Misiunea ta în această viață

Care este misiunea ta în această viață Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. HOROSCO...

Horoscop pentru femei de azi 27 Iunie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 27 iunie 2014 | 07:23


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 27 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 27 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu mai ai chef de glume juvenile si ii inchizi gura partenerului atunci cand incearca sa le faca. Te-ai saturat sa tratezi problemele voastre printr-o jovialitate aparenta. E cazul sa ai o discutie realista si serioasa cu partenerul.


Horoscop pentru femeia din Taur

Configuratia astrala curenta te poate soca. In mod normal iti ascunzi istet partea sentimentala si felul in care abordezi viata. Insa ceva din tine a fost eliberat cu siguranta atunci cand ti-ai dat seama cat de mult tii la o anumita persoana fata de care te-ai prefacut ca nu simti nimic. Nu ai alta alegere decat sa accepti adevarul, ceea ce este o veste buna.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cunosti o persoana un pic altfel, un singuratic, cu idei diferite despre viata. Faptul ca aceasta persoana are incredere in tine te maguleste si te face sa vrei sa petreci mai mult timp in preajma lui, pentru ca reuseste sa te faca sa te simti speciala.



Horoscop pentru femeia din Rac

Lucururile par sa devina foarte serioase in relatia ta si prima ta tendinta este sa te intorci si sa fugi cat te tin picioarele. Daca faci asta, vei regreta mai tarziu! Nu se intampla foarte des sa intalnesti persoana potrivita si frica ta de implicare te va duce in directia opusa! Renunta la temeri si acorda o sansa relatiei tale!


Horoscop pentru femeia din Leu

Te cuprinde o indrazneala subita si, din senin, nu iti pasa de ce crede lumea despre tine. Ai destula incredere in tine incat sa spui deschis ce simti celui catre care se indreapta sentimentele tale. Va fi un lucru benefic, atat pentru tine, cat si pentru el.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va simtiti ca un cobai in viata de cuplu, aveti impresia ca cineva face teste asupra dvs. Tranzitele planetare va incurajeaza sa spuneti lucrurilor pe nume, insa nu stiti cat de mult sa insistati asupra anumitor aspecte. Fiti increzator/oare, deoarece s-ar putea sa fie vorba doar de viziunea dvs. putin invechita asupra felului in care trebuie sa decurga o relatie.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, vechi sentimente pe care le credeai moarte se vor reactiva. Si nu e un lucru bun, pentru ca iti distrag atentia de la relatia in care te afli acum. Nu permite unor trairi din trecut sa iti afecteze prezentul!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

E usor sa iubesti cand lucurile sunt roz, dar cand partenerul iti arata si o latura mai neplacuta, nu inseamna ca trebuie sa bati in retragere. O relatie inseamna si momente neplacute sau dificile, asa ca ori iti asumi responsabilitatea, ori renunti de tot!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Odata ce te vei gasi in jurul prietenilor, te vei simti bine. Asa ca lasa lenea si acorda-ti o sansa sacunosti pe cineva nou si captivant, chiar din anturajul tau obsnuit! Nu vei regreta!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi iti dai seama ca o persoana la care tineai mult nu e chiar asa de perfecta precum o vedeai tu. Vei simti o profunda dezamagire, dar te va si ajuta sa te maturizezi si sa nu iti mai pui atat de multe sperante pe viitor. Fruntea ssus si barbia inainte! Viata mai are multe sa te invete!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai ceva foarte profund si important sa ii spui partenerului, dar iti e foarte frica de reactia lui. Inainte de a deschide gura, iti faci tot soiul de scenarii, care mai de care mai dezolante. Daca prezinti lucrurile cu un aer detasat, vei reusi sa eviti situatiile neplacute.


Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala va poate ajuta sa iesiti dintr-o situatie dificila, si sa transformati o relatie intr-o prietenie adevarata. Daca intampnati greutati in viata amoroasa, faceti primul pas si fiti sincer cu iubitul/a. El/ea va face la randul lui/ei acelasi lucru si veti fi surprins/a placut de ceea ce se poate intampla de acum incolo.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții