Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Capricorn februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 06:59


Horoscop zodia Capricorn, luna februarie 2013

Luna februarie este o lună bună pentru capricorni în general, pentru că Marte din Peşti le aduce înclinaţie spre comunicare, o deschidere spre a spune lucruri adânci, într-un mod diplomat, curajos şi fără a trezi resentimente. Tipul inferior va abuza de cuvânt, de puterea lui şi se va lupta cu cei pe care doreşte să-i doboare folosindu-se de replică, de ironie.
Va fi dispreţuitor şi va arăta că este un om chinuit, judecând gratuit oamenii, fără să poate oferi el însuşi un exemplu de superioritate. Judecata lor va fi marcată de lipsuri, de neputinţa de a găsi soluţii constructive şi atunci îşi îndreaptă chipul schimonosit spre cei care se descurcă, poate tot capricorni de-ai lui, şi taie în carne vie.

Tipul superior va căuta să-şi cultive gândurile şi emoţiile pozitive chiar dacă ştie că aceasta este o preocupare filantropică. Nu se poate acomoda deloc cu presiunea pe care mediul social o pune pe el şi va critica o presiune, mediul social inferior, politica, şefii, însă prietenii şi-i va lua sub aripa sa protectoare. Cei atinşi de afecţiuni au în prejma zilei de 12 februarie parte de o ameliorare a afecţiunilor, se vor deschide mult mai uşor către tehnicile neconvenţionale şi îşi vor înşuşi o parte din critici fără să judece.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Prin iertare capricornii se vor elibera de gândul care întreţine boală, de ceea ce este negativ şi distrugător putând să aibă parte de a ameliorări spectaculoase a stării de sănătate ori a vitalităţii în ansamblu.
Ştiu să găsească soluţii şi imediat ce le-au găsit le pot pune în aplicare fiind căutaţi în anturaj, preferaţi, consultaţi şi îndrăgiţi.

Intrarea lui Saturn în mers retrograd chiar pe 18 februarie îi pune în situaţia de a-şi refuza un drept, de a se pregăti pentru o perioadă de abţineri, privaţiuni şi respingeri care vor veni până în iulie când Saturn îşi va încheia periplul său retrograd. Ştiu că totul se rezumă la viziunea lor, la forţa lor de a se ridica deasupra condiţiei obişnuite prin idee şi de a se lăsa antrenaţi în tentaţia de a gândi multiple variante, de a fi creativi, de a inventa soluţii care nu pot fi puse în aplicare, de a abuza de noțiune, gând, sugestie. Va fi însă de bun augur tot acest exerciţiu şi vor fi curajoşi în a-şi pune în aplicaţie soluţiile cele mai bune.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții