Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul zilnic de azi 28 Februarie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 27 februarie 2013 | 12:49


Horoscopul zilei de azi 28 Februarie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Trebuie sa schimbi ceva in programul acestei zile pentru a te ocupa de urgenta de o datorie obligatorie. Nu ai de ales, de aceea lasi la o parte orice activitate care poate ti-ar fi facut mai mare placere, ca sa te achiti de sarcina. Poate nu e o activitate prea placuta, depui niste eforturi suplimentare pentru a o rezolva, dar satisfactia finala va fi mare pentru ca ai mai sters de pe lista de restante o problema. Te eliberezi de un punct de pe ordinea de zi care era inconjurat de un oarecare stres si toate ti se par mult mai usoare dupa aceea!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Uneori, dragostea intra in viata ta pe nepusa masa si iti da toata linistea peste cap. Nu fi atat de sigur ca, daca ai decis sa nu te mai indragostesti, chiar asa vor ramane lucrurile. Apele nu stau multa vreme linistite, iar evenimentele care dau azi buzna s-ar putea sa te zapaceasca de tot! Poate nici nu e bine primita dragostea de data aceasta, nestiind pe unde sa-i faci loc si ei, dar daca ti s-au aprins calcaiele, vei trai pasiunea cu intensitate maxima.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu reusesti sa iti exprimi punctul de vedere cu mai multa autoritate pentru ca in preajma ta sunt unii mai agresivi in plan verbal. Ei stiu sa spuna ce gandesc si ii reduc pe ceilalti la tacere, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ce spun nici nu merita sa fie luat in consideratie. Tu ai argumente mult mai solide, un mod de exprimare mult mai coincis, in timp ce acestia spun vrute si nevrute si nu ajuta la nimic vorbaria lor. Fa un efort sa treci peste blocajele de comunicare impuse de cei care vorbesc tare doar pentru a avea ei ultimul cuvant.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ceva iti spune sa nu ai deplina incredere in tovarasul tau de echipa, ca ascunde ceva, ba chiar ca joaca pe doua fronturi. Daca intuitia iti atrage atentia asupra acestei masti pe care o poarta, mai bine il provoci acum la o discutie sincera, ca nu cumva sa te bazezi pe participarea lui si la final sa te trezesti cu dezamagiri ce au la baza o prea mare incredere in el. Daca il vezi ca fuge de raspundere sau da raspunsuri in doi peri, ar putea fi un semnal de alarma al duplicitatii sale.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu stii cum sa reactionezi azi la vestea care soseste, pentru ca nu poti spune clar daca e rea sau buna. Are si avantaje si dezavantaje, dar numai de starea ta psihica de acum depinde felul in care o vei primi. Daca nu esti in cele mai bune toane, nu te va convinge nimeni ca ar exista si o parte buna a lucrurilor, pesimismul punand repede stapanire pe tine, dar daca te-ai uita la cei din jur, cum se bucura si sarbatoresc vestea cea mare, poate vei reusi sa vezi si tu jumatatea plina a paharului. Anturajul are un efect major asupra felului in care te vei comporta in fata acestui moment cu doua directii diferite de interpretare.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu esti deloc hotarat, iti schimbi parerea dupa cum bate vantul, influentat de opiniile extrem de variate care apar din toate partile. Nu te poti opri asupra unei singure idei, pentru ca iti place si una, si cealalta, si mai apar si altele pe parcurs, incat e absolut normala oscilatia aceasta de la o ora la alta. Daca vezi ca nu ai ajuns inca la o concluzie clara, amana momentul decisiv pentru altadata, cand se vor fi sedimentat toate pe un teren sigur. Momentan te distreaza faptul ca ai o gama atat de larga de optiuni, dar nu le poti folosi pe toate.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Este o zi extrem de placuta, in care iti incarci bateriile cu energie pozitiva pentru o luna de acum incolo. Te intalnesti cu oameni veseli care au un efect pozitiv asupra ta, iar prezenta celor mici este o bucurie pentru tine, deoarece putina joaca nu strica nimanui. Te bucuri chiar de un soare de primavara, daca nu unul concret pe cer, atunci macar unul metaforic, pentru ca evenimentele la care participi aduc un aer proaspat in sufletul tau.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nervii nu au ce cauta azi in discutii, pentru ca si interlocutorii tai pot deveni agresivi in comunicare, daca nu iti controlezi tonul. Ar fi pacat sa strici o relatie care mergea bine doar din cauza unor diferende de opinie impartasite cu un ton ceva mai energic. Poti folosi aceasta atitudine bataioasa in competitii, in argumentare, in dispute constructive si nicidecum in contradictii absurde ce au la baza lupte de orgolii. Din pareri diferite se pot naste solutii bune, daca fiecare le prezinta logic si rational.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Este o zi vesela in care te poti ocupa si de alte aspecte decat cele care te streseaza in fiecare zi. E timp si de distractie, si de plimbari, si de cumparaturi, poate si de o mica petrecere, deci trebuie sa profiti din plin de momentele cu iz de sarbatoare care ti se ofera. Totusi, nu trebuie sa te rupi complet de lucrurile serioase ale zilei, ca nu cumva, din prea multa relaxare. Sa scapi din vedere un astfel de aspect si tocmai acolo sa apara o problema. Distractie, dar cu o limita, deci!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ia-o incet, fara sa te grabesti la rezultatele pe care le visezi din activitatea pe care o desfasori acum. E un proiect de lunga durata, ce va necesita un consum imens de resurse (de energie, de timp, de concentrare), dar tu detii toate aceste resurse si le vei folosi eficient in sensul obtinerii rezultatului pe care il doresti. Efortul va fi major, dar merita sa-l dedici in totalitate acestui scop, pentru ca la final vei fi pe deplin satisfacut de nivelul atins. Oricat de obositor ar fi, cat timp ai ceva de castigat, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Apare in calea ta exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema complicata. Sfaturile sale se bazeaza pe fapte concrete, pe informatii verificate, pe legi scrise, si daca ii urmezi intocmai indrumarile, vei avea numai de castigat. El a trecut deja printr-o situatie similara si a aplicat cele mai bune solutii in momentul respectiv, iar acum iti impartaseste si tie din cunostintele pe care le-a acumulat in urma acelei experiente. Stie ce spune, ca atare e in avantajul tau sa faci precum te sfatuieste, fara a lasa orgoliile sa te conduca.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te apleci foarte serios asupra muncii pentru ca esti implicat intr-un proiect caruia ii acorzi o importanta speciala si vrei sa ajungi la rezultate ireprosabile. Imaginea ta de profesionist este in joc de aceea lucrezi chiar si peste program, daca e nevoie, si faci tot posibilul sa nu atragi asupra ta nicio urma de indoiala si nici un motiv de critica. Esti multumit doar cand iti vei vedea clientii sau superiorii incantati de ceea ce ai realizat, si daca ei zambesc, atunci vei avea si tu motive de satisfactie. Nu te relaxezi decat cand primesti o confirmare ca ai facut ce trebuia.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții