Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Fecioara Mai 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 23 aprilie 2014 | 08:34


Horoscop zodia Fecioara, luna Mai 2014

Previziuni astrologice pentru Fecioara luna mai 2014
Horoscop pentru zodia Fecioara, luna Mai 2014-In luna mai 2014, iubirea iti poate stimula instinctul financiar, iti poate bulversa bugetul sau poate interfera intr-un fel sau altul cu interesele materiale. Nu incerca sa-i domini pe ceilalti, ci mizeaza pe egalitatea fortelor si pe un aport personal bine delimitat pe plan sentimental si profesional. In schimb, fii cu ochii in patru pentru ca exista posibilitatea ca un asociat sau un client sa-ti aduca prejudicii. O lume intreaga te asteapta sa o descoperi. Daca nu o vei face la pas, adica printr-o frumoasa calatorie (pe care harta ta astrala se incapataneaza totusi sa o indice), o vei face cu siguranta printr-o calatorie spirituala. Lecturi, cursuri, discutii cu oameni interesanti care iti vor “deschide mintea” – sunt posibilitati pentru o astfel de calatorie.

Luna plina ivita pe 14 mai 2014 in cerurile Scorpionului si a treia casa a Fecioarei iti confera niste clare atuuri cu comunicarea cu cei din imediata ta apropiere. Daca logica si ratiunea continua sa-ti fie aliati de nadejde, efervescenta emotionala care te insufleteste in acest context astral daruieste o mare putere de convingere cuvintelor si ideilor tale. Nu este exclus sa-ti fie puse la incercare, mai cu seama in interactiunea cu ceilalti, forta personalitatii si credinta in idealurile tale.

Odata cu 20 mai, reintoarcerea lui Marte in aspect direct in Balanta are potentialul de a-ti redeschide ochii asupra celor mai importante talente si resurse interioare, si a unor cai curajoase de a le valorifica. Perseverenta pusa in slujba obiectivelor tale esentiale te poate ajuta sa ai reusite in situatii in care altii sunt distrasi de marunte proiecte personale. Ai, totodata, prilejul de a-ti crea noi canale de comunicare si a inchega contacte cu oameni extrem de folositori in viitorul apropiat.

Viata de familie ori cea sentimentala sunt cumva adumbrite incepand cu 21 mai 2014, sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni. Ai inclinatia de a te angaja pana peste cap in preocupari sociale si profesionale dar, pentru a avea parte de reale succese, este necesar sa iti tii in frau predispozitia de a te ocupa de prea numeroase lucruri in acelasi timp. Pari a te simti in lume ca pestele in apa, a-ti inmulti schimbul de mesaje cu oamenii din jur si a-ti largi sfera de influenta.

O perioada caracterizata de multiple si fertile discutii cu cei din sfera ta sociala este anticipata odata cu 29 mai, ca efect al calatoriei lui Mercur in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei. Este de asteptat ca prietenii, copiii tai ori cei a unei rude, sau o colectivitate din care faci parte sa joace un mai mare rol in viata ta. Poti adopta o noua viziune despre existenta, avand putinta de a transforma felul cum comunici, oamenii pe care ii intalnesti sau activitatile in care te implici. Straduieste-te sa nu te lasi in voia senzatiei ca nu esti apreciat de ceilalti ori ca telurile tale sunt prea inalte pentru a fi atinse vreodata.

Pe toata durata celei de-a doua decade a lunii mai te preocupa stabilitatea ta financiara, mai ales pentru ca este posibil sa apara cheltuieli neasteptate ori schimbari care privesc planurile de viitor. Este important sa-ti concentrezi energia intr-o directie clara si sa-ti manifesti creativitatea. Altfel, s-ar putea sa-ti irosesti fortele fara a realiza ceva notabil care sa-ti foloseasca pe viitor.

In ultima parte a lui mai reusesti sa recuperezi datorii, onorarii pe care nu le-ai primit la timp sau partea ta de bani de pe urma unei colaborari. Asadar, se poate spune ca vei dispune de un capital solid pentru a investi intr-o idee de afacere. Devii mai sigur pe tine insuti, pe aptitudinile si cunostintele tale si tocmai gratie acestui lucru ar fi bine sa te rasfeti cu cateva zile libere!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții