Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi 24 Iunie 2014

Written By NIKE B. on marți, 24 iunie 2014 | 07:20


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 24 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 24 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai tendinta sa adop[ti o atitudine vicleana fata de persoana iubita. Vrei sa obtii ceva si preferi sa mergi pe cai ocolite. Ce ar fi sa incerci si varianta in care spui sincer si deschis ceea ce ai de spus?


Horoscop pentru femeia din Taur

Reusesti sa iti tii in frau sentimentele si ai nevoie de un lobby intens inainte de a le da frau liber. Mai asteapta putin, inca nu iti cunosti partenerul atat de bine! Daca tot ai reusit pana acum sa te abtii, inca putina rabdare nu strica.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

O discutie mai aprinsa va fi decisiva pentru relatia ta. Va puneti sentimentele pe tava si reusiti sa clarificati acele mici neintelegeri care v-au pus piedici in ultima vreme. Orice decizie veti lua, va insemna in pas inainte pentru amandoi.



Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi ai sansa sa iti refaci relatia, daca ai avut parte de ceva probleme in ultima vreme. Tu si partenerul/partenera reusiti sa calmati tensiunile dintre voi si sa gasiti o cale de mijloc pentru a aplana disensiunile. Te asteapta o perioada armonioasa!


Horoscop pentru femeia din Leu

Tu si partenerul/partenera ajungeti intr-un impas si in loc sa discutati problema unul cu altul, apelati la toti cei din jur. Pana la urma, nimeni nu stie ce e intre voi mai bine decat voi doi, asa ca ar fi cazul sa cautati ajutorul unul in celalalt.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exista o solutie pentru orice daca te uiti bine si esti destul de hotarat. Alinierea planetelor indica faptul ca tu cauti o solutie pentru un set de obstacole care par sa stea in calea unei relatii care promite multe, astfel ca aceasta nu mai progreseaza cu aceeasi usurinta cu care ti-ai dori. Indiciul este sa nu le privesti ca pe niste probleme, ci ca pe o sansa unica.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunt momente in viata cand emotiile si instinctele preiau comanda si ne influenteaza mult viata. E una din acele zile in care vei face schimbari majore, mai ales in relatie, pe baza unei decizii de moment. E bine sa ai o discutie cu partenerul inainte de a face ceva extrem.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai spus cuvintele, ai facut gesturile si mai ai un lucuru de facut pentru a-ti demonstra dedicatia: un cadou care sa ii demonstreze celui drag ca l-ai studiat atat de mult, incat ii cunosti cele mai ascunse dorinte.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai o problema cu exprimarea sentimentelor, mai ales ca esti un as in a le tine in frau. Ai incercat atat de mult sa le reprimi, incat nu mai stii nici tu ce simti cu adevarat. Daca ai nevoie de ceva care sa iti aminteasca, va trebui sa fii tu cea care preia initiativa!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Odata ce iti deschizi sufletul, conervatia va curge mult mai usor. Nu te simti chiar in largul tu cu ideea de a pune pe tava ceea ce simti, dar uneori trebuie sa o faci si pe asta. Si vei fi uimita de senzatia de usurare pe care o vei simti!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi iti dai seama ca poti fi ceea ce esti in mod natural fara sa fii judecata sau privita cu suspiciune. Partenerul iti demonstreaza clar ca te iubeste pentru ceea ce esti si ii esti recunoscatoare pentru ca iti permite sa renunti la masti.


Horoscop pentru femeia din Pești

Stii foarte bine ce simte o anumita persoana pentru tine, dar nu intelegi de ce acea persoana nu poate fi onesta. Pozitia planetelor poate nu va ajuta la inceput situatia, deoarece persoana are tendinta de a vorbi despre orice, dar tocmai nu despre ceea ce te intereseaza pe tine. Daca vei avea rabdare poate vei descoperi o schimbare in curand.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții