Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic de azi 19 Iunie 2012

Written By NIKE B. on luni, 18 iunie 2012 | 13:08


Horoscopul zilei de azi 19 Iunie 2012


Horoscopul zilnic de azi Berbec


In cuplu, exista uneori momente de raceala si detasare, cand nu sentimentele sunt cele care cantaresc cel mai mult, ci capacitatea fiecaruia de a ierta, de a trece cu vederea lucrurile imperfecte, de a discuta cu maturitate despre angajamentele fiecaruia dintre voi. Puneti in balanta valorile mature ale vietii in doi, nu numai fluturii din stomac, pentru ca acum conteaza mai mult respectul, fidelitatea si seriozitatea cu care va implicati fiecare in destinul celuilalt. Daca e doar un foc de paie, se va stinge, pentru ca nu pasiunea primeaza aici.


Horoscopul zilnic de azi Taur


Persoana care intervine azi in treburile tale are un efect exceptional pentru cursul evenimentelor,deci profita de ajutorul pe care ti-l ofera, deoarece este unicat. Este un sprijin complet neasteptat si pur amical, fara a se astepta nimic in schimb, tocmai de aceea esti uimit de forma in care apare. Te asteptai ca orice ajutor sa aiba si un pret de platit, dar de data aceasta ti se ofera pe tava fara a fi nevoie de un contra-serviciu. Poti considera totul o imprejurare norocoasa si fericita, de care nu ai parte prea rar.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni


Nimeresti intr-un anturaj extrem de pestrit incat nu stii cum sa te adaptezi situatiei. Aici sunt si tineri si batrani, si prosti si destepti, si seriosi si superficiali, iar tu ai contacte si cu unii si cu altii. Ti-e foarte greu sa te adaptezi fiecarei situatii, pentru ca de fiecare data trebuie sa iti ajustezi discursul si conduita in functie de caracterul celui din fata ta. Aparentele de multe ori inseala si poti spune o gluma unei persoane fara simtul umorului si sa vorbesti cu ton prea serios cu o fiinta aeriana, dar ti-e foarte greu sa joci de fiecare data rolul potrivit.


Horoscopul zilnic de azi Rac


Se apropie un eveniment deosebit in perioada imediat urmatoare si il privesti ca pe un mare noroc. Aveai uneori tendinta de a vorbi despre norocul tau ca de una din lipsurile vietii tale, dar iata ca nu e deloc asa. Uneori norocul apare de unde nici nu te astepti, ca atare incepe sa privesti cu mai mult optimism sansele care ti se ofera. Cea care apare azi in calea ta si aduce aminte ca norocul e langa tine, totul e sa vrei sa-l primesti! Un eveniment deosebit te face sa te bucuri cu adevarat de sansa!


Horoscopul zilnic de azi Leu


Ai ales la intamplare o directie care incepe sa-si arate punctele slabe. Nu trebuie sa ignori maruntisurile care iti atrag atentia ca exista pe undeva si fisuri in sistem, pentru ca ele se vor acutiza si te vor duce spre erori mult mai grave. Daca cineva iti atrage atentia ca exista si un alt sens de mers, nu-l trata cu indiferenta sau ca pe o gluma, pentru ca ar putea fi o alternativa buna in cazul in care prima se dovedeste a fi nerentabila.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara


Parca nu te poti bucura pe deplin de marea reusita a zilei de astazi, ori pentru ca ai de infruntat in acelasi timp o serie de probleme, fara nicio legatura cu evenimentul fericit al carui centru de interes esti, ori pentru ca apar tot felul de carcotasi care pun la indoiala succesul. Nu tine cont de piedici, profita de ocazie cu toata fiinta ta, deoarece e o ocazie unica ce poate disparea daca incepi sa-i cauti prea mult defectele. E o sansa aici si acum, nu mai vine si maine!


Horoscopul zilnic de azi Balanta


Finalmente, te intalnesti cu persoana de la care asteptai o veste foarte importanta sau un raspuns necesar, dar pe care tot nu o mai gaseai disponibila de la o vreme. O intalnire demult amanata sau o intrevedere programata de ceva timp, are loc abia acum, si tocmai pentru ca a fost indelung asteptata, ti se pare ca are o greutate speciala. Posibil sa primesti un telefon sau un mesaj care aduce la cunostinta un eveniment deosebit, care iti poate schimba cumva directia de mers de acum incolo, poate chiar un moment de cotitura in destin.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion


Stai de vorba cu un specialist care iti ofera sfaturi profesioniste, prin care proiectele tale cele mai importante vor ajunge rapid la indeplinire. Nu poti duce singur la capat ceea ce ai inceput, ci trebuie sa apelezi si la experti, la nevoie, pentru ca acesta este si rolul lor, la urma urmei: acela de a te ajuta, de a deschide cai, de a gasi solutii, pentru a ajunge la telurile tale. Azi bati la usa persoanei celei mai potrivite care iti poate rezolva problema care te framanta foarte repede!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Certurile sunt inerente in orice cuplu, dar nu merita puse la suflet, pentru ca sunt contradictii firesti. Tu vrei una, partenerul vrea alta, incat e normal sa ajungeti la situatii mai tensionate. Unul din voi trebuie sa cedeze, deci, daca vezi ca celalalt o tine pe a lui cu incapatanare, fii tu cel care se retrage din acest razboi de opinii. In fond, fiecare aveti propriile opinii, dar viata de cuplu implica si compromisuri care pastreaza astfel relatia pe un teren armonios.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn


Duci cu brio la indeplinire o sarcina care ti-a apasat pe umeri ca o mare povara, dar acum totul se incheie cu brio si simti ca respiri si tu usurat. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns, eforturile tale sunt rasplatite cu roade pozitive pentru care meriti toate laudele. Nu te-ai pierdut cu firea cand erai mai impovarat de greutatea problemelor, ci ai fost convins ca drumul duce spre o reusita. Gandirea pozitiva si convingerea ca totul se va termina cu bine te-au ajutat sa treci peste obstacole cu capul sus.


Horoscopul zilnic de azi Varsator


Munca naste tot felul de dispute, pentru ca nu reusesti sa ajungi la un consens cu ceilalti colaboratori. Chiar daca tu crezi cu tarie in ideile tale, merita sa pleci urechea si la parerile din jur, pentru ca nu numai tu ai dreptate. Exista cu siguranta o cale de mijloc ce poate uni mai multe pareri diferite intr-o singura solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Nu te crampona doar de propriile principii, pentru ca nu sunt universal valabile. Sunt doar ale tale.


Horoscopul zilnic de azi Pesti


Situatiile de criza cer reactii spontane, deci nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a interveni. Daca dai piept cu un obstacol care, pe moment, pare imposibil de trecut, trebuie sa te misti repede, sa cauti imediat solutia pentru ca nu ai timp de gandire. Este vorba de o interventie urgenta, fara sa poti amana nimic, ca atare fii pe faza, pentru a interveni in forta. Pe moment, ai impresia ca totul e pierdut, ca se destrama sub ochii tai, dar spontaneitatea ta poate salva situatia in ultima clipa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții