Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic 11 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on joi, 10 aprilie 2014 | 06:20

Horoscopul zilei de azi 11 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Discutia serioasa pe care o ai azi cu un specialist a carui valoare o recunosti si o admiri te motiveaza sa te apuci serios de o activitate noua. Dai astfel startul unui proiect de anvergura, esential pentru cariera ta, pornind de la un stimulent oricat de mic primit de la acea persoana cu mai multa experienta. Ii respecti sfaturile intocmai, pentru ca ii apreciezi valoarea si ii accepti superioritatea in anumite privinte si, daca ii urmezi exemplul, vei ajunge cu bine la telul propus. Nu te astepta insa la rezultate imediate, acum e doar inceputul; e drum lung pana la succes, dar esti pe calea cea buna!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Atmosfera este cam sumbra in casa ta, ori pentru ca cineva din familie trece prin momente dificile si ii stai alaturi trup si suflet, suferind alaturi de el, ori pentru ca primesti o veste trista care va face pe toti sa alunecati spre o usoara depresie si senzatie neputinta in fata greutatilor. Aproape ca nu iti face nicio placere sa te intorci acasa dupa serviciu, pentru ca nici acolo nu te asteapta vorbe bune, zambete sau putina liniste, ci planeaza o tensiune greu de suportat, ceea ce face din caminul tau un spatiu intunecat si rece.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cuceresti usor pe oricine si ai sansa de a-ti largi cercul de prieteni datorita spiritului tau vesel si sociabil. Nu faci niciun efort de a te apropia de lume, pentru ca relatia cu ceilalti merge de la sine, datorita sarmului tau! Stii ce sa spui in orice imprejurare, ai o vorba buna sau un compliment pentru oricine, si toate aceste gesturi de apropiere - sincere sau mai putin sincere - iti asigura popularitatea pe oriunde mergi. Vestile sentimentale apar si ele de peste tot si fiecare intalnire cu persoana iubita este un rasfat de emotii si ganduri frumoase ce va face fericiti!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai prea multe de facut, dar sunt chestiuni atat de marunte incat te enerveaza prin banalitatea lor. Altadata nu le-ai fi acordat nicio atentie, dar azi nu le mai poti ignora sau amana, trebuie sa te ocupi de ele. Visai ceva mai interesant de la aceasta zi, si cand acolo te trezesti in fata unor fleacuri, dar care solicita de la tine toata energia. Ocupa-te de aceste treburi cat mai repede. Tocmai pentru ca sunt minore, vei scapa repede de ele si iti vei elibera mintea si agenda de nimicuri, ca sa te poti ocupa mai apoi si de lucruri mai importante.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu stii sa profiti de ocaziile bune care ti se ofera aproape pe tava, de parca esti comod si nu vrei sa depui nici un efort. Ce-i drept, uneori sansa cere si un sacrificiu cat de mic si, pentru ca nu te simti in stare sa-l accepti, ratezi prilejul bun care apare. Cantareste mai atent daca merita efortul sau nu, pentru ca ar fi pacat sa dai cu piciorul la o sansa excelenta pe care altul va sti sa o fructifice fara sa stea pe ganduri. Prea pui in balanta pretul de platit la inceput sau investitia initiala ce se cere, fara sa te gandesti la urmarile excelente de la final.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Treci printr-un moment critic la serviciu sau la scoala, ce genereaza un mic haos. Poate nu esti tu responsabil de toata aceasta stare de lucruri scapata de sub control, mai degraba altul si-a bagat coada in treburile tale si te-a determinat si pe tine sa calci stramb, dar macar poti gasi scuzele cele mai bune pentru a-ti justifica greseala. Sefii te critica, profesorii te avertizeaza, deci sa nu te mire ca cele mai neplacute reactii s-au acumulat acum in calea ta. Ai scapat din vedere un detaliu important care acum declanseaza, iata, un oarecare dezastru, pe care ai fi putut sa-l eviti daca erai mai atent!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai o discutie de taina cu cineva si speri ca tot ceea ce ii impartasesti acum confidentului tau va ramane intre voi. E discutabila discretia celuilalt, ca atare fii mai atent cui si ce ii marturisesti, ca sa nu dai din casa informatii strict secrete. Fa destainuiri intime doar daca i-ai probat deja prietenului tau calitatile de confident perfect si daca esti convins ca ceea ce-i spui ramane doar intre voi, doar atunci poti sa-ti pui sufletul pe tava cu incredere, altfel fii ceva mai retinut, caci sunt si urechi si ochi indreptati spre tine!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara!) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te dezarmeaza. Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme. Tine banii la saltea macar azi, pentru ca iti vei multumi singur mai tarziu ca ai fost precaut si ti-ai infranat dorintele.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul acestui punct central cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact scanteia potrivita pentru a face ceva noua care iti place, te incanta si care va aduce si rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cunosti o persoana ce are un efect tonic asupra ta. Iti place compania sa, este plina de viata, dornica de actiune si de aventura si, in mare masura, iti seamana. Rareori gasesti un om care sa te completeze atat de bine, deci profita de prietenia sa, caci impreuna sunteti capabili de succese deosebite. Nu astepta ca vreunul din voi sa devina liderul in aceasta relatie, ci este un tandem cu drepturi si obligatii egale, in care merita sa te implici fara rezerve. Dai si primesti in egala masura, si totul merge struna.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudent, fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te pregatesti pentru o intrevedere profesionala importanta, de care depinde cariera ta de acum incolo. Ca e un interviu pentru un job nou, ca e o confruntare de forte pentru care nu te simti prea bine pregatit, trebuie sa-ti pui in joc toate calitatile intelectuale. Ambitie, atentie, memorie, concentrare, toate au un rol in succesul final, si daca nu le pui pe toate in valoare, altul va obtine ceea ce te lupti si tu sa castigi. Examenele sunt dificile si parca ceva lipseste totusi ca sa iei nota maxima, de aceea tis e cere un efort in plus de vointa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții