Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Pesti

Written By NIKE B. on miercuri, 27 februarie 2013 | 02:36


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Pesti

1.Caracterul zodiei. Aşa cum e de aşteptat, această zodie va avea carac­teristicile şi semnul apei. Din cercul zodiacal i se alătură, având acelaşi semn, Scorpionul şi Racul. Dintre Peşti, Scorpion şi Rac, cea mai tare şi mai stabilă zodie este cea a Scorpionului, considerată de astrologi ca fiind semn fix. în horoscopul popular, zodia Peştilor se mai numeşte şi zodia Crapilor. în mod obişnuit, zodia Peştilor va genera, în permanenţă, o contradicţie, determinată de tensiunea dintre fluiditatea maximă a apei şi consistenţa ei materială. încă din vechime, apa a fost considerată prin­cipiu filosofic, în concepţia a numeroşi filosofi ai Antichităţii apa fiind un numitor comun şi un vehicul al trecerii în marea permanenţă universală.

2.Ziua norocoasă. Pentru nativul aflat sub semnele Peştilor, joia va fi ziua multor începuturi norocoase, a multor începuturi aducătoare de lumină şi bine.

3.Cifra norocoasă - 7. Specialiştii în numerologie afirmă despre această cifră că are puteri magice în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Purtătorii cifrei 7 vor avea, potrivit vechilor preoţi din Orient, nu numai o viaţă sexuală densă şi plină de evenimente plăcute, ci şi un vino-ncoa (sex-appeal) imbatabil. în schimb, astrologii nu par chiar atât de entuziasmaţi nici în privinţa mesajului sexual al cifrei 7, şi nici în ceea ce priveşte „lipiciul” nativilor din zodia Peştilor. Matematica mistică, o disciplină încă puţin cunoscută la noi, consideră cifra 7 ca fiind unul dintre elementele cen­trale ale sistemului său. Nu întâmplător sunt, de exemplu, 7 zile într-o săptămână, 7 săptămâni în Post, 7 vaci grase şi 7 vaci slabe, 7 minuni ale lumii, 7 coline ale Romei, 7 ani pentru dezgropăciune, 7 culori în curcubeu. Se pare, însă, că toată această magie a cifrei norocoase 7 nu-i este mereu de folos unui personaj atât de semnificativ, atât de original, aşa cum este nativul în Peşti, acesta având nevoie, prin urmare, şi de alte „noroace” şi călăuze pentru a putea trece prin lumea noastră.

4.Piatra norocoasă. Safirul, perlele şi ametistul vor fi acelea care vor putea opri, la o adică, glontele rătăcit, dar trimis de neînţelesul destin direct în pieptul nativului din Peşti. Unii astrologi dau ca norocoasă şi piatra de acvamarin. Aceasta este o preafrumoasă piatră preţioasă, în culorile albastru sau verde deschis, culori ce aparţin, de obicei, ochilor omeneşti. Dintre metale, la fel ca şi în cazul Săgetătorului, Peştii vor fi influenţaţi şi vor intra în relaţie cu staniul, un metal alb-argintiu, foarte maleabil, cunoscut în mod curent sub numele de cositor.

5. Culoarea norocoasă. Este vorba despre nişte culori foarte plăcute, rezultate din combinaţiile şi jocurile luminii cu apa, cum ar fi albastrul marin, argintiul, albastrul verzui, verdele pătat cu argintiu. Ca norocoasă pentru Peşti este considerată şi combinaţia bleu-verzui. Toate aceste cu­lori arată că nativul în Peşti are o cromatică sentimentală de excepţie.

6.Floarea norocoasă. Trandafirul alb, crinii albi, zambilele albe şi toate florile ce bat în argintiu vor aduce inspiraţie şi noroc în viaţa nativului în Peşti. La urma-urmei, un trandafir alb este un semn al eleganţei şi cu atât mai mult se recomandă să stea, vizibil şi aducător de inspiraţie, la butoniera unui nativ în Peşti, sau în vaza unei native în Peşti. Aceste flori transmit, fară îndoială, şi o sugestie de puritate, un semn de curăţenie interioară.

7. Parfumul norocos. Se pare că aromoterapia nu este nicidecum o practică modernă, ci una foarte de demult, din timpuri imemoriale, de vreme ce găsim recomandări privind parfumurile chiar şi în cele mai vechi zodiace. Vor purta noroc nativului în Peşti suavele parfumuri de flori de cireş şi de lămâi, precum şi greoiul parfum de flori de crin care, pentru a nu face ravagii printre cei din jur, va fi administrat cu maximă grijă şi în cantitate foarte-foarte mică.

8.Muzica norocoasă. Nativul în Peşti se va simţi în largul său, fiind inspirat şi cu chef de muncă şi iniţiativă, dacă va asculta piese de calitate din muzica uşoară. Pentru el, ritmurile moderne vor fi dătătoare de e- nergie.

9.Calitatea umană admirată. Cel născut sub semnele zodiei Peştilor va considera că omul trebuie să fie bun cu semenii săi, mai ales cu aceia aflaţi în suferinţă sau mai puţin norocoşi decât el. Din acest motiv, nativul în Peşti va preţui mult oamenii capabili de compasiune, săritori la nevoie şi, evident, în stare să acorde ajutor necondiţionat.

10. Calitatea umană detestată. Nativul în Peşti va dispreţui mereu pe omul care nu are încredere în sine şi, mai ales, pe cel care se subapreciază şi face chiar şi glume pe seama propriilor calităţi sau slăbiciuni.

11. Ideal de viaţă - să facă ordine printre cei din jur, să contribuie la perfecţionarea organizării şi funcţionării societăţii. El, nativul în Peşti, va simţi, uneori, nevoia să fie ajutat el însuşi de societate, deoarece va trece şi prin perioade neplăcute, de inexplicabilă şi apăsătoare singurătate, de dureroasă înstrăinare. Deşi nu-i place prea mult societatea oamenilor, na­tivul în Peşti o va căuta, considerând-o un reazem absolut necesar.

12.Dorinţa secretă. Ţinut parcă de un lanţ nevăzut în locul unde trăieşte şi munceşte, nativul în Peşti va avea numeroase clipe când se va simţi, pe nedrept, asemenea unui prizonier. Dorinţa lui secretă este să cutreiere lumea. Are o mare dorinţă de a vedea alte feţe de oameni, alte locuri şi feluri de a trăi şi de a gândi.

13.Verbul specific - a crede. Dincolo de acest verb definitoriu se află pavăza şi temeiul spiritual al nativului în Peşti: Să nu-ţi faci chip cioplit şi să te închini lui!

14.Zodii care se armonizează cu Peştii. Nativul sub semnele zodiei Peştilor va putea dezvolta o foarte bună relaţie cu una dintre cele mai puternice şi mai greu abordabile zodii, cea a Taurului. Va avea şanse, cu oarecare efort şi cu puţin noroc, să se apropie şi de altcineva din aceeaşi zodie cu el, precum şi cu nativi aflaţi sub semnele Gemenilor.

15.Zodii conflictuale cu Peştii. Putându-se dedubla, nativul în Peşti va dovedi, deseori, atâta diplomaţie, încât va reuşi, cu artă, cu talent, să evite conflictele cu nativi din altă zodii. Practic, la minima rezistenţă, orice na­tiv din alte zodii îi va putea fi accesibil, după cum, tot atât de bine, îi va putea fi şi potrivnic.

16.Zodiile concubinajului şi ale căsătoriei. Fie bărbat sau femeie, nati­vul în Peşti se va pune, în căsnicie sau în concubinaj, sub protecţia Tau­rului, suportând rigorile firii acestuia. Se pot face încercări, cu şanse de reuşită, pentru combinaţii cu Racul, Scorpionul sau Fecioara, mai ales în cazul bărbaţilor nativi în Peşti. Femeia nativă în Peşti va avea şanse de reuşită nu numai cu aceste zodii, ci şi cu Capricornul.

17.Trăsăturile personalităţii nativului în Peşti. Peştii sunt o zodie a mis­terului, a ocultismului. Tolerant, milos, iubitor a tot ce fiinţează, nativul în Peşti va suferi, pe drept şi pe nedrept, pentru toate relele şi nedreptăţile acestei lumi. Ca fire, fiecare nativ în Peşti este diferit nu numai faţă de ceilalţi oameni, ci şi faţă de ceilalţi nativi ai zodiei sale. Potrivit astrolo­gilor, Peştii reprezintă cel mai nelumesc semn zodiacal. Nativul în Peşti este, de obicei, modest, timid, şi luptă mai mereu să-şi menţină sau să-şi recapete încrederea în sine. Mintea, în schimb, îi este, în permanenţă, vioaie, mereu în febra căutărilor şi a cunoaşterii. Instabil în tot ceea ce vrea şi în tot ceea ce face, nativul aflat sub semnele constelaţiei Peştilor va fi considerat, de cei din jurul său, ca fiind greu de descifrat. Lui însuşi îi va fi, uneori, dificil să se armonizeze cu propria personalitate. Poate că şi din aceste motive, cele mai mari reuşite ale nativului în Peşti, inclusiv averea, vor fi obţinute numai prin efort personal. De altfel, un nativ în Peşti va putea trăi ca un luptător, uimind pe toată lumea, dar va putea alege şi opusul acestui mod de viaţă, lăsându-se în voia sorţii şi căzând foarte jos, în subteranele existenţei. Nativul în Peşti poate avea momente când se controlează foarte greu, când autocontrolul şi autodisciplina sunt, pentru el, ţinte aproape imposibil de atins. Va avea neplăceri, nu de puţine ori, şi din cauza subiectivităţii sale accentuate. Astrologii recomandă nativului aflat sub semnele acestei zodii să-şi cultive aptitudinile şi afectele pe care le poate controla, precum şi efectuarea unor utile exerciţii de obiectivi­tate, ori de câte ori are posibilitatea.

18.Călăuză astrală - Neptun şi Jupiter. Neptun este planeta care dă aces­tei zodii spiritul mistic, al sublimului, precum şi înclinaţia spre visare, spre utopie. Călăuzit de Neptun, nativul în Peşti va atinge trepte înalte de cucernicie, de credinţă şi dăruire. Cealaltă călăuză astrală - Jupiter -îl va orienta pe nativul în Peşti spre viaţă, dar nu spre orice fel de viaţă, ci spre una senină, din care nu lipsesc şansa, preţuirea celorlalţi, bogăţia, inima uşoară, bunele maniere, înţelegerea şi respectul reciproc, ambiţiile frumoase.

19.Simbol astrologie. Cei doi peşti care simbolizează această zodie sunt prezentaţi, în mai toate zodiacele, într-un chip foarte sugestiv. Legaţi cu o panglică, ei înoată în sensuri opuse, unul în susul apei, celălalt în josul apei. între peştele care înoată contra curentului şi cel care înoată în sen­sul curentului există, fară îndoială, o strânsă legătură, ei reprezentând, de fapt, două trăsături, aparent contradictorii, ale aceluiaşi tot. Şi, totuşi, fiecare dintre Peşti încearcă să-şi urmeze drumul său, ceea ce înseamnă că nativul în zodia Peştilor este un om care pendulează între două extreme. Această situaţie îi va crea nativul în Peşti, uneori, probleme sufleteşti de­osebite, precum şi crize de adaptare.

20.Guvernare asupra corpului omenesc. Zodia Peştilor va controla labele picioarelor şi picioarele în general. Practic, contactul corpului omenesc cu pământul, cât şi preluarea fluxurilor energetice telurice de către corpul omenesc, se fac sub guvernarea acestei zodii. Nativul în Peşti poate suferi de boli ale picioarelor, mai ales la tălpi, de deformări ale de­getelor picioarelor, de bătături. Ar putea fi atins şi de boli respiratorii sau circulatorii, precum şi de o gravă boală socială - alcoolismul. Uneori, na­tivul în Peşti va avea probleme cu încălţămintea.

21. Poziţia pe cer a seninului zodiacal. Situată în emisfera boreală, constelaţia Peştilor sau a Crapilor se remarcă prin argintiul său. Pe harta cerului, această constelaţie apare mult depărtată de cea a Vărsătorului, fiind în schimb foarte apropiată de cea a Berbecului.

22. Zonele sensibile In dragoste. Specialiştii în subtilităţile privind legătura dintre corpul omenesc şi constelaţiile zodiacale sunt de părere că, în cazul nativilor în zodia Peştilor, masarea tălpilor, mângâierea labelor picioarelor, masarea şi mângâierea fiecărui deget şi chiar masarea uşoară a fiecărui picior, de la gleznă spre vârfurile degetelor, crează senzaţii şi stări deosebite, de trezire a simţurilor obişnuite, şi chiar şi a celor ce ţin de erotism şi de resuscitarea putinţei în dragoste.
Specialiştii în subtilităţile privind legătura dintre corpul omenesc şi constelaţiile zodiacale sunt de părere că, în cazul nativilor în zodia Peştilor, masarea tălpilor, mângâierea labelor picioarelor, masarea şi mângâierea fiecărui deget şi chiar masarea uşoară a fiecărui picior, de la gleznă spre vârfurile degetelor, crează senzaţii şi stări deosebite, de trezire a simţurilor obişnuite, şi chiar şi a celor ce ţin de erotism şi de resuscitarea putinţei în dragoste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții