Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania, saptamana 29-05 Iulie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 iunie 2014 | 07:57



Horoscop Urania saptamana 29-05 Iulie 2014 in functia de zodie.


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 29-05 Iulie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Pentru Berbeci, se anunta o saptamana plina de evenimente importante si in acelasi timp foarte solicitante. La serviciu, asteptarile sunt mari, seful intarzie insa cu marirea de salariu. Atentie sporita la sanatate, este posibil ca Berbecii, pe fondul unei imunitati scazute, sa raceasca mult mai usor. In plan sentimental apele par sa se linisteasca, partenerul le va fi de un real folos in aceasta saptamana. Pentru Berbecii singuri un sfat ar fi sa nu se arunce cu capul inainte, cum au prostul obicei, caci s-ar putea sa aiba de suferit.


Horoscop Taur pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Taurii sunt nevoiti sa se descurce singuri in situatiile mai putin placute ce se prevad pentru saptamana in curs. Nu este vorba de faptul ca prietenii nu doresc sa ii ajute, ci pur si simplu conjunctura planetelor face in asa fel incat probabilitatea acceptarii ajutorului unei terte persoane sa fie privita de catre acestia ca un semn de slabiciune, in consecinta vor alege sa isi rezolve problemele singuri. In plan familial si sentimental, lucrurile merg destul de bine, trebuie totusi sa aiba grija sa nu intre in conflicte majore cu un membru mai in varsta al familiei.


Horoscop Gemeni pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Pentru Gemeni, care adora schimbarea, saptamana ce urmeaza va fi una foarte benefica. Se intrevad unele schimbari de plan in ultimul moment, atentie insa, trebuie amanata luarea unor decizii de importanta maxima intr-un timp foarte scurt, exista riscul sa fie pripite. Sub aspect financiar nu vor duce lipsa de resurse, aceasta saptamana fiind fasta chiar si speculatiilor de acest tip. In dragoste nu se schimba nimic momentan, aveti rabdare, partenerul de viata s-ar putea sa fie foarte stresat.




Horoscop Rac pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

O saptamana mai buna decat cea precedenta ii asteapta pe cei nascuti sub semnul Racului. Financiar, lucrurile par sa se redreseze, iar la serviciu, desi este posibil sa aiba fie niste probleme cu sefii, fie niste probleme cu subalternii, vor fi capabili sa le depaseasca. Este probabil ca si in aceasta saptamana sa isi neglijeze partenerul de viata, lucru care cu siguranta nu va aduce vreun beneficiu relatiei, dimpotriva. Putin mai multa atentie indreptata catre persoana iubita i-ar putea scuti de o multime de neplaceri in plan sentimental



Horoscop Leu pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Cei nascuti in zodia Leului vor fi prinsi in multitudinea problemelor casnice si administrative, dar care se compenseaza pe de alta parte cu echilibrul si multumirea din plan sentimental. O saptamana propice relaxarii alaturi de persoana iubita, o saptamana in care Leii ar putea face lucruri pe care de multa vreme si-au dorit sa le faca, dar le-a lipsit timpul pentru acestea. Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude mai in varsta ii va binedispune si le va da energie pentru infruntarea unor neplaceri cauzate de deficitul monetar din saptamana anterioara.





Horoscop Fecioară pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Pentru Fecioarele nascute in prima decada a zodiei, saptamana care urmeaza va fi una linistita si indicata reflectarii asupra sinelui si a dorintelor personale. Singurele neplaceri par sa vina din domeniul financiar, dar cu putina economie si chibzuinta, o vor scoate la capat. Nu acelasi lucru putem spune si despre Fecioarele nascute in cea de-a doua decada a zodiei, acestea vor avea de infruntat probleme atat la serviciu cat si acasa, dar situatia nu este disperata, incetul cu incetul, lucrurile se vor clarifica spre sfarsitul saptamanii.


Horoscop Balanță pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

In saptamana care urmeaza, Balantele vor avea un cuvant foarte important de spus in domeniul carierei. Este posibil sa primeasca o promovare, este de asemenea posibil sa obtina o marire de salariu, care presupune insa si un efort dublu. Indicat ar fi sa isi valorifice sansa, nu se stie cand va mai aparea o asemenea posibilitate, in plus, vor avea numai de castigat. In plan afectiv lucrurile merg excelent, ar fi bine sa inceapa sa se gandeasca de pe acum unde isi vor petrece concediul, caci optiunile sunt multiple si dorintele de asemenea.



Horoscop Scorpion pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

O saptamana ca oricare alta pentru nativii din Scorpion, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, caci datoriile din urma trebuie sa fie si ele achitate. In dragoste le merge bine, avand parte de dovezi de iubire si de apreciere atat din partea familiei cat si a partenerului de viata. O problema mai veche de sanatate le da tarcoale, ar fi bine sa nu o lase sa treaca de la sine, sfatul unui specialist fiind in unele cazuri salutar.



Horoscop Săgetător pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Stresul, problemele si nemultumirile din ultima perioada isi spun cuvantul. Pentru Sagetatori este indicat mai mult repaos, contrar firii lor agitate cu nevoia constanta de a se afla in miscare. Din fericire vor gasi in familie un sprijin de incredere. Atentie sporita la cheltuielile neprevazute, nu ar fi rau sa puna din timp un ban la pusculita. Indicat este sa evite speculatiile de orice fel, sunt total neindicate in aceasta perioada. Ar fi bine de asemenea sa nu se increada in persoane pe care abia le-au cunoscut.


Horoscop Capricorn pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

In aceasta saptamana Capricornii sunt favoritii zodiacului. La serviciu lucrurile par a se fi linistit, financiar nu au de ce sa se ingrijoreze. Urmeaza o saptamana buna in care vor putea obtine chiar si unele castiguri suplimentare neasteptate. La capitolul sanatate lucrurile sunt bine aspectate, nu vor avea nici un fel de neplaceri, iar in plan sentimental, daca sunt in cuplu, partenerul este foarte afectuos si intr-o dispozitie romantica. Pentru Capricornii celibatari este posibila intalnirea cu o persoana care le va marca viitorul.




Horoscop Vărsător pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

Pe Varsatori ii asteapta o saptamana plina de grele incercari pe plan sentimental. Orice ar face se pare ca nu este suficient pentru ca relatia sa functioneze. Uneori mici compromisuri sunt indicate daca nu se doreste ajungerea la probleme si disensiuni mai mari. Varsatorii ar trebui sa dea dovada de ceva mai multa toleranta in ceea ce priveste libertatea partenerului. Sub aspect financiar insa, situatia este sub control, iar la serviciu nimeni si nimic nu pare sa le stea in cale.


Horoscop Pești pentru saptamana 29-05 Iulie 2014

In saptamana care urmeaza, nativii din Pesti dau dovada de multa intuitie si au un deosebit spirit de initiativa, mai ales in ceea ce priveste domeniul profesional. Vor fi apreciati in sfarsit la justa lor valoare, iar satisfactiile materiale nu se vor lasa nici ele asteptate. Sentimental lucrurile merg bine, ar fi bine totusi sa evite discutiile in contradictoriu pe tema concediului. Nu merita sa strice armonia cuplului o problema atat de marunta ce poate fi rezolvata intr-o maniera eleganta, la o discutie cu argumente pro si contra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții