Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic de azi 17 Iunie 2012

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 iunie 2012 | 12:48


Horoscopul zilei de azi 17 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


Pleci intr-o directie neclara, dar esti constient ca este nevoie sa faci acest drum acum. Poate nu esti in cea mai buna forma pentru a calatori, dar iti depasesti slabiciunile si iti canalizezi toata energia spre destinatia aleasa. Ca e o calatorie concreta, in plan geografic, sau doar una metaforica, spre o tinta necunoscuta, nu dai cu piciorul acestei ocazii, pentru ca esti sigur ca acolo, la final, te asteapta ceva important ce nu trebuie ratat: o lectie de viata, un sfat bun, o intalnire decisiva.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Apare un scop maret in cariera care te stimuleaza fantastic. Abia astepti sa duci la indeplinire acest plan si iti pui in joc toate resursele pe care le detii. Ai un exemplu bun in fata ta, pentru ca un colaborator mai matur si cu mai multa experienta a reusit intr-un scop similar, deci ajunge doar sa-i urmezi sfaturile si sa-i asculti povestea de succes. Vei merge pe urmele sale si vei ajunge intr-o zi la un nivel de care vei fi mandru! Ambitioneaza-te sa demonstrezi la ce esti cel mai bun!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Scapi de un stres, iar eliberarea de griji are un efect benefic asupra ta, pentru ca iti da chef sa faci ceva nou. Cat timp stateai ca pe ghimpi in asteptarea unei solutii, nu aveai spor la nimic, dar acum, cand totul revine la normal, vrei sa te apuci de ceva nou. Nu te poti gandi la altceva cat timp esti obsedat de raspunsul la o intrebare, de aceea trebuie sa faci tot posibilul sa restabilesti ordinea in acele planuri care nu ajunsesera la un nivel stabil sau care nu-si gasisera inca solutionarea.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Uneori trebuie sa iei taurul de coarne si sa-ti prezinti punctul de vedere in fata tuturor, chiar daca nu esti de acord cu ceilalti. Desi se naste o disputa aprinsa pe marginea unui subiect cu mai multe unghiuri de interpretare, te simti bine pentru ca dialogul devine dinamic, stimulativ, si obliga pe toata lumea sa-si sustina parerea cu argumente solide. Nu e doar un conflict de interese aici, ci un schimb de opinii din care, intr-un final, tot va iesi o concluzie care sa ajute pe toata lumea. Nu te teme de dispute, pentru ca au si ele rolul lor!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Nu poti duce la capat planurile fata de care ti-ai facut sperante imense si te trezesti la realitate intr-un mod ceva mai abrupt. E mai bine sa fii transant, asa ca de obicei, si sa spui lucrurilor pe nume, decat sa te amagesti cu ceva ce nu vei putea obtine niciodata daca vei continua pe aceasta cale. O schimbare radicala de directie ar fi de preferat, decat sa vaslesti plin de entuziasm spre un vis imposibil. Odata si-odata tot vei reveni cu picioarele pe pamant!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Esti tinut pe loc de un hop greu de trecut, nu pentru ca nu ai avea solutii, ci pentru ca ceilalti te opresc din avant. Te implici prea mult in problemele altor persoane si, din cauza lor, nu ai nici un progres in propriile proiecte. Mai bine ti-ai vedea doar de ale tale, dar sufletul tau mare rezoneaza la necazurile altora si te implici, dorind sa le arati o cale. Atentie insa: unii iti vor simti punctul sensibil si vor profita de bunavointa ta: se lamenteaza intruna de tot felul de nevoi si lipsuri, care in realitate nu exista.


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Nu pleca urechea la informatiile care ajung azi la tine, pentru ca ele contin o mare doza de neadevar. Ia in gluma tot ce afli, pentru ca, daca dai crezare, ai putea merge pe o pisa falsa, consumand inutil timp si energie. Daca intuitia iti spune ca ceea ce afli e o mare gogoasa, intoarce armele impotriva celui care transmite asemenea informatii si spune-i vreo doua cu un ton amuzant, pentru ca nu va suporta usor ironia. Decat o critica severa cu reprosuri si acuze, un ton zeflemitor si cinic ar avea un impact mult mai profund!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Ai niste bani la dispozitie pe care ai dori sa-i investesti in confortul personal. Casa sau aspectul tau exterior ar putea primi un upgrade consistent cu ajutorul banilor, dar consideri ca merita fiecare leut daca in joc este imaginea ta. Vrei ca lumea sa te aprecieze, sa te admire, si banii sunt, azi, cea mai accesibila metoda de a-ti imbunatati viata. Iesi la cumparaturi si nu te uiti la bani, pentru ca satisfactia de la final va fi imensa si vei avea motive sa zambesti si sa fii mandru de tine.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Viata de familie este foarte fericita datorita unui eveniment de top care aduna pe toti cei dragi aproape. Participi la un moment cu tenta festiva, cum ar fi o aniversare, un botez, o logodna, in centrul atentiei fiind cineva important pentru inima ta si la bucuria caruia participi cu incantare ca si cum ar fi chiar fericirea ta in joc. Pot avea loc acum unele din cele mai placute momente in familie, pentru ca se stie cat de mult pret pui tu pe relatia cu cei dragi.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Iesi mai mult in lume in compania persoanei iubite de parca ai simti nevoia sa arati tuturor ce cuplu perfect formati! Vi se citeste fericirea pe chipuri si ati depasit faza intimitatii cand doreati sa stati ochi in ochi unul cu celalalt. Acum e timpul sa participati la tot felul de evenimente din afara intimitatii voastre, pentru ca si aceasta este o forma de a va pune relatia la incercare. Lumea va va aprecia, pentru ca se vede ca va potriviti si ca va completati bine unul pe altul si laudele lor va stimuleaza!


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Mult asteptatul evenimente pentru care ai muncit multa vreme se contureaza acum la orizont si te bucuri enorm de nivelul la care ai ajuns. Meriti felicitari, dar daca au mai fost si alte persoane implicate in acest succes, nu uita sa le scoti mai mult in evidenta rolul, pentru ca ar fi incantati sa primeasca recunostinta si multumirile tale. Ai fost ajutat sa ajungi aici, deci trebuie sa fii generos si sa recunosti ce influenta buna au avut ceilalti asupra ta. Candva vei face si tu la fel pentru ei!


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Uneori e bine sa pastrezi discretia asupra planurilor la care lucrezi ca nu cumva vreo reactie a celor din jur sa-ti taie elanul. Te-ar deranja mult sa vezi ca unii incep sa critice tot ceea ce ai de gand sa faci, deci ar fi mai bine sa taci si sa duci la capat ce ai inceput si abia la final sa povestesti ce ai realizat. In anturajul tau se infiltreaza persoane care vor sa te traga de limba pentru a scoate de la tine niste secrete care ar trebui totusi sa ramana ascunse. Nu le permite sa intre in intimitatea ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții