Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Pesti 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:23



Horoscop Cariera Pesti 2013


Nici locul de muncă, nici serviciul nu sunt în centrul atentiei anul acesta, ca atare nu sunt prea multe de spus aici. Poate evenimentul cel mai interesant al anului e trecerea insistentă a lui Venus prin Săgetător, ce corespunde zonei carierei pe harta ta. Intri în 2013 cu Venus în cel mai înalt loc al cerului, ceea ce poate vorbi de un an norocos în plan profesional, dar Venus se mai întoarce odată aici în octombrie-noiembrie! E ca si cum ti se oferă de două ori o sansă ta afirmare sau o sansă de schimbare, pornind într-un sens de la care ai mari sperante.
Dacă e spre binele sarcinilor tale si al imaginii tale profesionale, ar fi bine să le respecti întocmai, altfel poti fi mustrat sau judecat pentru nesupunere. Nu uita că există un Saturn undeva în Scorpion care trimite spre rolul tău la locul tău de muncă multe reguli stricte, severe, intransigente, si dacă tu vrei s-o faci pe seful - din orgoliu sau doar pentru că îti cunosti valoarea si nu tolerezi usor conducerea altora - fii sigur că vor exista suficiente momente când vei fi atacat si criticat de cei care îti sunt cu ceva mai presus. Nu-ti propune teluri pe care nu le poti atinge, pentru că aici ai cel mai mult de suferit. Dacă îti supraestimezi fortele, risti să clachezi în cel mai nepotrivit moment, de aceea încearcă să te mentii cât mai bine ancorat în real, fără a-ti stabili obiective prea înalte.



Horoscop Financiar Pesti 2013


Anul 2013 se anunţa un an important în ceea ce priveşte partea financiară, Ca atare el te poate irita de multe ori cu stilul lui nervos si impulsiv si te poate influenta si pe tine să faci gesturi agresive în privinta banilor. Când ti-e lumea mai dragă, ai putea cheltui nechibzuit, uitând de moderatie, de precautie, de spirit econom, deci să nu te mire, că treci prin momente de criză ce au la bază de fapt chiar propriile tale reactii agresive. Nu uita că aproape tot anul se resimte un aspect unicat, si anume careul dintre Uranus din Berbec, cel din zona banilor pe harta ta, si Pluto din Capricorn, ceea ce măreste riscul ca planurile tale de viitor ce implică sume de bani să nu evolueze tocmai bine. Dacă ti-ai propus ori să mai pui un ban deoparte, ori te gândesti, cu spirit prevăzător, la niste cheltuieli masive cândva în anii care vin, luând de pe acum măsuri în perspectivă, din păcate anul acesta nu prea vei reusi să faci pasi mari în acest sens, de parcă ti-e foarte greu să administrezi banii. Poate mai pui un ban deoparte cu mari eforturi, dar, hop, apare o situatie nedorită care te obligă să umbli exact în acele rezerve, împutinându-le. Fii deci atent cum folosesti banii pe care i-ai strâns cu alte scopuri, ca să nu te trezesti cu vistieria goală, ca mai apoi să-ti dai seama că ai fi putut controla altfel situatia. Aici ai cel mai mult de lucrat, la reactiile spontane prost gândite, impulsive, când iei decizii pripite cu privire la banii tăi, ca să-ti dai seama mai târziu - poate prea târziu în unele cazuri - că existau si alte solutii.


Horoscop Sanatate Pesti 2013



Te simti bine în pielea ta, de altfel resimti o eliberare de stres în ce priveste starea ta de sănătate încă din 2012, când Neptun a plecat de peste grijile tale cele mai mari. Nu mai esti atât de îngrijorat, de preocupat de propriul organism, ci dai dovadă chiar de o relaxare în acest sens, abordând un stil de viată mai lejer, în care pui mai mult accent pe propria persoană si pe propriile dorinte si plăceri. Un singur lucru trebuie să retii: că Saturn din Scorpion nu te lasă să faci chiar orice cu organismul tău! Chiar dacă privesti sănătatea cu un plus de detasare, nu înseamnă nici să lasi garda jos, crezând că nimic nu te poate atinge, si nici să te spui oricăror excese care pot lăsa urme asupra organismului tău. Orice abuz - alimentar, energetic, psihic etc - poate avea efecte asupra sănătătii tale si atunci Saturn va sti să-ti impună unele conditii mai severe care îti vor aduce aminte că auto-controlul, moderatia si prudenta trebuie să te ghideze si în ceea ce priveste organismul tău. Dacă nu esti atent, Saturn va veni cu niste principii de viată ceva mai restrictive care îti vor mai tăia din plăcerile vietii: fără dulce, fără alcool, fără aia, fără cealaltă! Dar dacă ai tu singur grijă de tine si nu te răsfeti în plăcerile trecătoare, nu vei ajunge la mâna strictă a lui Saturn, cel care acum veghează asupra principiilor după care îti clădesti viata. Ceea ce dictează el acum ca literă de lege, va dura o viată deci nu este exclus să vină si cu niste reguli asupra stilului tău de viată, în ciuda lui Neptun din zodia proprie care te face extrem de indulgent cu tine însusi (îti permiti orice îti face plăcere, dar care nu e musai si benefic tie!)


Horoscop Sentimental Pesti 2013



Dragostea este unul din planurile care trece în fată anul acesta, mai ales din a doua parte a anului când în zona dedicată iubirii se mută Jupiter, totul pe fondul unei zodii romantice si dornice de afectiune, cum e Racul. Ai asteptat mult iubirea în viata ta, iar acum sansele de a începe o idilă ca-n romane cresc major! Dacă auzi că nici aici nu e motiv de fericire deplină, ai spune că iar esti un mare ghinionist, dar nu e decât un avertisment să fii prudent, anul acesta, să nu ti se aprindă călcâiele atât de repede, ci să lasi relatia care se iveste să evolueze lent si firesc, fără vise inutile.

Inima ta bate mai tare anul acesta, mai ales între lunile iunie-august, când prin casa sentimentelor trec planete care au fiecare un rol în ce priveste iubirea. Mai întâi - în iunie - trece Venus care te face mai romantic si mai sensibil, mai preocupat de trecut si de amintirile legate de fostele iubiri. Apoi aici intră si Jupiter, pregătit să-ti ofere o sansă nouă sau să repare ceea ce nu mergea în relatiile mai vechi. În iulie-august apar la orizont si Soarele, si Marte, dar si Luna Neagră, gata să-ti reaprindă inima, să dinamizeze relatia, să repare ce s-a împotmolit sau… să pună punct relatiei care nu te mai face fericit. E un moment de cumpănă asadar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții