Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 18 Iunie 2012

Written By NIKE B. on duminică, 17 iunie 2012 | 14:55


Horoscopul zilei de azi 18 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


Monotonia cotidiana de la serviciu sau de acasa te plictiseste iar rutina are efecte negative asupra chefului tau de lucru. Daca ai fi avut sarcini mai interesante de rezolvat, daca ar fi aparut ceva nou in program, te-ai fi apucat cu mai mult sarg de treaba, dar cand vezi ca sunt aceleasi chestiuni pe care le cunosti pe din afara, parca nu ai nicio tragere de inima. Nu ai incotro, unele sarcini sunt obligatorii la fel in fiecare zi, deci trebuie sa te concentrezi la munca fara a avea neaparat si ceva care sa te atraga.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Atmosfera este foarte placuta acasa, ori datorita aparitiei neasteptate a unui musafir cate anima pe toata lumea cu veselia lui, ori datorita celor mici care aduna toata familia in preajma lor. Era nevoie de un pic de distractie, incat te vei simti excelent in compania acestor persoane pline de viata si dornice de joaca. Adu-ti aminte cum e sa fii copil, pentru ca nu e deloc o rusine sa te copilaresti un pic si tu. Lasand copilul din tine sa se manifeste liber, uiti de griji si te simti mai sigur pe tine.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Lucrezi intr-un mediu ostil, marcat de reguli care nu pot fi incalcate. Exista legi mai presus de tine si, vrei - nu vrei, trebuie sa te supui orbeste. Iti gasesti cu greu argumentele, nu stii ce sa spui pentru a te face ascultat, de aceea stresul creste major pe parcursul zilei daca trebuie sa vorbesti in fata unor persoane care te privesc cu autoritate. Preferi sa taci si sa muncesti, pentru ca nu e momentul cel mai bun de a-ti exprima ideile.


Horoscopul zilnic de azi Rac


E mare agitatie in preajma ta, te afli printre caractere foarte diferite de oameni si fiecare interactioneaza altfel cu tine. Cu unii poti avea relatii constructive, care sa dea startul unor planuri care va vor multumi, in timp ce altii vin doar cu critici care nu fac decat sa tensioneze atmosfera. Tine-ti sub control tendinta spre critica, pe care stii ca o ai, pentru ca si tu poti strica ziua altora cu tot felul de comentarii acide la adresa lor. Abtine-te sa iti exprimi transant dezacordul fata de ceea ce fac altii. Cat timp nu e treaba ta, lasa-i sa isi vada de a lor!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Viata de familie este emotionanta si sensibila, pentru ca a venit vremea depanarii amintirilor de demult. Poate treci prin zona ta de bastina sau revezi persoane dragi de care iti era dor, iar sufletul tau este rasfatat de atatea trairi puternice. Un eveniment de demult revine acum in actualitate si aduna in preajma ta rude, prieteni, frati cu care vrei sa retraiesti momentele de atunci. Parca ai celebra un vechi succes sau ai ocazia de a te bucura si dupa atata vreme de o reusita de odinioara care inca joaca un rol cheie in inima ta. Trecutul inca te bucura!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Te-ai impotmolit intr-o zona sumbra la serviciu si esti obsedat de problemele tale. Simti nevoia sa le discuti si cu altii, mai ales cu cei care au trecut prin situatii similare, decoarece solutiile apar din experientele acumulate de altii in trecut. Exista o persoana matura care intelege foarte bine ce simti si va fi alaturi de tine cu adevarat, iar sfaturile pe care ti le impartaseste au rolul de a clarifica situatia. De maine vei gasi mult mai repede iesirea din aceasta zona intunecata, deci cere parerea celor care stiu ce se petrece cu tine.


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Ai grija ce spui, pentru ca poti dezamagi un prieten prin felul in care i te adresezi. Il tratezi cu indiferenta, nu rezonezi la problemele pe care ti le impartaseste si e normal sa se indoiasca de prietenia ta cand tu te faci ca nu auzi ce spune. Ai alte preocupari si nu ai dispozitia necesara pentru a plange alaturi de el. Ar putea spune ca esti lipsit de compansiune, ca nu tii la el, dar astazi chiar iti doresti putin timp doar pentru tine, fara sa monopolizeze altii discutiile cu necazurile lor. Tu vezi altfel viata decat ei, nicidecum atat de negru!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Primesti o nota proasta la scoala sau intr-o competitie profesionala, ceea ce te dezamageste profund. Crezi ca nu meritai acest calificativ nedemn de imaginea ta de profesionist, dar trebuie sa accepti ca viata mai contine si esecuri, nu numai reusite. Ai ceva de invatat de pe urma acestei lectii, care e mai degraba o nota de trecere, ca sa nu suferi prea tare, dar constiinta ta intervine si amplifica si mai mult atmosfera cu auto-critici severe. Nimeni nu e atat de dur cu tine cum esti tu insuti cu propria persoana, asa ca repara ce se poate si invata din mers.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Inima ta bate mai tare in asteptarea unui eveniment caruia ii acorzi o importanta speciala. Poate e vorba de prima intalnire cu cel care ti-a atras atentia si te pregatesti cu mult entuziasm pentru acest moment. Poate faci planuri de viitor cu partenerul si fiecare contribuie la constructia lor cu ce stie mai bine. Visele tale cele mai frumoase contin o mare doza crescuta de sensibilitate, provenind din suflet, dar ceva iti spune ca totul se va implini intocmai. Abia astepti sa ajungi la capat, pentru ca acolo te asteapta fericirea.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Un risc major trece prin afacerile tale si poti decansa o criza de proportii. Rezista ispitei de a cheltui o suma de bani care nu iti apartine sau care era pusa deoparte cu alte scopuri, pentru ca daca o investesti azi in ceva, iti poti lua adio de la ea, fara a o mai recupera vreodata. Nu umbla cu tertipuri periculoase, pentru ca azi poti face o greseala majora in buget sau poate abia acum ies la iveala urmarile unei prostii financiare de anul trecut. Regreti amarnic acum, dar banii s-au dus!


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Trecutul este sursa unor evenimente viitoare, deci arunca o privire inapoi sa vezi cand si de unde a pornit actiunea care se cladeste acum pas cu pas in fata ochilor. A inceput mai demult, dar din cauza unor obstacole, nu a evoluat asa cum ai fi dorit la vremea respectiva, dar acum totul va inainta mult mai bine. Ar fi un moment ideal sa scoti de la naftalina proiecte care inainte nu au avut prea multi sorti de izbanda, pentru ca acum, la a doua incercare, totul ar putea evolua ca la carte. Readu in prim plan chestiuni uitate!


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Ai grija la conditiile de trafic astazi, deoarece ai putea fi implicat in unele situatii nedorite pe parcursul unor calatorii. Ori masina nu e in cea mai buna forma si face figuri, ori calatoresti intr-o companie care nu-ti face nicio placere, de aceea s-ar putea spune ca deplasarile acestei zile sunt obositoare si generatoare de stres. Greu de evitat aceste conditii defavorabile, pentru ca sunt calatorii obligatorii deci, vrei, nu vrei, trebuie sa pleci la drum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții