri dintre cele mai intense, deci coarda ta sensibila vibreaza din nou la tot ce mai are inca un loc important in inima ta. Adu-ti aminte de ceea ce iti oferea bucurie candva si readu totul la lumina.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Este o zi perfecta, in care ai suficiente motive de bucurie. Poate ai ceva de sarbatorit alaturi de familie si atmosfera este foarte animata si entuziasta. Nu te mai gandi la nimic din problemele saptamanii incheiate, ci dedica-te intru totul acestui eveniment care va aduna pe toti aproape si va fac sa va manifestati liber. Faceti planuri de viitor impreuna si cand vezi cat de mult se implica si cei dragi, esti din ce in ce mai convins ca va indreptati foarte repede spre un succes ce va va incanta pe toti. Mobilizeaza-i!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Ti-e gandul in continuare la munca, pentru ca esti implicat intr-un proiect capruia ii acorzi o importanta speciala, deci nu te poti detasa de sarcinile tale. Si azi mai cauti prin carti dupa informatiile de care ai nevoie sau stai de vorba cu persoane mai experimentate care au trecut deja prin astfel de situatii. Sfaturile pe care le primesti si datele pe care le gasesti prin manuale iti sunt de mare folos si le vei putea pune de maine in practica pentru a ajunge la rezultatele dorite cu succes. Nu mai e mult pana la tinta propusa, deci nu-ti pierde interesul si elanul pe parcurs!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Se apropie un eveniment care are asupra ta un efect foarte stimulativ si nerabdarea ta creste cu fiecare ora care te mai desparte de acel moment. Abia astepti sa ajungi acolo, pentru ca tu consideri acel moment drept o realizare de care vei fi foarte mandru. Interesant e ca acel punct, spre care te indrepti cu pasi repezi, va reprezenta de fapt startul spre o etapa si mai importanta. Fara sa ajungi al acest nivel, nu poti trece mai departe, deci trebuie sa aranjezi lucrurile in asa fel incat una sa o genereze pe cealalta.


Horoscopul zilnic de azi Balanta



Fii just in aprecieri si nu te avanta spre judecati de valoare fara o cunoastere aprofundata a problemei. Cineva te-ar putea tentat sa extragi o concluzie dupa o informatie eronata, fara a sti toate detaliile, si te-ai putea confrunta cu un verdict incorect din care tu sau altcineva aveti de suferit. Adu-ti aminte de toate valorile care graviteaza in jurul adevarului: cinste, corectitudine, fidelitate, impartialitate, pentru ca doar acestea te vor ajuta sa treci cu bine peste un moment care contine mai multe directii de interpretare.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Ai facut o greseala si constiinta iti spune ca o repari de urgenta, inainte de a fi descoperita de cineva. Nu o prolifera mai departe, considerand ca nu va avea efecte asupra nimanui, pentru ca poate deveni punctul sensibil al unui viitor esec. Grabeste-te sa restabilesti ordinea corecta a lucrurilor, pentru ca imaginea ta ar putea avea de suferit daca cineva va scoate la lumina eventuale fapte incorecte sau va aplica si vreo sanctiune. Sa nu crezi ca o poti ascunde la nesfarsit!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Ar trebui sa profiti de linistea acestei zile pentru a-ti reincarca bateriile. Ocupa-te doar de activitati casnice, sedentare, pentru ca nu ai prea multa energie fizica. Somnul sau leneveala prin casa s-ar potrivi de minune, desi esti o fire agitata de felul tau, dar de data aceasta parca nu-ti iese nimic, ci mereu simti nevoia sa te opresti din elan si sa-ti tragi sufletul. Meriti si tu o zi de repaus total, fara ca cineva sa traga de tine.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


O persoana draga trece prin momente dificile, dar e un mare norocos ca te are pe tine alaturi. Reusesti sa-i abati gandul de la necazurile sale printr-o vorba de alinare sau o incurajare. Ii faci unele promisiuni pe care le vei duce la indeplinire cu brio, pentru ca esti un prieten de nadejde care este oricand dispus sa-si asume un rol in viata altora, mai ales la nevoie. Nu esti foarte convins ca si celalalt ar face la fel pentru tine, dar tu te dedici in continuare cu devotament fiindca singurul tau scop in acest moment e sa-l vezi din nou linistit si sigur pe el


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Un noroc nesperat apare azi in calea ta si rezolva cu brio o problema. Esti foarte multumit de felul cum s-au asezat lucrurile si reusita de acum devine punctul de plecare spre evenimente si mai grozave. Un succes depinde de altul, o bucurie naste o alta, deci lucrurile bune se aduna precum un mare bulgare de zapada: totul porneste de la un moment minor si, din aproape in aproape, se creeaza o atmosfera exceptionala de optimism si fericire in care ai impresia ca toate iti merg de minune.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Esti concentrat la un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si nici nu-ti dai seama ca lucrurile s-au accelerat si esti mult mai aproape de acel moment. Posibil sa apara un detaliu care sa grabeasca evolutia si, ca prin minune, sa ajungi acolo mult mai repede decat era planificat. Esti implicat in miezul unor evenimente care se desfasoara intr-un ritm fantastic, ceea ce te cam zapaceste, pentru ca nu esti foarte spontan. Uneori ai nevoie de mai mult timp de gandire sau de miscare, or aceasta viteza parca te ia prin surprindere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții