Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul zilnic 20 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 aprilie 2014 | 06:27

Horoscopul zilei de azi 20 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nimic nu poate fi mai placut decat sa ti se dea, finalmente, dreptate dupa ce tu ti-ai batut gura zile intregi cu privire la un lucru pe care il considerai adevarat. Mult le-a mai trebuit celor din jur sa ajunga la aceeasi concluzie, dar esti multumit ca macar au ajuns la acest moment, sa fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton malitios de genul v-am spus eu, ci cu un sentiment de toleranta si intelegere ca sa le arati ca ai avut rabdare sa ajunga si ei la aceeasi opinie. Acum ca s-a ajuns la un consens, se clarifica situatia.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra. Cand vezi ca si altii sufera de aceleasi lipsuri sau dezamagiri, parca te mai linistesti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situatii similare poti primi sfaturi deja verificate pe care le poti aplica si tu pentru a depasi impasul.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

E o placere sa stai de vorba cu cartile pe masa cu cei dragi, pentru ca atmosfera tihnita a acestei zile va inspira pe toti la marturisiri ce calmeaza spiritele in familie. Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata ar fi creat mari animozitati acasa. Stai si asculti cu inima, mai presus decat cu mintea, caci asa reusesti sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Vestile care sosesc azi din toate partile au un efect binefacator asupra ta de parca sunt exact balsamul necesar pentru a uita de toate. Afli stiri despre rezolvarea unor probleme, despre revenirea la normal a unor aspecte care pareau dezechilibrate, afli despre impacari, reconcilieri si alte evenimente care au la baza calmarea unor probleme care te-au stresat zilele trecute. Vezi ca totul are rezolvare? E o lectie buna pentru tine sa astepti cu optimism solutionarea tuturor problemelor, pentru ca totul se aseaza pe fagas normal, dar la timpul potrivit.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Te simti bine in pielea ta, intri in atmosfera Pastelui cu o stare de liniste interioara ce te ajuta sa le faci pe toate mai calm, fara graba. Ai acel sentiment ca le-ai aranjat pe toate la locul lor, ca nimic nu a ramas nerezolvat, ca te poti detasa si tu de toate cu ocazia sarbatorilor si reusesti sa le insufli si celor din jur aceeasi stare de bine. Demult nu ai mai avut o asemenea atitudine pozitiva si tihnita, pentru ca, privind inapoi spre agitatia ultimelor zile, ai, in sfarsit, senzatia ca le-ai rezolvat pe toate asa cum se cuvine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Unii uita de diplomatie si de ganduri bune tocmai in aceasta zi si se comporta asa cum o fac intotdeauna: nepoliticosi, rautaciosi, eliberandu-si nervii pe tine. Nu are rost sa pui la suflet atitudinea lor agresiva, ci incearca sa te pui un pic in pielea lor si sa intelegi ce anume ii face sa se comporte asa. Poate unii au problemele lor si nu sunt in aceeasi pasa pozitiva ca tine, deci, inainte de a pica in capcana lor si a le raspunde cu aceeasi moneda, tine-ti sub control replicile. Daca ei sunt uraciosi, fii tu cel amabil, pentru ca asa ii vei dezarma mult mai repede.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Detasat de probleme si mai tolerant datorita atmosferei de sarbatoare, esti capabil sa intelegi mult mai corect unele situatii pe care altadata le-ai fi tratat cu exigenta. Esti dispus sa ierti mai usor, sa accepti unele situatii neplacute, sa te impaci cu oameni cu care nu ai avut o relatie tocmai buna, deci dai dovada de o imensa compasiune ce te poate ajuta sa rezolvi cu brio chiar si cele mai tensionate diferende din trecut. Profita de aceasta zi pentru a restabili adevarul, dar daca tu esti cel vinovat de o anumita situatie, incearca sa lasi orgoliile deoparte si sa-ti recunosti vina. Daca ai gresit cuiva, fa tu gestul de a-i cere scuze.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu-ti mai vin musafirii la masa sau te trezesti cu o problema de sanatate cand ti-e lumea mai draga, deci te poti astepta si la astfel de surprize neplacute. Ceva nu iese conform planurilor si ai tendinta sa faci din tantar armasar, dar nu exagera gravitatea unui astfel de fleac. Poate la primul impuls ai fi tentat sa privesti totul ca pe o tragedie, dar e doar un hop trecator, suficient de stresant cat sa te faca sa aluneci de la veselie la suparare. Altii vor trece mai usor cu vederea acest impas, dar nu si tu, care numai despre asta vorbesti, monopolizand discutia.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Familia te inconjoara cu o binefacatoare liniste si bucurie, te ajuta sa te detasezi de toate si sa te simti bine. O vizita la parinti sau la bunici ar face bine tuturor: si tie, ca ai putut fi alaturi de ei intr-o zi speciala, si lor, ca le vei ridica moralul si le vei umple casa de energie pozitiva. Cei batrani au nevoie sa-i intelegi si sa-i compatimesti, iar tu esti persoana cea mai potrivita sa asculte si sa ofere gesturi de tandrete si afectiune inapoi. Dedica-te un pic celor care au nevoie de putina afectiune si mila, pentru ca prezenta ta le aduce pace si multumire in suflet.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai nevoie de un sfat, de o mana de ajutor, de o poveste moralizatoare care sa te motiveze sa duci mai departe un plan care te preocupa de la o vreme. Discutiile pe care le porti azi cu persoanele mai mature, care au trecut deja prin astfel de situatii, pot avea efectul scontat: de a-ti oferi exact raspunsul necesar si de a clarifica, macar teoretic, situatia. Imediat ce vei putea, vei pune in aplicare sfaturile si informatiile primite, dar sentimentul cu care termini ziua e unul puternic, valoros: ca ai gasit rezolvarea si ca ai devenit, cu ceva, mai intelept!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Trece norocul prin calea ta, dar te prinde intr-un moment nepotrivit in care nu ai curajul sau nu ai dispozitia de a-l valorifica. Daca ar fi venit altadata, ar fi fost perfect, dar azi ai alte treburi de facut si nu te poti bucura pe deplin de sansa excelenta care se iveste. Ar fi pacat s-o pierzi, ca atare fa in asa fel incat sa impaci si capra si varza, adica sa-ti duci la capat si sarcinile asumate, dar sa-ti gasesti si ceva timp pentru acel eveniment fericit. Poate ti se ofera si a doua oara ocazia, dar nu te poti baza pe asta, deci pune mana imediat pe acest noroc!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Trebuie sa pleci la drum si o faci cu oarecare ingrijorare, de parca nu erai tocmai pregatit pentru asa ceva. Poate nu esti in cea mai buna forma fizica pentru a pleca de acasa, poate distanta te sperie un pic, oricum, exista ceva acolo care creeaza un soi de panica in sufletul tau, chiar daca nu ai motive clare sa te temi. Inarmeaza-te cu incredere, cu optimism, cu bucuria sarbatorilor si hai la drum, pentru ca cineva, la destinatie, are nevoie de prezenta ta. Si tu ai nevoie de o iesire din mediul tau obisnuit, deci nu sta acasa, iesi in lume!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții