Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic 02 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on marți, 1 aprilie 2014 | 06:24

Horoscopul zilei de azi 02 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva. Uneori chiar e bine sa pui o platosa de siguranta intre tine si ceilalti, ca sa nu te molipsesti de ceea ce ii supara pe ei.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar daca esti strans cu usa, pentru ca tot ce faci sub imperiul vitezei, poate iesi prost. Nici vestile de departe nu sunt prea bune azi, incat contactele tale cu alte tari sau alte localitati par a fi mai degraba sursa celor mai neplacute evenimente. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si calatoriilor, deoarece exista unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinatie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimba pe parcurs directia, destinatia sau conditiile calatoriei.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Toate bune si frumoase azi in program, ai o atitudine tonica si pozitiva si mai ai si norocul unui anturaj la fel de optimist ca si tine. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale. Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Sfatul pe care il primesti astazi de la un prieten va avea efecte grozave daca te folosesti imediat de el. Deschide o perspectiva noua in planurile pe care le construiesti, pentru ca e, de fapt, un stimulent, o incurajare care vine exact cand aveai mai mare nevoie de o vorba buna. El devine exemplul tau ca se poate, pentru ca iti impartaseste din experienta sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, si daca lui i-a iesit atat de bine, la fel se va intampla si in cazul tau daca ii asculti povetele oferite cu draga inima si cu intentii pozitive. Ii vei multumi intr-o zi.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Desi de obicei gasesti usor subiecte de conversatie pentru a intra in vorba cu oricine, azi nu reusesti deloc sa te apropii de ceilalti. Simti o usoara ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe in comun cu ei si preferi sa faci opinie separata sau sa stai pe margine. Daca ar exista macar o figura prietenoasa printre acesti oameni, ti-ar fi mult mai usor, dar asa toate incercarile tale de a lega o conversatie se lovesc de taceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poti trece.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

E agitatie mare in jurul tau, dar iti place aceasta atmosfera, pentru ca e stimulativa! Competitia alaturi de oameni la fel de bine pregatiti ca si tine va scoate la iveala ce ai tu mai bun, si pentru ca vrei sa te remarci, vei lupta pentru dreptul tau la succes! Si altii vizeaza aceleasi lucruri ca si tine: si ei au pus ochii pe premiul cel mare su te vei implica in concurs cu toate fortele tale, cu marea sansa de a pune mana pe succes. Daca faci parte dintr-un colectiv care vasleste umar la umar pentru acelasi rezultat final, va stimulati unii pe altii iar, la capat, va apreciati reciproc interventia. Separat, nu ar fi mers la fel de bine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit unele aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti, intre parinti si copii, aproape ca nici nu stai prea mult intre peretii casei, pentru ca planeaza o energie care nu face nimanui placere. Cineva trebuie sa calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminina centrala a casei, care ii va aduna pe toti in jurul ei si ii va obliga sa faca pace. Si tu poti fi liantul intregii familiei, pentru ca prin tonul tau amabil si impaciuitor, poti dezamorsa chiar si cele mai aprinse conflicte.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ea, de aceea inchei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispozitie, dar nu te arunca totusi in cheltuieli inutile. Ai cateva plati majore pe lista, facturi cu multe cifre, si acelea ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu, cu atat mai mult ca ai acei bani la dispozitie. Nu iesi la cumparaturi cu bani multi in buzunar, ca risti sa dai iama prin ei fara sa-ti dai seama!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc… desi nu e imposibil.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa care te asigura ca vei ajunge la telul cel mare. Esti constient ca lucrurile bune sunt cele care se cladesc lent, tocmai de aceea faci pasi mici dar siguri catre rezultatele scontate. Unii spun ca tu inca visezi, dar nu esti de aceeasi parere, pentru ca tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva in acest sens. Construiesti totul cu cap, etapa cu etapa, pana va fi un edificiu solid si trainic, dar nu te lauzi inca. Astepti ca totul sa fie gata si apoi vei arata ce ai realizat!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul sa faci o schimbare de directie, daca tot vezi ca nimic nu se mai misca. A continua in acelasi stil nu ar insemna decat un consum inutil de energie. Constiinta si experienta iti transmit ca nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul sa schimbi macazul, dar, din comoditate, parca nu esti inca pregatit. Daca nu o faci din vointa proprie, se vor ivi atat de multe piedici, incat vei fi obligat de imprejurari sa faci schimbarea, deci pune in balanta cum e mai bine: decizi tu sau decid altii pentru tine?

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții