Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop Rac 2013

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 07:34



Horoscop Cariera Rac 2013

Cariera ta este în plină ascensiune de prin 2011 încoace, de când Uranus te-a ambitionat, te-a stimulat să pornesti pe căi noi sau ti-a insuflat curajul necesar unui nou început. Urcusul tău socio-profesional va dura vreo 7 ani, pornind din 2011, deci acum esti în plină ascensiune, cu multe ocazii bune pe parcurs, dar e nevoie de un dram de ambitie si de îndrăzneală din partea ta. Ia-ti inima în dinti si pune mâna pe sansele cele bune care apar, uneori chiar din senin, luându-te prin surprindere si nestiind cum să reactionezi, si dacă nu ai făcut schimbări mari în carieră în ultimii 2 ani, ai acum suficiente motive să te folosesti de acel suflu nou pe care îl doresti în carieră. Nu ai parte de acest aer proaspăt oricând, ca atare se poate spune că esti într-o etapă ce durează 7 ani ce se va dovedi a fi unică în viată, perioada ta de avânt profesional, si dacă nu profiti de fiecare moment care te ajută, mai târziu nu vei mai avea aceleasi sanse sau acelasi elan de acum.

La granita dintre martie-aprilie, conjunctia dintre Soare, Venus, Marte si Uranus în Berbec se va dovedi a fi stimulentul perfect pentru tine, deoarece succesul nu e decât la un pas de tine, dacă ai curajul să îl atingi! Orice mare plan pe care ti-l propui acum se poate solda cu o victorie de toată frumusetea, ca atare surprizele profesionale pot fi dintre cele mai uimitoare în aceste luni. Totusi, pentru că e vorba de o zonă cam impulsivă, trebuie totusi să folosesti energia în exces a acestei întâlniri planetare pentru a o canaliza spre un tel extrem de ambitios, greu de atins, fără a denatura în nervi, agresivitate, competitivitate gresit interpretată, ca atare adună-ti fortele si tinteste cât mai sus în primăvara lui 2013, deoarece ai toate sansele să reusesti să te afirmi si să pornesti pe o cale nouă. Nu uita însă că aproape tot anul tronează pe cer un aspect agresiv îndreptat spre acel Uranus din zona carierei, semn că ai si foarte multi inamici gata să te atace sau să te critice, deci nu te lăsa învins cu una, cu două, nici oprit din drum, nici influentat de propriile tale slăbiciuni, pentru că numai de vointă depinde succesul!



Horoscop Financiar Rac 2012


Intrarea lui Jupiter în zodia ta poate avea si conotatii financiare, dar nu uita că Jupiter nu e singur acolo, ci simte permanent în ceafă respiratia rece a Lunii Negre, si s-ar traduce prin ceva ocazii bune, prin sanse de a câstiga ceva mai bine decât în alti ani, dar banii aceia ori se duc cât ai zice peste, ori ascund si un pret cam mare de plătit, de aceea prudenta ta trebuie să ajungă la cote maxime. Poate doar lunile iulie sau septembrie-octombrie să vină cu ceva bani în buzunar, când ai sansa să cumperi lucruri mai deosebite si să-ti permiti chiar unele plăceri costisitoare, dar cum, de undeva din Scorpion, Saturn trimite spre acest sector al vietii tale reguli severe, ar fi bine să tii bine sub control cheltuielile ca să nu dezechilibrezi bugetul familiei.


Horoscop Sanatate Rac 2013

Până pe 26 iunie, pozitia lui Jupiter în casa XII este un mare dezavantaj pentru tine, cu atât mai mult cu cât se află alături de el si Luna Neagră, cea care sensibilizează major sănătatea si mai ales psihicul. Gândesti negativ, vezi în jur numai probleme, si de la sensibilitate mentală la cea fizică nu mai e decât un pas, pentru că modul de gândire afectat se va oglindi si în starea ta de sănătate.

Trecerea lui Venus prin casa sănătătii de două ori în 2013 - în primele zile din ianuarie si în octombrie-noiembrie - este un beneficiu pentru a te simti din nou în formă, pentru că tonusul tău va creste simtitor în aceste perioade. Finalul de mai te poate pune în fata unui moment sensibil pentru sănătatea ta, de aceea va trebui să gestionezi cu grijă situatia, ca să nu te lasi păcălit de simptome înselătoare. Acela va fi momentul cel mai fragil: te doare într-o parte, dar problema s-ar putea să fie în cu totul altă parte, deci trebuie să te analizezi foarte atent. Nu te lua după sfaturi date după ureche, ci mergi la medic, pentru a nu te amăgi singur că nu ai nimic. Ba s-ar putea să ai, pentru că Luna Neagră te face mult mai sensibil la stimuli ce-ti pot afecta sănătatea.

Horoscop Sentimental Rac 2013

Dragostea devine câmpul celor mai serioase decizii în următorii 2 ani. În toamna lui 2012, Saturn se muta în Scorpion, ce corespunde zonei sentimentelor pe harta ta. Serios lucru, Saturn aici, deci nu te vei mai putea juca de-a îndrăgostitul, nici de-a cuceritorul de inimi, ci declaratiile tale de dragoste capătă acum profunzime, gata să construiască relatii stabile si durabile. Ai mari sanse să găsesti acum marea iubire a bietii tale, pe omul sortit pe care îl cauti poate de o viată, doar că iubirea, în cazul tău, nu soseste usor, călare pe cal alb, ci vine si cu o serie de obstacole, cu probe de încercare, cu nevoia de a schimba ceva în viata ta sau în felul tău de a fi, deci pregăteste-te de iubire în modul cel mai serios cu putintă, constient că nu (mai) e de glumă! Nu numai Saturn se află în casa sentimentelor din toamna lui 2012, ci si Nodul Nord, ceea ce accentuează si mai mult gravitatea evenimentelor legate de inimă, ca atare acum e un moment cu conotatii profunde, de destin, când vei putea spune cu mai multă încredere că iubesti, că e ceea ce cauti, că e ceea ce ti-a fost scris, cu sansa unora din cele mai importante idile ale vietii tale, poate chiar si acea unică relatie care te va împlini!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții