Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul zilnic de azi 19 Martie 2013

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2013 | 11:48


Horoscopul zilei de azi 19 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

E enervant sa se tergiverseze atata un raspuns de care ai nevoie. Desi ar fi trebuit sa apara azi, poti afla pe cai oficiale ca inca mai ai de asteptat, ca nu s-a ajuns inca la o concluzie finala. Iti pierzi rabdarea pentru ceea ce asteptai sa se materializeze azi si cand nu mai ai acelasi interes pentru scopul propus, incepi sa faci erori din neatentie. Ramai concentrat la telul tau, deoarece chiar si aceste hopuri de pe parcurs au un rol: acela de a-ti testa rezistenta si ambitia de a merge mai departe orice ar fi!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai prea multe de facut si, tras in atatea directii, nu dai randament la nimic. Nu incerca sa te ocupi de doua lucruri simultan, pentru ca imediat apar erori si gafe pe care le vei regreta, chiar daca vei incerca sa le repari imediat cu un dram de auto-ironie. Umorul te poate scoate adeseori din incurcatura, dar daca stii ca nu te poti concentra la prea multe deodata, ar fi bine sa mai refuzi unele sarcini si sa te ocupi doar de cate una pe rand. Altfel le rasolesti pe amandoua!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai grija spre cine iti indrepti azi criticile si comentariile acide, pentru ca ai de a face cu oameni sensibili care pot suferi profund pentru ceea ce le spui. Unii nu vor arata la suprafata deceptia, tristetea sau supararea, ci vor tine totul in interior, ca sa nu-si arate slabiciunea, dar intuitia iti atrage atentia spre acele semnale negative care iti vor spune adevaratele ganduri ale celui din fata ta. Fii mai retinut si cat se poate de amabil, ca sa nu superi pe nimeni!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti aproape obsedat de o activitate la care iti aduci contributia. Ambitia nu te lasa sa te opresti pana nu vezi roadele palpabile in fata ta, de aceea tragi tare, chiar daca unii ar putea crede despre tine ca esti cam incrancenat, obsedat de cariera sau de bani. Asa pari la prima vedere, dar ai prea mare nevoie de bani ca sa stai pe margine fara sa faci nimic, ca atare te implici serios in orice actiune care ti-ar putea aduce un venit suplimentar. Altfel te simti cu un ban in plus in portofel.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Unii se bucura de necazul altuia, iar de data aceasta tu esti sursa bucuriei lor. Treci printr-un moment dificil peste care nu poti trece, dar culmea, acest blocaj ii face pe altii sa jubileze, de parca si-ar fi dorit asemenea lucru pentru tine. In astfel de momente descoperi cine te place si cine ti-e inamic, pentru ca cei care tin cu adevarat la tine nu s-ar bucura de hopul in care nimeresti, ci ar face tot posibilul sa te sprijine de pe margine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai sansa de a pleca la drum pentru a rezolva o serie de sarcini pe care numai tu le poti duce cu brio la indeplinire. Esti, asadar, persoana potrivita pentru un succes deplin, dar reusita nu vine de aproape, ci de la o oarecare distanta de casa. Orice deplasare este de bun augur, pentru ca te duce spre o destinatie unde te asteapta vesti bune, motivatii excelente si rezultate care te ambitioneaza sa mergi si mai departe cu succes. Acest punct e doar inceputul!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Iei o decizie foarte ferma pe care vei reusi sa o si duci la indeplinire. Profita de ambitia care te cuprinde azi si nu te lasa pana nu te vezi acolo unde ti-ai stabilit la plecare. Este o schimbare de atitudine care va avea efecte dintre cele mai bune, dar cel mai greu e totusi startul, acel moment in care iti iei inima in dinti si spui cu mult curaj ca vrei altceva. Perspectivele ti se deschid in fata ochilor foarte promitator, dar reusita depinde in totalitate de vointa proprie, de ceea ce esti capabil sa faci incepand din acest moment.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu te poti concentra la activitati intelectuale complicate, cum ar fi sustinerea unei lucrari, o teza dificila sau un examen profesional. Esti neatent, superficial si, daca te implici in astfel de activitati ceva mai complicate, riscul de a gresi este enorm. Nu detii toate informatiile necesare iar cele pe care totusi le ai la dispozitie sunt exprimate incoerent. Fa un efort sa-ti aduni un pic gandurile, pentru ca nu se intelege clar ce vrei, fiind mai tot timpul pus pe glume

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te simti mai ciudat, parca ai fi prins intr-o menghina care nu te lasa sa iti exprimi sentimentele cu intensitate. Ti-e frica de orice, chiar si de propriile tale ganduri, pentru ca ai mereu impresia ca exista cineva mai presus de tine care iti da ordine. Esti poate unul dintre cei mai favorizati de soarta in aceste zile si trebuie sa profiti din plin de energiile universului care iti sunt direct adresate.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Un noroc chior trece prin calea ta intr-un moment destul de agitat incat, daca nu esti pe faza, ai putea sa-l ratezi. E nevoie de o reactie prompta, sa nu stai prea mult pe ganduri, pentru ca ar putea fi si altul prin preajma gata sa puna mana pe sansa ta. Merita sa te lupti pentru acest premiu special pe care l-ai putea obtine cu un dram de efort si de ambitie, pentru ca se poate incinge o competitie inaintea de atingerea acestui mare scop. Ai toate sansele sa iesi primul.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti inspirat si vezi lucrurile intr-o lumina aparte. Mintea ta merge brici si vii cu tot felul de solutii originale, care mai de care mai indraznete. Nu te astepta ca cei mai conservatori din fire sa fie de acord cu tine, pentru ca ceea ce propui tu contine un dram de ciudatenie pe care nu oricine il accepta sau il intelege. Tu ai alta viziune asupra lucrurilor, una mai moderna, mai proaspata, or cei invechiti si demodati nu vor fi niciodata in ton cu timpurile actuale, ci se vor crampona de idei preconcepute.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Toate merge excelent la tine in familie. Afli vesti exceptionale despre nunti, despre nasteri, despre alte evenimente aducatoare de fericire. Un succes al cuiva drag va face pe toti sa va bucurati si deci apare si motiv de sarbatoare. Locuinta ta capata un aer proaspat, pentru ca te ocupi de aspectul casei, de confortul domestic, prin mici trucuri care imbunatatesc traiul in propria casa. E o placere sa te intorci acasa, pentru ca acolo te asteapta cele mai placute evenimente.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții