Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic 25 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on joi, 24 aprilie 2014 | 11:42

Horoscopul zilei de azi 25 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degraba, o mare complicatie, semn ca uneori nu e bine sa te bazezi pe altii, pentru ca ei pot incurca si mai mult lucrurile. Ar fi de preferat sa te descurci singur in orice situatie, pentru ca unii nu sunt atat de priceputi pe cat se lauda, iar tu ai mai multe talente decat ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe cand, daca depinzi de altii, risti sa bati pasul pe loc si, mai apoi, sa repari ceea ce strica acestia. Nu cere sau nu astepta sprijin din afara, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai ajuns la finalul unei actiuni si trebuie sa te confrunti cu o judecata atenta. Chiar daca nu e tonul pe care l-ai fi asteptat, ceea ce auzi e binemeritat si iti va fi de folos, ca atare nu privi analiza la care esti supus ca pe un atac la persoana, ci ca pe o reflectare sincera si justa a faptelor tale. Verdictul pe care il vei primi la final va fi unul cat se poate de corect si care va sta la baza etapelor urmatoare din planurile incepute, deci nu fugi de aceasta analiza la rece. E spre binele tau, pentru a repara la timp ceea ce nu e bine si pentru a te linisti.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai mare grija la tonul jucaus pe care il abordezi astazi, pentru ca nu se potriveste chiar in orice situatie. Unii ar putea fi deranjati de o gluma deplasata, chiar daca tie ti se pare buna, pentru ca pot fi intr-o perioada mai proasta si toate s-ar putea sa-i irite. Glumeste cu perdea, alege-ti cu atentie cuvintele si replicile, sau mai bine zis evita sa faci poante pe seama supararii altuia, pentru ca nu are chef sa faca acum haz de necaz. Da, ii poti ridica moralul, dar gaseste cele mai potrivite cuvinte in situatia de fata ca nu cumva replica ta sa-l intristeze si mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Se apropie un eveniment ce iti ridica tensiunea, dar te motiveaza din ce in ce mai mult. Suna promitator ceea ce urmeaza sa se intample, abia astepti sa devina mai repede realitate, si profiti de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregati ireprosabil pentru orice va fi! Cat timp esti sustinut de cineva in care ai incredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obliga sa nu scazi nici tu ritmul spre ce ti-ai propus, totul va merge foarte bine. Cu tovarasul potrivit alaturi, care te completeaza, te imbarbateaza si te sustine, esti capabil de adevarate minuni. Implica-te deci!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Cariera este locul celor mai minunate evenimente, dar nu neaparat datorita calitatilor sau talentelor tale, ci mai degraba datorita unor auspicii norocoase de care ai parte numai tu. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit si ai sansa rara de a arata ce stii si ce poti, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neasteptat. Nici nu e nevoie de eforturi sustinute, ci doar de un prilej excelent de a interveni cu o vorba, cu un gest, cu o actiune exact cand era mai mare nevoie de ele, ceea ce va atrage atentia asupra persoanei tale, adunand laude si felicitari sincere.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vestile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intra in casa ta. Le primesti cu bucurie, cu entuziasm si simti chiar nevoia sa le impartasesti si altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci si pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune candva, si daca primesti aprobarea familiei, ai si mai mult curaj sa schimbi macazul spre noul sens de la care aveti cu totii mari asteptari. Viitorul arata promitator!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu poti colabora cu grupul in care te afli astazi, pentru ca toti par preocupati de cu totul alte probleme si nu de scopul pentru care v-ati adunat la un loc. Sunt impovarati de propriile necazuri de acasa si de aceea nu le sta gandul la sarcinile de serviciu. Nu dati randament impreuna si mai bine n-ar mai fi de fata, ca nu ai cu cine lucra. Daca ar aparea cineva cu spirit de conducator care sa-i motiveze pe toti sa se concentreze la o singura activitate, lucrurile ar putea sa se mai urneasca. Nu reusesti sa-i stimulezi ce influenteaza ei pe tine incat esti gata sa renunti.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca te inconjori de oameni de aceeasi varsta cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizanta, deoarece schimbul de idei si confruntarea de forte ar putea ajunge la apogeu, dar intr-un sens constructiv. Fiecare contribuie in felul sau la succesul unui proiect comun si va stimulati perfect unii pe altii ca sa faceti pasi mari spre scopul final. Competitia, chiar daca se mai simte pe alocuri, are scopul de a va ambitiona unii pe altii sa dati ce aveti mai bun in fiecare, ca atare va fi o placere pentru tine sa-i mai provoci din cand in cand pe cei din jur cu un dram de ironie, ca sa fii sigur ca ii atragi si pe ei in proiectul care merge atat de bine.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Se naste o tensiune neplacuta ori de cate ori intri in contact cu reprezentantii institutiilor statului. Birocratia devine enervanta incat e si normal sa-ti sara la un moment dat tandara si sa-ti pierzi rabdarea, dar asta nu inseamna ca nervii tai vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie sa bati la usa lor. Dimpotriva: ii vor irita si pe ei incat nu s-ar spune ca vei primi documentul, aprobarea sau raspunsul de care ai nevoie. Pregateste-te sa stai cu orele la ghisee, sa dai peste oficianti nervosi si nepoliticosi, sa fii trimis la plimbare cu un dram de rautate, pentru ca nu prea esti pe placul celor de care depinde evolutia proiectelor tale.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ar fi bine sa mai amani unele plati, pentru ca nu detii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense. Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Toate bune si frumoase azi, ai senzatia ca ai rezolvat cele mai complicate probleme si orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: pastreaza acest tonus ridicat cat mai mult timp posibil, pentru ca de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste si entuziaste in fata unor evenimente care se apropie, si pe care le primesti cu inima deschisa, sigur ca va iesi totul ca la carte. Ai noroc si de un anturaj bun, care te stimuleaza, te inconjoara de energie pozitiva, si cat timp fiecare isi mentine moralul la cote maxime, succesul e din ce in ce mai aproape!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu ai de ce sa-ti pierzi curajul daca mai apar in calea ta si piedici, pentru ca ele au rolul de a te ambitiona si mai tare! E o dovada clara ca esti capabil de mai mult decat ai crede, ca poti reusi chiar si in ciuda celor mai mari oprelisti si afronturi, descoperind ca detii calitati de care nici macar nu erai constient. La greu poti observa de ce esti capabil, nu atunci cand toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care esti supus, pentru ca o vei depasi mai bine decat ai spera! Implica-te ca poti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții