Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul zilnic 27 Martie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 26 martie 2014 | 06:31

Horoscopul zilei de azi 27 Martie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Familia este foarte importanta pentru tine azi si simti nevoia sa te sfatuiesti cu parintii la orice pas. Primesti de la ei cele mai utile sfaturi pe care le vei tine minte cu sfintenie. Dar sfaturile folositoare pot aparea azi si de la diversi specialisti la care esti nevoit sa apelezi, cum ar fi experti bancari, medici sau profesori care au ceva important sa-ti transmita. E o zi in care simti ca te mai imbogatesti cu ceva in plan intelectual, deoarece afli o multime de informatii care se vor sedimenta la bagajul tau de cunostinte teoretice. Candva, in viitor, le vei transmite si tu altora!

Horoscopul zilnic de azi Taur

E nevoie, din cand in cand, de o discutie foarte serioasa fata in fata intre parteneri, pentru a alunga suspiciunile care se mai infiltreaza in cuplu. Fiti amandoi cat se poate de sinceri si de corecti, nu incercati sa ascundeti adevarul in spatele unor aparente inselatoare, pentru ca tot va iesi intr-o zi la suprafata. Azi vor conta mai mult fidelitatea, sinceritatea, realismul cu care fiecare priveste relatia, fara a va amagi unul pe altul cu lucruri care nu va reprezinta. Daca vreunul se simte vinovat de ceva, ar fi bine sa recunoasca sincer, pentru ca asa se vor gasi mai usor solutii de rezolvare a acelui impas.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Muncesti mult si, cu cat ai mai aglomerata agenda, cu atat apar mai multe aspecte de rezolvat, incat vei deveni stresat de atatea sarcini. E nevoie de putina organizare a programului de lucru dar, mai ales, sa stii sa pasezi si altora din sarcinile pe care nu e obligatoriu sa le rezolvi tu. Invata sa dai ordine, sa atragi si pe altii in actiunile incepute, sa nu le faci de unul singur pe toate, spre extenuarea ta. Daca nu stii sa coordonezi proiectele de grup, nu faci altceva decat sa iei pe umerii tai mai mult decat poti duce. De ce stau altii degeaba cand tu nu-ti mai vezi capul de treaba?

Horoscopul zilnic de azi Rac

Unii au obosit si au inceput sa dea peste cap sarcinile pe care si le-au asumat. Se vede ca si-ai mai pierdut din interes, din energie, din dorinta cu care au pornit actiunea ajunsa acum intr-un impas. Incearca sa-i motivezi din nou, sa-i atragi iar la ceea ce au inceput, pentru ca ar fi pacat sa oboseasca tocmai acum, pe ultima suta de metri. Sunteti, cu totii, foarte aproape de rezultatul final, dar oboseala isi lasa amprenta si va face pe toti sa micsorati ritmul incat sunteti aproape de renuntare. Nu abandona, aduna-i pe toti la un loc pentru a trage tare, chiar daca v-au mai lasat puterile.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Parca nu te poti bucura pe deplin de evenimentul excelent care se sarbatoreste in jurul tau. Poate nu ai jucat un rol efectiv pentru a se ajunge aici si constiinta iti spune sa nu te lauzi cu reusita altora. Poate invidia e cea care nu te lasa sa te manifesti in voie, poate ai o vina pe suflet, de parca nu s-a ajuns aici pe cele mai corecte cai, de aceea esti mai rezervat in entuziasm si veselie. Te comporti de parca ti-ar fi frica sa spui ca a fost meritul tau, ca e un premiu binemeritat sau chiar ti-e teama sa te bucuri, de parca nu va tine mult bucuria.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Spui multe lucruri in gluma, ba chiar folosesti ironia cu un iz usor agresiv, chiar daca nu ai absolut deloc intentii rele fata de cei carora te adresezi asa. Dar tare-ti place sa faci haz de cei care se agita inutil, de cei care vorbesc fara sa gandeasca, de cei care se avanta nebuneste in directii riscante. Chiar daca umorul nu e intotdeauna gustat si adeseori poate fi gresit interpretat, nu te poti abtine sa nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea ii ai la suflet. Consideri ca merita sa-i mai iei peste picior, poate asa vor intelege propriile gafe.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Lasi o impresie excelenta pe unde treci, lumea te remarca acum cu alti ochi decat inainte si, chiar si cei care te priveau cu un dram de nesiguranta, incep sa-si schimbe parerea. Degaji incredere prin felul tau de a vorbi si de a actiona, alungi dubiile din mintea celor mult prea sensibili si devii un exemplu demn de urmat pentru cei care se tem sa incerce. Tu faci un pas in fata si spui ca poti, arati ce stii si te poti afirma deasupra tuturor. Unii, privindu-te pe tine, capata mai mult curaj sa se manifeste. Cineva trebuia sa fie primul, si de data aceasta tu esti deschizatorul de drumuri.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Trebuie sa lupti pentru adevar, nu ti se va oferi nimic pe tava fara un efort sustinut si perfect legal! Incepe sa aduni dovezi in favoarea corectitudinii faptelor tale, apeleaza la documente scrise, incontestabile si la martori cheie, gandeste-te la o adevarata strategie perfect legala pentru a-ti demonstra nevinovatia, in cazul in care ai avut ceva de pierdut. Orice demers care are ca scop scoaterea adevarului la lumina, se poate solda cu un succes deplin. Daca nu te abati de la reguli si de la legi. Nici nu te gandi la mijloace incorecte: acestea dau gres imediat si risti sa pierzi tot!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Mare grija la gesturile bruste pe care esti gata sa le faci! Nici nu stii ce efecte dezastruoase poate avea o replica dura sau o decizie pripita luata la nervi! Adu-ti permanent aminte ca esti o fire impulsiva care, mai ales cand isi pierde cumpatul, poate distruge tot, deci incearca sa-ti mai domolesti energia debordanta inainte de a spune ce gandesti. Chiar daca ai dreptate, cineva tot are de suferit de pe urma replicii tale: ori cel caruia i te adresezi si care va considera vorbele tale drept un atac nemeritat la persoana, ori chiar tu, pentru ca, dupa ce vei scoate porumbelul, nu vei mai sti cum sa repari greseala si te va mustra rau constiinta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu poti da randament intr-un mediu in care ti se pandeste fiecare gest si lumea iti critica deciziile. Seful e cu ochii pe tine si abia asteapta sa te prinda cu ocaua mica. Profesorii te trateaza ca si cum nu ai sti nimic. Neincrederea aceasta e defavorabila oricarei incercari de a-ti exprima parerea, pentru ca, oricate argumente ai aduce, cineva tot va stramba din nas si va spune ca nu e bine. Ca sa fii ascultat, trebuie sa castigi respectul celor din jur, iar respectul se castiga prin seriozitate. Ai rabdare ca lumea sa afle ce poti cu adevarat!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ideea de asociere este in centrul tuturor reusitelor astazi, ca atare. primul pas spre ceea ce vrei sa obtii, e sa gasesti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face echipa perfecta cu cineva dintr-o generatie complet diferita de a ta, ba chiar si de sex opus, ca atare nu te inconjura doar de oameni care isi seamana, ci de persoane care, prin faptul ca sunt atat de diferiti, completeaza ceea ce-ti lipseste tie. Ideea de complementaritate e cheia succesului, deci fa un efort sa te apropii de oamenii care intra in joc cu ceea ce nu ai tu. Fiecare pune la un loc propriile resurse, si iese un intreg!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Planurile pe care le faci pentru perioada urmatoare au toate sansele sa prinda contur tot mai bine. Gandirea pozitiva, entuziasmul cu care te gandesti la ceea ce vrei sa obtii, optimismul pe care il pui in joc atunci cand construiesti efectiv etapele acestui plan sunt resursele perfecte pentru un succes de toata frumusetea. Nu esti singur in acest demers, exista un grup mai larg de persoane care vasleste in aceeasi directie cu tine si cat timp va stimulati unii pe altii si va apreciati reciproc contributia, roadele visate sunt din ce in ce mai aproape!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții