Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul zilnic de azi 14 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 13 ianuarie 2013 | 08:08



Horoscopul zilei de azi 14 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Stai tu ce stai, dar si cand se umple paharul, devii ca o furtuna. Suporti o vreme un tratament pe care nu-l meriti, dar vine o zi cand vei rabufni si te vei ridica pentru drepturile tale. Agresivitatea nu e cea mai buna solutie, dar daca nu merge cu vorba buna, trebuie sa mai iei si taurul de coarne pentru a obtine ceea ce ti se cuvine. Cat ai sa tolerezi atitudinea dominatoare a celui care se uita la tine de sus? Trebuie sa spui odata si-odata: gata!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Unora le merge si cu cioara vopsita, dar asta nu inseamna ca vei uita si ierta usor gesturile lor necinstite. Ii lasi acum sa-si savureze victoria obtinuta pe cai incorecte, asteptandu-ti randul sa-ti iei revansa si, mai ales, sa le demasti lor greselile. Te bazezi pe principiul cine rade la urma rade mai bine, ca atare acum e vremea celor incorecti sa jubileze, dar esti convins ca nu va tine mult si va veni si vremea ta cand vei scoate adevarul la lumina prin dovezi incontestabile.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te baza in totalitate pe informatiile pe care ti le transmite un amic, pentru ca nu isi da seama ce spune. E superficial, neglijent, spune vrute si nevrute fara a se baza pe nimic clar, fiind simple pareri personale aruncate asa, intr-o doara. Numai de tine depinde sa discerni care informatie este cu adevarat utila si corecta, pentru a nu lua drept bune tot ce auzi. Ai putea lua in serios o gluma copilareasca ce ti-ar putea cauza tot felul de probleme, pentru ca cel care a transmis vestea a vorbit in doi peri.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Varsta e un atu care te ajuta sa simti de la o posta caracterul duplicitar al unor oameni. Azi descoperi imediat cand esti mintit, cand unii ti se baga pe sub piele cu interese egoiste si daca merita sau nu sa ai incredere in informatiile pe care le primesti, semn ca te-ai maturizat si ai invatat ceva de la viata. Ai trecut prin suficiente situatii cand, fara a avea experienta necesara, te-ai lasat pacalit de aparente, dar de data aceasta descoperi imediat adevarata fata a lucrurilor si iei decizii corecte.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Degeaba iti pui tu in joc toata ambitia si energia de care esti capabil cand acestea raman fara ecou. E un exces de zel din care nu va iesi ceea ce speri, incat esti tras de maneca sa o lasi mai moale, pentru ca nu vei obtine asa ceea ce doreai! Vor aparea suficiente piedici pe parcurs cu scopul de a-ti mai domoli patima, dar nu vei tine cont de ele si vei continua sa te agiti fara rost, pana cand vei ajunge singur la concluzia ca nu merita atata implicare. Te vei trezi la realitate si vei regreta ca te-ai agitat atat de mult!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Muncesti cu placere, complet adancit intr-o activitate care iti pune foarte bine in valoare talentele. Daca ai ocazia de a strecura in activitatea ta si un dram de simt artistic, atunci rezultatele vor fi demne de toata lauda. Nu dai randament in activitati de rutina, in care sa urmezi un sablon strict pe care-l stii pe din afara, ci ai nevoie de ceva care sa-ti puna la treaba creativitatea, imaginatia si spiritul liber de artist. Pui suflet in ceea ce faci si se vede!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Eforturile tale ajung la un rezultat final de care esti foarte mandru, desi poate ai mai fi avut ceva de facut. Te bucuri totusi ca s-a incheiat totul aici si doresti sa sarbatoresti victoria. Mai mult, se pare ca ai ajuns la finish chiar mai repede decat ai fi crezut ca e posibil, ca atare poate fi un succes neasteptat, dar cum reusita vine pe nepregatite, depinde totusi de toanele in care te gaseste. Daca te prinde pe picior gresit, exista riscul sa ratezi o ocazie excelenta de afirmare si de succes!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca te-ai impotmolit in mijlocul unei actiuni si nu mai gasesti solutii de a merge mai departe, priveste un pic in jur, pentru ca ai la cine apela. Exista un prieten de nadejde care s-ar implica trup si suflet in problemele tale, totul e sa iti iei inima in dinti si sa-i ceri ajutorul. Nimeni nu va interveni in favoarea ta daca nu-l soliciti, si daca lasi orgoliile sa te domine, vei ramane in continuate blocat, cand ai avea alaturi atatea persoane dispuse sa te sprijine la nevoie. Dar vrei musai sa te descurci singur.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te grabi, tine cont de indrumarile unei persoane cu mai multa experienta care te trage de maneca sa nu te aprinzi asa, la primul impuls. Chiar daca tu esti entuziasmat la culme, cel de langa tine te mai domoleste un pic pentru ca aceasta pasiune dusa la extrem poate naste si greseli! Da, poate vrei rezultate imediate, insa proiectul in care esti implicat acum va inainta extrem de lent, dupa un ritm care chiar nu depinde de tine, deci tot ce trebuie sa faci e sa te calmezi si sa accepti evolutia aceasta mult mai inceata, dar mai productiva.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu vin vesti tocmai bune de la o oarecare distanta de casa, incat esti nevoit sa pleci la drum. La fata locului, poate gasesti solutii mai bune decat daca ai incerca sa repari ceva prin telefon. Totusi, aceasta calatorie nu vine in cel mai potrivit moment, pentru ca renunti la alte sarcini pentru o putea onora si nici nu esti prea multumit de rezultate. Nu e cel mai bun moment pentru o deplasare, deci te poti astepta la tot felul de surprize neplacute pe parcurs.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Numai prudenta si atentia sporita te poate scapa azi de o situatie jenanta care ti-ar putea crea mari neplaceri. Imaginea, reputatia, credibilitatea ta ar putea avea de suferit daca nu stai cu ochii in patru si, mai ales, daca nu rezisti ispitei de a apela la o minciuna sau la un gest care nu te reprezinta. Orice abatere de la lege sau de la regula poate avea efecte dintre cele mai severe asupra ta, cu precadere in plan profesional, unde cineva sta cu ochii pe tine si parca pandeste fiecare eroare de-a ta.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti intr-un punct critic in care nu stii ce sa alegi, pentru ca variantele pe care le ai la dispozitie sunt sub asteptari. Altceva ai dorit si acum nici nu ai de unde alege. Totusi, nu ai alte optiuni deci trebuie sa le cantaresti pe acestea ca, din mai multe rele, sa il alegi pe cel mai putin rau! O faci cumva in lehamite, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti convin, dar cum nu ai altceva la indemana, te poti multumi si cu ceva mai modest. Iti vei lua revansa altadata!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții