Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Varsator

Written By NIKE B. on marți, 26 februarie 2013 | 13:36


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Varsator

1.Caracterul zodiei. Numită şi Zodia Vărsătorului de Apă, Vărsătorul are trăsăturile zodiilor de aer, adică se înrudeşte într-un anume fel cu cea a Gemenilor, precum şi cu cea a Balanţei. Tipic pentru aceste zo­dii - spiritul viu, iscoditor, natură fluidă, mereu schimbătoare şi adesea strălucitoare, adică intelectuală. în cazul Vărsătorului, caracteristicile zodiilor de aer sunt foarte pronunţate, putându-se spune că avem de-a face nu cu aer obişnuit, ci... cu aer comprimat. Un anume imobilism caracterizează, totuşi, firea nativului aflat sub semnele acestei zodii, be­nefic cel puţin în ceea ce priveşte afectele. Altfel spus, Vărsătorul va iubi cu putere, cu patimă chiar, dar nu trecător, ci în mod durabil, uneori pen­tru toată viaţa. Astrologii sunt de părere că acest comportament, această capacitate de a stabili legături afective solide nu se manifestă numai în dragoste, ci şi în celelalte domenii prin care se preumblă, de-a lungul vieţii sale, nativul Vărsător.

2.Ziua norocoasă - duminica. Este ziua înălţării spiritului şi a iubirii de Dumnezeu. în ziua de duminică, omul se întoarce spre sine, dar şi spre divinitate, rezultând un zbor spre înalt chiar şi în cazul celui mai umil om. Este ziua când inima încearcă a se uni, şi chiar se uneşte, cu mintea. De altfel, oamenii acestei zile sunt numiţi, adesea, oamenii Soarelui. în mod obişnuit, ziua de duminică impune personalităţi puternice, oamenii acestei zile dorindu-şi, în mod obişnuit, un ascendent faţă de cei din jur.

3.Cifrele norocoase - 4 şi 8. Din punctul de vedere al studiilor de nume- rologie, există nişte asemănări între numerele 4 şi 8, ambele influenţând, aproximativ în acelaşi fel, starea psihică şi, în general, mentalul, dar şi a­ fectele. Iată, persoanele cu numărul norocos 4 vor fi curajoase, luptătoare, capabile de schimbări, avântate în iniţiativele lor. Aproape la fel vor fi şi persoanele dominate psihic de 8, adică ferme, decise, tenace, serioa­se, echilibrate. Există, însă, şi o serie de deosebiri. De pildă, cifra 4 este considerată de numerologi ca fiind o cifră a perfecţiunii, a simetriilor perfecte, în timp ce 8 presupune o serie de evenimente ceva mai puţin clare, adesea neplăcute. Cert este, însă, faptul că zodia Vărsătorului este dominată, cel puţin din punct de vedere psihic, de ambele numere.

4. Piatra norocoasă. Nici până în ziua de azi, astrologii nu au reuşit să se pună de acord în ceea ce priveşte pietrele purtătoare de şansă pentru Vărsător. Unele zodiace, de obicei dintre cele vechi, dau ca purtătoare de noroc granata, ametistul şi glazuritul, în timp ce altele, moderne, susţin că opalul şi safirul ar fi pietrele care ar credita cu noroc pe nativul în Vărsător. în ceea ce ne priveşte, considerăm a fi norocoase pentru nativul în Vărsător următoarele pietre: opalul, safirul, ametistul şi granata. Dintre metale, plumbul rămâne cel mai favorabil Vărsătorului, fiind pentru acest nativ asemenea unei sugestii de melancolie, de reverie, generator al unei stări de bine.

5. Culoarea norocoasă. Sunt cel puţin trei culori care aduc noroc Vărsătorului: albastrul verzui, ultramarinul şi violetul. Există zodiace care consideră norocoase unele culori şi mai ciudate, cum ar fi albastrul noptatic sau alte culori, rare, misterioase, amestecate cu tonuri întunecate.

6. Floarea norocoasă. întâi şi-ntâi violeta. Apoi lăcrimioara. Noroc va avea Vărsătorul şi din partea celui mai natural şi mai ecologic buchet de flori, cel alcătuit din flori de câmp.

7. Parfumul norocos. Vărsătorul se va însoţi în noroacele sale cu parfu- muri puternice, persistente, chiar agresive, cum ar fi cele de zambile, de iasomie sau de violete.

8. Muzica norocoasă. Nativul în Vărsător va şti să guste un ritm mo­dern, astfel că se va apropia, cât se poate de mult, de asemenea ritmuri, simţindu-se bine cu jazz-ul, cu blues-ul, cu alte ritmuri contemporane lui sau prelucrate în stil modern.

9. Calitatea umană admirată. Vărsătorul va pune mare bază, în relaţiile sale, pe sinceritate, considerând că orice colaborare, şi mai ales prietenie, vor putea exista numai şi numai pornind de la cunoaşterea întregului adevăr, fie el şi neplăcut sau chiar şocant.

10. Calitatea umană detestată. Nativul în Vărsător va urî întotdeauna egoismul şi lipsa de înţelegere faţă de semeni. Este vorba despre o delimi­tare netă de aceste stări comportamentale negative, cât şi despre o luare de poziţie faţă de orice altă manifestare cotidiană, mai mult sau mai puţin meschină, criticată în mod obişnuit de nativul în zodia Vărsătorului.

11. Ideal de viaţă - să ajungă pe cele mai înalte trepte ale spiritualităţii.

12.Dorinţa secretă - să fie un tămăduitor, un doctor de suflete, un modelator de conştiinţe, să fie un adevărat inginer de suflete şi conştiinţe. Şi, desigur, să aibă cât mai mulţi prieteni, bărbaţi, dar şi femei, deopotrivă, cu toţii fiind egali în faţa Vărsătorului în ceea ce priveşte prietenia.

13.Verbul specific - a şti. Nativul în Vărsător va dori să ştie, în primul rând, totul nu numai despre el, ci şi despre semenii săi. Pentru un auten­tic Vărsător, cunoaşterea este principala raţiune de a fi pe această lume. în procesul cunoaşterii, întotdeauna sau aproape întotdeauna, ţelurile Vărsătorului vor fi înalte şi foarte înalte.

14.Zodii care se armonizează cu Vărsătorul. în mod obişnuit, pot in­tra în rezonanţă cu Vărsătorul unele zodii întrucâtva apropiate în ceea ce priveşte factura psihică şi natura comportamentală ale acestuia. în ceea ce priveşte zodiile care l-ar putea completa pe nativul în Vărsător, apropierea de acestea se va putea întâmpla numai rareori şi cu totul întâmplător. Vărsătorul va putea fi tovarăş de simţire şi de idei cu Berbecul şi Gemenii, precum şi cu Balanţa sau Leul, dar mai puţin, totuşi, cu acestea din urmă.

15.Zodii conflictuale cu Vărsătorul. în primul rând este vorba despre Taur. Nici cu Capricornul nu vor putea fi găsite, chiar atât de uşor, căile de comunicare sau de asociere.

16.Zodiile concubinajului şi ale căsătoriei. Pentru un veritabil Vărsător, cea mai potrivită pereche va fi nativul în Berbec. Un nativ în Vărsător va putea avea un concubinaj sau o căsnicie de succes şi cu un nativ în Gemeni, Balanţă, Leu sau Săgetător. Bărbaţilor Vărsător li se recomandă, cu căldură, femeile Berbec sau Gemeni. în ceea ce priveşte legăturile lor cu femeile Leu sau Taur, deşi se vor simţi foarte bine la început, nu li se recomandă sub nici o formă, deoarece în final vor pierde.

17.Trăsăturile personalităţii nativului în Vărsător. Nativul în Vărsător va fi dominat de idealism. Liber în gândire, el va dori să aibă şi libertate de mişcare. Astrologii spun despre Vărsător că este plăcut, stilat, inteli­gent, original în gândire, independent, studios, speculativ, sincer, candid, sufletul fiindu-i mai mereu însorit. Totuşi, judecăţile sale vor fi subiective şi nu va şti, chiar întotdeauna, să deosebească binele de rău. Va urî sau va iubi cu toată puterea şi nu va face un secret din acest lucru.

18.Călăuză astrală. Această zodie are două călăuze astrale - Uranus şi Saturn. Potrivit astrologilor moderni, nativul călăuzit de Uranus va căuta cu elan, cu înfrigurare, mereu şi mereu, tot ceea ce este nou, tot ce este ieşit din obişnuitul vieţii. De aici, o anume neodihnă a Vărsătorului, atât la nivel mental, cât şi la nivel concret, fizic. Despre Saturn, vechiul stăpân al Vărsătorului, se spune că îi impunea nativului acestei zodii o conduită aspră, dominată de un spirit de dreptate absolut, ceva asemănător Legii Talionului. Asemenea conduită determină destul de puţină înţelegere faţă de condiţia umană obişnuită, nativul în Vărsător închipuind stări uto­pice, deasupra tuturor năravurilor şi pasiunilor omeneşti. în societatea modernă, stări de genul acesta sunt, de regulă, ieşite din matca timpului, depăşite, nativii influenţaţi de planete de felul Saturnului părând a fi deja vindecaţi de anumite tendinţe spre absolutul care-i soarbe, de înclinaţii şi fixuri ce par a fi aberante, fie ele sufleteşti sau comportamentale.

19.Simbol astrologie - Vărsătorul de Apă - o idee grafică, inspirată din- tr-o reprezentare străveche ce reprezintă sursa inepuizabilă a apei vii, a apei care dă viaţă şi menţine viaţă. Valurile, reprezentate adesea atunci când este vorba despre Vărsător, simbolizează, desigur, eternitatea apei.

20.Guvernare asupra corpului omenesc. Zodia Vărsătorului va influenţa gleznele, practic deplasarea omului în spaţiu. Semnul Vărsătorului ghidează, în mod obişnuit, picioarele, muşchii gambei, tendonul lui Ahile şi circulaţia sângelui. Nativul în Vărsător poate avea, uneori, cârcei la picioare, faptul datorându-se, de obicei, unei alimentaţii deficitare. De remarcat faptul că Vărsătorul va călători, dar mai mult cu gândul decât în mod efectiv, acest mod de a călători fiindu-i, adesea, suficient. Om care-şi va exersa mereu spiritul, Vărsătorul va avea probleme de ordin spiritual şi nervos, depresiile facându-i, nu o dată, neplăceri. Sistemul nervos şi mai ales cel circulator al nativului în Vărsător sunt cât se poate de sensibile. Pot apărea şi suferinţe la nivelul sângelui, şi chiar dereglări în compoziţia sângelui. Nativul în Vărsător are nevoie de aer liber, de aer curat, fiind foarte afectat de viaţa urbană, trepidantă şi plină de noxe.

21.Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Vărsătorul este o constelaţie zodiacală din emisfera australă. Stelele din Vărsător nu se remarcă nici prin strălucire, nici prin alte trăsături deosebite, întinzându-se, în schimb, pe o mare suprafaţă.

22.Zonele sensibile în dragoste. Este vorba despre partea care este guvernată de această zodie - gleznele şi pulpele. Atât bărbaţii, cât şi fe­meile, dar mai ales femeile, se vor simţi foarte bine dacă vor avea parte de mângâieri sau masaje uşoare în aceste zone care, de fapt, sunt printre cele mai frumoase de pe tot piciorul omenesc.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții