Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi 25 Iunie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 25 iunie 2014 | 07:48


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 25 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 25 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de astazi s-ar putea dovedi a fi un adevarat succes daca nu v-ati mai gandi intr-una ca nu sunteti suficient de bun pentru persoana iubita. Partenerul dvs v-a ales pe Dumneavoastra, asa ca incetati sa va mai vaicariti! Daca azi planuiati sa iesiti la o cina romantica, aveti grija ce si cum mancati, intrucat stomacul dvs tinde sa fie cam agitat!


Horoscop pentru femeia din Taur

Gasesti energia necesara sa discuti mai profund cu noul tau partener. Ati trecut deja de etapa dicutiilor superficiale si acum e cazul sa va cunoasteti mai bine. Vei fi surprinsa placut de persoana din fata ta.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca dvs si partenerul vreti sa ajungeti la un anumit rezultat sau sa indepliniti un anumit vis, va trebui sa lucrati impreuna, ca o echipa. Trebuie sa clarificati situatia si sa va spuneti cat de mult va iubiti. Impreuna veti reusi sa va indepliniti visele.



Horoscop pentru femeia din Rac

Stim ca in basmele cu printi si printese dragostea invinge mereu, dar sa fim seriosi, cjhiar crezi ca te poti hrani cu dragoste? Daca ignori cu totul statutul financiar al celui de langa tine, s-ar putea sa suferi o mare deceptie cand vei vedea ca banii nu aduc fericirea, dar contribuie la asigurarea ei.


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai tendinta de a respinge din start ideile partenerului, fara a-i da o sansa de a explica exact ce are in minte. Ar fi bine sa iti mai deschizi orizonturile si sa lasi loc si pentru lucruri noi in viata ta. Fa ceva nonconformist alaturi de cel drag!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Toate defectele partenerului tau par ca au disparut fara urma. Ziua de azi te face sa il vezi intr-o lumina foarte favorabila si, din aceasta cauza, il vei coplesi cu atentia si afectiunea ta.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Contextul astral actual incurajeaza discutiile sincere cu partenerul de viata. Daca pana acum ati avut pobleme in comunicare, acum aveti ocazia sa lamuriti orice conuzii ar exista intre voi. Trebuie doar sa va luati inima in dinti si sa vorbiti fara ocolisuri.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu vei avea pate de o zi prea palpitanta. Mai ales ca te cuprinde un simt practic care te face sa analizezi fiecare detaliu din partener, inainte de a-i acorda prea mult credit. Nu e o idee neaparat rea, dar te incurci in detalii care oricum nu conteaza in acest stadiu al relatiei.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pozitia planetelor va poate incuraja sa porniti pe o carare care nu are nimic de a face cu relatia dintre voi, si unde se afla acum aceasta. Aceasta inseamna ca unul din voi se abate catre niste activitati ciudate sau planuri care, desi sunt diferite, pot deveni doar un ocolis fascinant si nimic mai mult. Ganditi-va la asta.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Alinierea planetelor de astazi confunda semne si semnale care in mod normal ar fi destul de clare. Stii ca o anumita persoana te place mult si ca tu esti la fel de atasat de acea persoana. Dar totusi atunci cand vine vorba de a stabili o simpla intalnire, niciunul dintre voi nu pare sa faca ceea ce trebuie. Amandoi va ascundeti adevaratele sentimente sub un val de dezinteres.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca ceva te nemultumeste, ar fi bine sa o spui cu sinceritate si sa nu iti desfiintezi partenerul, fara a-i da sansa sa constientizeze ca greseste. Spune ce ai de spus si lasa-l sa isi corecteze greselile. Nimeni nu e perfect!


Horoscop pentru femeia din Pești

Pozitia planetelor subliniaza ca va simtiti foarte bine alaturi de partener, atata timp cat faceti impreuna activitati ce nu sunt monotone. Trebuie sa va indepartati de rutina, in ceea ce priveste viata amoroasa, si sa alegeti o cale mai neobisnuita si originala in acelasi timp. Puteti incepe usor, prin schimbarea vestimentatiei, recreere, etc. Distractie placuta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții