Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi 28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 iunie 2014 | 07:21


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 28 Iunie.

Horoscop pentru femei de azi 28 Iunie 2014 in functia de zodie.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Incerci sa iti exprimi anumite puncte de vedere, dar partenerul nu pare sa te ia in serios. Cu toate ca adopti cea mai matura atitudine, cel de langa tine fie nu crede ca e ceva de durata, fie evita problema, din motive personale.


Horoscop pentru femeia din Taur

Pozitia planetelor poate oferi un cadru potrivit pentru o intalnire interesanta in aceasta seara cu o persoana pe care speri sa ajungi sa o cunosti mult mai bine. Se poate sa fii surprins totusi de cat de emotionala se dovedeste a fi acea persoana, lucru la care tu nu te-ai fi asteptat niciodata. S-ar putea sa joci rolul de sfatuitor si confident si sa ajuti sa treaca prin diverse dificultati emotionale, ceea ce tie iti face placere.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai o intalnire de afaceri, dar vei constata ca atmosfera dintre voi se schimba si devine...o posibila relatie. Poate ca pare infricosatoare ideea de a avea o relatie cu un posibil partener de munca, dar nu e rau sa acorzi o sansa!



Horoscop pentru femeia din Rac

E posibil ca astazi sa va doriti sa evadati din cotidian si sa traiti din plin romantismul, exact asa cum ati visat. Cu toate ca o anumita persoana poate parea perfecta pentru o astfel de escapada, ar fi totusi de preferat sa abordati lucrurile cu ceva mai mult realism si simt practic! Sigur, bucurati-va unul de compania celuilalt insa incercati sa nu pierdeti din vedere ca lucrurile se pot schimba oricand!


Horoscop pentru femeia din Leu

In general va place ca lucururile sa decurga lin cand e vorba de relatii, insa apare o surpriza neasteptata. Pozitia planetelor va poate aduce o revedere cu o persoana din trecut care a avut un efect puternic asupra dvs.. E posibil ca schimbarile survenite datorita trecerii timpului sa fie unele pozitive, intrebarea este daca veti accepta sansa oferita.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai o intalnire foarte palpitanta in seara asta. Subiectele de discutie vor fi foarte interesante si atat de variate, incat nu veti vrea ca intalnirea sa nu se mai termine. Nu e nici o problema, mai sunt si alte zile in care puteti continua intalnirea.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi este posibil sa intrati intr-o incurcatura nedorita. Atmosfera astrala va incurajeaza sa va exprimati sentimentele care pot fi putin extreme, si care vor fi cu siguranta un impact pentru persoana iubita. Mai bine puneti acest sentiment pe seama vremii, si gasiti alt mod de a va exprima sentimentele, astfel incat sa nu stricati ce ati muncit din greu sa construiti pana acum.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetelor inseamna ca o confruntare cu o persoana care detine autoritate iti poate aduce mai mult decat te astepti. Poate ca nu ti-ai dat seama ce fierbe sub acel exterior glacial si cu siguranta nu ti-ai fi imaginat vreodata ca exista sentimente de pasiune pentru tine. Dar nu vei putea nega ce ti se va dezvalui in valtoarea evenimentelor.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pozitia planetelor poate fi motivul pentru care lucrurile par confuze astazi, chiar daca tu incerci sa le clarifici. Problema este ca in timp ce tu acuzi o persoana apropiata de faptul ca nu stie ce parere are, nici tu nu esti sigur de a ta. Poate va fi de folos sa reflectezi putin pentru a vedea care este pozitia ta inainte de a da vina pe cineva.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pozitia planetelor poate parea la inceput ca prezinta un obstacol pe care nu vei sti imediat cum sa il depasesti. Totusi, de fapt aceasta dificultate este o binecuvantare deghizata atunci cand vine vorba de a intelege mai bine o persoana de care te apropii din ce in ce mai mult. Te va face sa afli ce simte acea persoana fata de tine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

In timp ce iti exprimi cu voce tare idealurile si ideile, descoperi ca cineva are fix aceleasi pareri ca si tine. Vei aluneca usor in discutii captivante, care iti deschid drumuri noi in viata amoroasa.


Horoscop pentru femeia din Pești

Daca observi ca partenerul e intr-o pasa proasta si nu prea simte nevoia sa vorbeasca, acorda-i spatiu si lassa-l sa isi digere in liniste gandurile. Lasa-l pe el sa te caute atunci cand va simti nevoia sa discute. Nu il sufoca acum, cand contextul planetar il face sensibil!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții