Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania Berbec saptamina 22-28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 09:59




Horoscop Urania saptamanal Berbec pentru 22-28 Iunie 2014

Anul 2014 poate fi pentru Berbec un an excelent. Totul depinde de activitatea Berbecului, de felul in care acesta isi poate folosi capacitatile si oportunitatile. Aspiratia si dorinta imensa de a invata si de a cunoaste tot ce e nou ii vor ajuta pe nativii din aceasta zodie sa atinga succesul.



Va fi un an complex în care vei avea parte şi de bune, şi de rele. Cea mai grea perioadă va fi în prima parte a lui 2014, când te vei lovi de piedici în plan profesional, conflicte în dragoste şi o sănătate cam şubredă. După aceste luni, totul începe să se aşeze şi vei găsi liniştea mult dorită.

Horoscop Urania saptamanal Berbec Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscop Urania Berbec – saptamina 22-28 Iunie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste - Treceti printr-o perioada in care nu reusiti sa aveti niciun punct comun cu partenerul de viata. Comunicati mai mult si incercati sa fiti mai indulgenta atunci cand vine vorba de pretentiile pe care le are fiecare dintre voi.

Horoscop Urania Berbec Bani
- Stiuatia financiara se amelioreaza datorita unor investitii din trecut care acum dau rezultatele asteptate. Daca sunteti nevoita sa luati niste decizii importante in acest sens, consultati-va inainte cu partenerul de viata.

Horoscop Urania Berbec Sanatate - Sunteti intr-o forma fizica de invidiat si continuati sa vi-o imbunatatiti datorita orelor petrecute la sala de sport si a regimului de viata echilibrat. Cei care au suferit de o boala pe o durata mai lunga de timp vor primi o veste buna in acest sens.

Horoscop Urania Berbec Munca - Viata profesionala continua pe aceeasi linie ascendenta, fara vreo influenta marcanta din partea astrelor. Ramaneti la fel de concentrata si de serioara, iar lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții