Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Balanta Mai 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 23 aprilie 2014 | 08:25


Horoscop zodia Balanta, luna Mai 2014

Previziuni astrologice pentru Balanta luna mai 2014
Horoscop pentru zodia Balanta luna Mai 2014-Daca esti in cautarea unei surse de finantare pentru un proiect sau pentru a-ti cumpara o casa noua, e timpul sa faci demersurile necesare. Luna noua din 5 mai si Jupiter (norocul) te vor veghea pentru a ajunge la rezultatele visate. Inca din prima decada a lunii iti sunt puse la incercare capacitatea de a coopera cu colegii de munca, de a colabora productiv cu clientii, dar si de a aplana tensiunile care pot aparea intre tine si partenerul de viata. Toate aceste rigori sociale sau asteptari pe care trebuie sa le indeplinesti iti rapesc libertatea de exprimare si te pot determina sa faci unele alegeri mai putin inspirate.

Odata cu 3 mai 2014, gratie tranzitului planetei Venus in Berbec, tinzi sa fii mai sociabil, mai direct si mai spontan in relatiile cu oamenii. Ai la dispozitie un interval de timp de bun augur in inchegarea de noi parteneriate in viata personala, sociala, profesionala si cea de afaceri.

Curiozitatea fara astampar si nazuinta de a cunoaste lumea sunt repere de baza incepand cu 7 mai, atunci cand Mercur isi face intrarea in Gemeni si a opta casa Balantei. Pari a fi strabatut de dorinta de a invata ceva nou, ceva cu totul desprins de viata cotidiana, eventual asociat culturi ori traditii straine. Acest tranzit este favorabil studiului, aplecarii asupra filozofiei, religiei, unei limbi straine. Atentie, totusi, la predispozitia de a te apuca de prea multe lucruri deodata fara a duce nimic la bun sfarsit. Poti avea sansa de a pleca intr-o calatorie sau a te bucura de succese tinand de domeniul literar ori publicistic.

Atitudinea curajoasa si increderea in tine insuti te sprijina in comunicare pe 12 mai 2014, ca urmare a trigonului dintre Mercur si Marte. Iti este usor sa-ti pastrezi focalizarea, sa te pregatesti pentru o batalie sau chiar sa te lansezi intr-una ce are drept miza un interes major de-al tau. Te poti angaja in discutii antrenante, infierbantate, dar ai grija sa nu iti sustii cu orice pret punctele de vedere.

Luna plina rasarita pe 14 mai in Scorpion are potentialul de a te inspira sa te reconectezi la talentele si resursele interioare uitate ori insuficient exploatate. Ai astfel prilejul, sa-ti relansezi demersurile cele mai ambitioase.

O perioada oarecum frustranta, caracterizata de intarzieri, amanari si o silita lipsa de actiune este pe punctul sa se incheie din 20 mai 2014, ca efect al reintoarcerii lui Marte in aspect direct in Balanta si intaia ta casa. Chiar daca ai de a face cu persoane stagnante, fara initiative, esti in stare sa iti iei in maini fraul destinului si sa iti croiesti drum prin viata fara nici un fel de intermediari. De indata ce preiei controlul existentei tale, poti fi mai eficient in dezvoltarea planurilor tale, mai ales din punct de vedere financiar. Fa-ti simtita prezenta si lucrurile vor merge in favoarea ta!

Din 21 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni si a noua casa a Balantei iti accentueaza setea de cunoastere, aspiratia de a-ti extinde orizonturile menatle si spirituale. Ai prilejul de a intra in contact cu niste oameni fascinanti dintr-un alt cerc social sau dintr-o alta regiune geografica, ce iti pot sugera o transformare de anvergura a vieti tale. Inca o data, poti avea ocazia de a pleca intr-o lunga si revelatoare calatorie.

Locurile, persoanele si ideile indepartate de monotonia zilnica continua sa capete intaietate sub efluviile Lunii noi ivite pe 28 mai 2014 in Gemeni si a noua ta casa. Exista, totusi, riscul sa consideri o chestiune mult mai importanta fata de cat este cu adevarat, si sa iti consumi astfel in van timpul si energia.

Pe 31 mai, Soarele in trigon cu Marte iti ofera incredere in tine insuti, vitalitate si capacitatea de a te descurca cu brio in orice fel de competitie. Neastamparul interior te poate imboldi sa te faci fata oricarei provocari, inclusiv celor de natura fizica.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții