Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Sagetator februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 07:17


Horoscop zodia Sagetator, luna februarie 2013

Ceea ce aduce luna februarie este un preambul interesant în sectorul sentimental. Aleg să se comporte straniu, neobişnuit, aş acum nu au mai făcut-o până acum şi preferă să uite de iubiri pătimaşe, să se detaşeze de promisiunile pe care le-au făcut, să evalueze corect, dar în defavoarea celor din jur, un personaj inferior, imoral sau indecent mizând pe faptul că au în sfera relaţiilor personale de acum tot ceea ce le trebuie, tot ceea ce le este necesar. Deşi nu toţi săgetătorii
oscilează, nu toţi iubesc cu patimă, unii preferă reversul medaliei – să fie iubiţi cu patimă – momentul 12 februarie când Marte şi Chiron sunt în conjuncţie aduce declicul şi imediat după aceea vindecare, soluţia, reglarea. Pentru cei care au acces la viaţa intimă a săgetătorilor, la acea parte a vieţii pe care, deși foarte deschişi, nu o împărtăşesc oricui, săgetătorii vor fi mici eroi.

Prin asta vor demonstra tărie de caracter, îndrăzneală, inventivitate şi adaptabilitate. Dacă li se va opune rezistenţă pot fi tulburători de rigizi pentru că nu acceptă că lucrurile să nu fie aşa cum spun ei şi reuşesc să fie suficient de flexibili şi abili cu informaţia pentru a convinge şi determina în jur anumite reacţii.
Ceea ce fac săgetătorii în februarie este educativ, constructiv şi înţelept, curajos şi puternic şi va avea susţinerea astrală directă până în preajma zilei de 18 februarie când Saturn va intra în mers retrograd şi când puterea lor de a rezista în fața pericolelor se va diminua.
Obişnuiţi să treacă de la o extremă la cealaltă, săgetătorii devin începând cu 18 februarie şi până în 8 iulie victimele propriilor dorinţe de a străluci şi a se ridica, de a se încrede în oameni fie din naivitate, fie dintr-o acută dorinţă de a trăi bine, comod ori interesant.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Saturn retrograd în ultima casa a zodiacului poate lărgi gama pericolului făcându-i vulnerabili în faţa unor substanţe cu caracter toxic prin conţinut ori prin cantitate, aducând în patrimoniul vieţii lor, care din punct de vedere social îşi va păstra aparența, o pată neagră întinsă până în iulie când se vor elibera de condiţionare, de a nu gândi şi face aşa cum îşi doresc.
Chiar şi aşa, constrânşi să acţioneze într-un spaţiu îngust, unii chiar constrânşi de patul de spital sau alte forme de penitenţa, se simt liberi să gândească, să spere, să-şi îndrepte gândul spre ţeluri înalte şi puternice, să caute măcar prin această formă imaterială de a se ridica deasupra acestei condiţii ingrate.
Prin gând acum, la final de februarie, săgetătorii devin puternici şi pentru că ştiu să se pună în valoare, că pot să se transforme în mici înţelepţi povestind, împărtăşind, punând la dispoziţia celorlalţi gândurile şi impresiile din călătoriile lor imaginare.

Pentru acest lucru sunt iubiţi şi îndrăgiţi, căutaţi şi puşi să se exprime la intensitatea la care doresc. Pot, în această desfăşurare de forţe, să-şi piardă controlul şi să spună prea mult despre sine, prea mult despre fricile şi temerile pe care le au chiar dacă, prin asta, calitatea de ghid, profesor, întreprinzător poate fi uşor lezată de prejudecăţile celorlalţi, încurajate acum într-o direcţie necuviincioasă. Este însă indicat să aibă încredere în forţa lor, în curajul lor de a se exprima, pune în valoare, de a lăsa o urma nobilă a trecerii lor, de a străluci, chiar şi atunci când materialul ori culoarea din care sunt făcuţi nu permite aşa ceva.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții