Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Gemeni Mai 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 23 aprilie 2014 | 09:08


Horoscop zodia Gemeni, luna Mai 2014

Previziuni astrologice pentru Gemeni luna mai 2014
Horoscop pentru zodia Gemeni, luna Mai 2014-Te afli oricum intr-o perioada de planificare serioasa. Pozitia pe care trebuie sa o adopti: fruntea sus, picioarele bine infipte in pamant si privirea in fata. Vei avea mult de lucru in primele 3 saptamani ale acestei luni, dar rezultatele vor fi extraordinare. Nu iti pierde concentrarea, organizeaza-te cat mai bine si ai incredere in ce va urma. Pentru ca te afli in aceasta perioada atat de solicitanta din punct de vedere intelectual, subconstientul tau va fi foarte activ de asemenea, fiindu-ti de mare ajutor. Iti vei spune, admirativ si destul de des “de unde am mai scos-o si pe asta?”. Te afli intr-o perioada inspirata, asa ca profita la maxim!

Prieteniile, stransele relatii sociale si personale reprezinta repere de baza odata cu 3 mai 2014, ca efect al tranzitului lui Venus pe meleagurile Berbecului. Distractiile, petrecerile, intalnirile cu amicii si persoanele indragite tind a-ti acapara mai mult decat de obicei timpul. Spontaneitatea si stilul direct in abordarea oamenilor iti inlesnesc inchegarea de noi contacte umane. Atentie, totusi, la inclinatia de a fi prea posesiv in legaturile de prietenie!

Incepand cu 7 mai, Mercur parcurge zona astrologica a Gemenilor, creand conditii extrem de favorabile unei bogate interactiuni sociale. Comunicarea cu ceilalti te stimuleaza mental, este caracterizata de sinceritate si nevoia de a te confrunta cu opinii si idei diferite, si acopera o gama larga de subiecte fara a te cufunda totusi intr-o mare profunzime intelectuala. Esti predispus sa-ti exprimi din plin increderea in tine insuti, prin intermediul unor competitii ale mintii, ori prin afirmarea intr-o pozitie de lider. Scurtele calatorii si vizitele sunt la ordinea zilei.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 11 mai 2014 te pune in fata unei prea largi palete de optiuni. Intrucat poti face cu dificultate o alegere este posibil sa ratezi o mare oportunitate. Este o zi nepotrivita luarii unor decizii importante. Chiat daca nu esti tentat sa acorzi o mare atentie celorlalti, ti se recomanda sa fii cat mai discret pentru a nu lasa sa ti se intrevada niste secrete personale.

Pe 12 mai, Mercur in trigon cu Marte iti sugereaza ca ai mai multe de invatat implicand-te in actiune decat asumandu-ti rolul unui simplu spectator. Gandurile ti se armonizeaza cu comportamentul, si ai capacitatea de a-ti dovedi prin fapte spusele. Este o perioada prielnica conturarii unui proiect de anvergura, curajos si bine pus la punct.

Nevoia de a fi mereu in miscare sau a fi ocupat te stimuleaza sub influenta sextilului lui Mercur cu Uranus de pe 16 mai 2014. Relationarea cu oamenii iti daruieste perspective noi, dar complementare celor personale. Un nou inceput tinde a-ti inviora viata. Abilitatea de a intelege si a prinde din zbor noi idei aduce de partea ta numeroase avantaje si oportunitati.

Marte se intoarce in tranzit direct in Balanta odata cu 20 mai, un eveniment astral capabil a te scoate dintr-o indelungata criza de inspiratie si a-ti invigora creativitatea Se impune sa lasi deoparte lucrurile pe care le faci numai si numai din obligatie si sa deschizi larg fereastra spontaneitatii. Poti avea mai multe realizari notabile daca faci ceea ce iti doresti si nu ceea ce crezi ca ar trebui ori se cuvine. In plus, in cel dintai caz, ai prilejul de a te incarca cu energie pozitiva si a aborda cu usurinta chiar si cele mai laborioase activitati.

Din 21 mai 2014, Soarele viziteaza teritoriile Gemenilor si intaia ta casa insuflandu-ti incredere in propriile forte, nazuinta de a te bucura de o sporita libertate si a de a-ti face mai accentuat simtita prezenta in lume. Acest aspect astral jaloneaza intrarea intr-un nou ciclu solar personal. Treci printr-o vreme prielnica urmaririi unor proiecte individuale si a initierii de noi actiuni, in general. Ai sansa de a-ti impune personalitatea si a-ti pune in valoare calitatile de lider. Vitalitatea iti ajunge la inalte cote, iar starea ta de sanatate pare a fi ireprosabila.

Tendintele anterioare sunt intensificate de Luna noua ivita pe 28 mai in cerurile Gemenilor. Te simti indemnat sa iti improspatezi modul de comunicare cu cei din jur. Ajustarea, adaptarea si investigarea de noi cai de a te apropia de oameni iti largesc orizonturile personale si sfera de conexiuni sociale si profesionale. Puterea de convingere ce te caracterizeaza acum reprezinta un atu deloc neglijabil in implinirea telurilor tale.

Cuadratul dintre Soare si Neptun din 29 mai 2014 iti poate reduce potentialul energetic, te poate aduce in preajma unor mici dezamagiri ori a unei descurajari in infruntarea unor obstacole. Pari a fi inclinat sa evadezi din mijlocul responsabilitatilor, si sa te lasi in voia unor desfatari in singuratate. Imaginatia cunoaste un avant dar se poate bloca atunci cand este pusa in slujba unor activitati ambitioase. Fii prevazator fata de niste persoane ce sunt pe punctul de a te insela sau a profita de tine. De asemeni, incearca sa eviti un apasator sentiment de vina ori niste regrete care nu au cum schimba nimic din trecut.

Pe 31 mai, trigonul Soarelui cu Marte te inspira mai curand sa conduci decat sa te lasi condus. Instinctele te sprijina mai mult decat altadata si, odata ce te simti stimulat sa intri in actiune, tinzi a nu te mai opri decat pentru a-ti savura succesele. Pari a sti cu precizie incotro trebuie sa te indrepti si nu ai de gand sa pierzi nici o clipa pentru a-ti pune in aplicare planurile. Foloseste-ti forta ce te strabate astazi pentru a te concentra asupra obiectivelor tale esentiale, mai ales ca aproape tot ce iti pui in cap are mari sanse de a se materializa.

Pe axa bolilor Gemenilor se produce insa o opozitie Soare-Saturn care poate fi problematica daca ai o suferinta cronica sau iti poate crea indispozitii diverse, mai ales survenite dintr-o proasta igiena de viata.
Sanatatea Gemenilor se imbunatateste in a doua parte a lunii, iar ultima decada din mai 2014 aduce multa vitalitate si posibile rezolvari medicale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții