Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi 26 Iunie 2014

Written By NIKE B. on joi, 26 iunie 2014 | 06:10


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 26 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 26 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Contextul astral te indeamna sa ramani pe loc in ce priveste relatia ta. Nute simti inca in siguranta si nu esti dispusa sa avansezi mai mult. Ai grija totusi, nu ai vrea ca partenerul sa isi piarda rabdarea, nu?


Horoscop pentru femeia din Taur

Astrele iti scot in cale un personaj nou, interesant, caruia ii place sa se invaluie in mister. Dar nu te deranjeaza, ci te provoaca sa vrei sa il cunosti mai bine. Pornesti intr-o cursa aventuroasa, din urma careia s-ar putea sa obtii multe beneficii.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astrala a zilei indica faptul ca incercati sa rezolvati o problema afectiva printr-un proces de seductie. Simtiti un conflict intr-o relatie personala, si ezitati sa dati raspunsuri bazate pe nevoile dvs. reale. Trebuie sa va dati seama ce simtiti cu adevarat, si sa exprimati acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Rac

Uneori, lucurile se rezolva pe cai misterioase. Se pare ca relatia ta trece printr-o perioada nu tocmai normala, dar mai tarziu vei vedea ca nu a fost un lucru rau. Vei reusi sa iti vezi partenerul dintr-un unghi neobisnuit.


Horoscop pentru femeia din Leu

Din cauza aspectelor astrale de astazi, vi se va parea ca partenerul dvs. se poarta ciudat, sau poate vi se infatiseaza o latura a acestuia pe care nu ati mai vazut-o niciodata. Decat sa o priviti ca pe o problema, mai bine luati-o ca pe o sansa de a descoperi noi interese si activitati pe care le puteti face impreuna.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E foarte posibil sa te indragostesti lulea astazi. S-ar putea ca discutia sa debuteze neobisnuit, dar atractia dintre voi invinge primele momente de stanjeneala si va veti bucura repede de compania relaxanta a fiecaruia.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Vrei sa organizezi o petrecere la care sa inviti o persoana speciala, dar asigura-te ca ai o atmosfera placuta si primitoare, inainte de a face acest pas. Odata stabilit ambientul perfect, conversatia va decurge natural!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aspectul curent incurajeaza fluxul liber de sentimente intre tine si o persoana speciala. Daca ai observat ca anumite temeri te impiedica sa fii pe deplin onest, chiar daca vrei foarte mult acest lucru, atunci vei vedea ca increderea si credinta de a fi cinstit apar acum. Ai nevoie doar de atmosfera potrivita si ceva care sa te faca sa vorbesti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alinierea planetelor este favorabila pentru dvs. astazi, si desi aveati impresia ca lipseste ceva din relatia actuala, ceva important incepe sa se contureze. Simtiti cum nivelul trivial al relatiei este inlocuit de ceva mult mai profund si plin de iubire. In curand va veti da seama, impreuna cu persoana iubita, ce cuplu reusit sunteti de fapt.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te poti simti mai detasat decat de obicei din cauza pozitiei planetelor. In ceea ce priveste o relatie, stii ca in adancul inimii tale esti extrem de pasional si poate chiar putin obsedat, dar nu intentionezi sa te lasi batut astfel incat sa se afle acest lucru. Potentialul partener se poate intreba ce se intampla. Iti va fi de folos daca explicit putin situatia.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Asezarea planetelor arata ca vreti sa fiti in compania altora astazi, indiferent daca relatiile dvs sunt bune sau mai putin bune. S-ar putea sa simtiti nevoia sa va exprimati sentimentele si sa soptiti vorbe de dragoste pentru a va indeplini dorintele mult mai repede decat de obicei. Probabil veti imbunatati parteneriate stranse in aceasta perioada, asa ca bucurati-va de aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Pești

Esti hotarat/a sa obtii ceea ce vrei, indiferent de parerea partenerului. Si in cursa de a obtine asta, ai tendinta sa incalci multe reguli. S-ar putea sa regreti egoismul de care dai dovada, cand te vei trezi ca nu mai e nimeni sa te sustina in luptele tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții