Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic 16 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on marți, 15 aprilie 2014 | 05:04

Horoscopul zilei de azi 16 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Lumea iti cauta nod in papura de la orice, incat nu dai randament in nicio activitate de vreme ce mereu se iveste cineva care sa-ti distraga atentia cu nimicuri. Tu nici nu le observi, dar ceilalti se cramponeaza de ele si te tot intorc din drum ba pentru a da explicatii, ba pentru a le repara. Pentru ca ziua va fi atat de fragmentata in episoade mici si nesemnificative, nu se poate vorbi de ceva iesit din comun, ci se risipeste pe maruntisuri pe care, tu personal, nici nu le-ai baga in seama, dar au grija altii sa le amplifice.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Pentru ca ai ceva bani la dispozitie, ai curajul de a incepe o investitie noua. Ar fi un moment excelent pentru a cumpara ceva ce nu iti poti permite chiar in fiecare zi, cum ar fi o masina, pentru ca sumele pe care le manipulezi sunt ceva mai mari si ai facut mari eforturi pentru a le acumula. Orice investitie in imagine, prin care vrei sa lasi o impresie mai buna asupra ta, poate fi de succes. Ai muncit mult pentru acesti bani si meriti sa iti oferi si tu un premiu consistent de care vei fi foarte mandru.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ca sa scapi de emotiile care te coplesesc, ai avea nevoie de un anturaj numeros de persoane tinere si vesele care sa-ti distraga atentia de la ceea ce te macina. Nu ai motive de stres, tu de obicei nu ai trac inaintea unor evenimente mai speciale, dar de data aceasta ceva ciudat ti s-a infiltrat in suflet, teama ca nu vei face fata cu brio momentului. In compania potrivita, alaturi de oameni entuziasti, dinamici, tonici si bine dispusi, vei depasi cu bine orice situatie fragila, pentru ca tu te adaptezi usor oricarei situatii.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti prea sensibil la atacurile verbale ale celor nervosi incat nu le poti face fata. Aluneci spre panica, depresie si, in loc sa gasesti in tine forta de a contracara atacul, te lasi coplesit de emotii, gata sa fugi. Daca nu ai alta forma de protectie impotriva unor astfel de reactii agresive, atunci retrage-te din aceasta lume agitata, pentru ca ai putea reactiona ciudat, altfel decat s-ar cere. Nu esti in cea mai buna forma fizica pentru a riposta vehement, de aceea preferi sa taci, deocamdata, lasand impresia ca ai acceptat infrangerea.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu esti un coleg prea bun, pentru ca ai tendinta de a critica tot ceea ce fac ceilalti. Nimic nu-ti convine, mereu gasesti cate un defect si nu eziti sa spui pe sleau ceea ce nu-ti place, fara sa te pui, macar o clipa, in pielea celor care primesc acum criticile tale. Nici tie nu ti-ar placea sa auzi asemenea replici, deci, chiar daca ai dreptate in ceea ce reprosezi, cauta o forma mai amabila. Esti cam agresiv si poti rani vreun coleg care nu-ti intelege reactia. Cel mai usor mod de a demonstra cuiva ca greseste e sa pui chiar tu mana si sa faci, ca sa-i arati prin exemplu personal cum trebuie facut.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Din doua tabere, intotdeauna adevarul este doar la una din ele, iar tu trebuie sa trasezi clar granita dintre aceste parti aflate in conflict. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu verdictul pe care-l oferi in urma analizei la rece a acestei situatii. Din orice unghi ai privi, tot va fi unul dezavantajat si din acea parte vei primi azi cele mai agresive reactii. Daca tu esti multumit de felul cum ai judecat problema si esti convins ca ai gasit solutia optima, exprima-ti parerea cu fermitate, fara a te lasa influentat de opinii diferite sau de amenintari mai mult sau mai putin amabile.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

In orice tandem, oricat de bine ar lucra, unul din cei doi parteneri trebuie sa preia conducerea pentru a dicta o directie de mers pentru amandoi. De data aceasta, tu trebuie sa accepti pozitia a doua, pentru ca recunosti suprematia celui de langa tine. Ca e un tovaras de lucru, un asociat de afaceri sau de partenerul de viata, vei descoperi la el idei mai bune si solutii mai interesante, si vei prefera doar sa-l urmezi intocmai. Nu inseamna ca te simti dat la o parte, ci doar ca faci tu de bunavoie un pas in spate si-l lasi pe celalalt sa spuna ce crede de cuviinta. Tu il aprobi, il completezi si ii respecti deciziile.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Prezenta unei persoane cu autoritate are un efect ciudat asupra ta. Pe de o parte, te deranjeaza faptul ca vrea sa-si exercite puterea asupra ta, de parca nu ai accepta suprematia altora, dar pe de alta parte te si ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun in tine, ca sa demonstrezi ca nu esti cu nimic mai prejos. Te afli intr-un spatiu in care planeaza concurenta si lupta pentru intaietate, ceea ce te face si pe tine mai bataios, pregatit de lupta pentru a-ti arata valoarea. Ai cu cine-ti compara puterile si accepti confruntarea fata in fata!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Tu esti cel care ia deciziile necesare intregii familii, ceilalti doar iti asculta ordinele si te aproba din umbra. Singur, ti-ar fi greu sa alegi, tocmai de aceea ai nevoie de sustinerea lor, pentru ca ideile cele mai bune se nasc din unirea tuturor fortelor. Dar cineva, la final, trebuie sa traga linie si sa spuna in ce directie trebuie mers iar factorul de decizie, asadar, esti tu. Toata lumea va profita de decizia luata, pentru ca este in beneficiul familiei, pentru o viata mai stabila, pentru linistirea unor aspecte dezechilibrate si pentru confortul domestic al tuturor.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Joci un rol important in colectivul tau de lucru. Ti se recunoaste superioritatea intr-un anumit plan si experienta acumulata in timp, pentru ca ai demonstrat de atatea ori inainte ca esti cu un cap deasupra tuturor. Multi vor bate la usa ta sa-ti ceara parerea sau sa-ti solicite sprijinul, pentru ca se pot baza pe ceea ce ai tu de transmis. Ai studiat mult si vin astfel de momente cand ai ocazia de a demonstra concret tot ce stii si chiar iti face placere sa impartasesti din ceea ce ai invatat. Nu tii doar pentru tine, daca poti fi de folos cuiva care chiar vrea sa invete!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se apropie un eveniment care te incarca de o emotie aparte si abia astepti sa se intample. Stai totusi ca pe ghimpi si isi faci visuri cu privire la acel eveniment, caruia ii acorzi semnificatii cu totul speciale. Parca ai fi la prima intalnire cu cineva care ti-a furat inima sau ar urma un moment decisiv pentru cariera ta si e normal sa ai trac. Esti bine pregatit pentru ce va urma, tocmai de aceea nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te duce spre acel moment. Presimti ca totul va iesi foarte bine, deci nu ai motive de ingrijorare sau stres. Dimpotriva, ai inima deschisa, pregatit de o surpriza frumoasa!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Propria experienta este cel mai bun profesor. Ai invatat multe doar trecand prin anumite situatii. Daca ti-ar fi povestit altii cum e, nu ar fi avut acelasi impact, or asa, traind pe pielea ta totul, ai invatat de la viata mai mult decat in toate scolile prin care ai fi putut trece. A venit vremea sa demonstrezi ce ai acumulat prin cunoastere personala, pentru ca treci printr-un moment pe care il poti gestiona perfect numai datorita intelepciunii. Nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca ai mai trait astfel de momente si ai stiut de fiecare data ce trebuie facut, deci umbla cu incredere la cutia de amintiri si lectii deja asumate anterior.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții