Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi 23 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 10:02


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 23 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 23 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

E ciudat pentru tine, dar astazi nu iti gasesti cuvintele. Daca ai o prima intalnire cu cineva, vei constata ca iti este foarte greu sa gasesti un subiect de conversatie. Daca nici paharele de vin nu te ajuta, poate e cazul sa iti fixezi atentia pe parteneru si pe nevoile lui. Asa, sigur nu vei da gres!


Horoscop pentru femeia din Taur

Energia zilei de azi aduce o nota de seriozitate in viata ta. Daca esti intr-o relatie noua, iti vei cunoaste mai bine partenerul. Daca esti deja intr-un angajament de lunga durata, vei trai clipe de liniste in bratele celui drag.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei avea parte de multa stabilitate in relatia ta. Poate ca nu include pasiune arzanda si scene de iubire fierbinti, ci o viziune realista asupra a ceea ce aveti impreuna. Lucrurile se aseaza de la sine si sunteti multumit de firul actiunii dintre voi.



Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi trebuie sa ascultati ce va spune partenerul in loc sa ii spuneti versiunea voastra despre cum ar trebui sa fie lucrurile, sau cum ar trebui sa se poarte in prezenta dvs in anumite situatii. Presupuneti prea multe lucruri, de aceea, ascultandu-l veti intelege de ce este cam posomorat in ultima vreme. Trebuie sa readuceti la echilibru relatia.


Horoscop pentru femeia din Leu

Pasiunea e un lucru, obsesia e altul! Astazi gasesti o persoana putin prea atractiva si risti sa pici in ridicol. Limitele nu sunt un lucru rau, mai ales daca stii ca ai tendinta sa le intreci!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti intr-un impas in viata sentimentala, dar daca reusesti sa privesti problema in mod detasat, vei gasi sursa problemei. Lucrurile vor deveni mai usoare odata ce veti ucide impreuna radacinile nemultumirilor voastre.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai intalnit o persoana speciala care ti-a intrat cu usurinta in viata. de aceea simti nevoia sa organizezi o petrecere, in cinstea intalniri voastre. Iti vei da si mai mult pe spate noua cucerire cu talentul tau in bucatarie.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Influenta planetelor te face sa pari mai rece decat esti de fapt. Ai un simt al umorului cam acid, prin care risti sa iti indepartezi partenerul. Incearca sa scoti in evidenta latura ta calduroasa!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Oricat de mult v-ati iubi, intr-o relatie e imposibil ca partenerii sa fie mereu de acord. Asa ca, daca persoana iubita are un alt punct de vedere, nu inseamna ca lucrurile merg prost intre voi. Pur si simplu nu sunteti identici.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele te indeamna sa marturisesti sentimentele pe care le tii ascunse. E foarte important ca la acest nivel al relatiei, sa impartasesti emotiile cu cel de alaturi. Altfel, risti sa il pierzi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Alinierea planetelor indica faptul ca nu sunteti hotarat ce sa faceti in ceea ce priveste o anumita relatie personala. Ati incercat sa descalciti fiecare nod, sa ajungeti la capatul fiecarui fir, dar pana acum fara succes.



Horoscop pentru femeia din Pești

Contextul astral te face sa vrei sa explorezi noua relatie in care te afli. Iti dai seama ca te asteapta o aventura, dar, in loc sa te sperii, esti dispusa sa te avanti, de dragul de a afla cat mai multe despre partener.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții