Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania Taur saptamina 22-28 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 09:53




Horoscop Urania saptamanal Taur pentru 22-28 Iunie 2014

In anul 2014, Taurul va cunoaste multe persoane utile. Este foarte posibil sa capteze atentia unei rude influente. Ar fi bine sa stea mai aproape de ea si sa nu ezite sa se foloseasca de ajutorul ei in caz de nevoie. Abilitatile Taurilor vor primi o apreciere foarte buna, Taurii lideri vor avea sanse bune sa avanseze in cariera. Ultimul trimestru al anului 2014 promite sa aduca un volum mare de munca.



Este indicat ca Taurii sa-si dea toata silinta, pentru ca munca efectuata va fi foarte bine recompensata. Spre sfarsitul anului, salariul s-ar putea sa creasca semnificativ.Dacă vrei să păstrezi un echilibru între toate sectoarele vieţii tale, atunci trebuie să fii chibzuită şi să nu acţionezi impulsiv. O să trăieşti clipe minunate alături de familie şi de cei mai buni prieteni ai tăi.

Horoscop Urania saptamanal Taur Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscop Urania Taur – saptamina 22-28 Iunie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste - Veti avea parte de o saptamana plina de impliniri pe plan sentimental, astfel ca relatia voastra cu partenerul cu viata va fi din ce in ce mai solida. Pastrati-va naturaletea, iar rezultatele vor fi mult peste asteptari.

Horoscop Urania Taur Bani - Veti lua initiativa in cadrul anumitor proiecte pe care le-ati abandonat pentru o perioada de timp, care se vor concretiza cu castiguri in ceea ce priveste partea financiara.

Horoscop Urania Taur Sanatate
- Chiar daca aveti mici probleme de sanatate, reusiti sa treceti cu bine peste ele, insa luati in calcul faptul ca aveti nevoie de mai multa odihna si de un stil de viata echilibrat.

Horoscop Urania Taur Munca - Astrele iti vor fi favorabile in aceasta saptamana pe plan profesional, astfel ca vei primi noi proiecte sau posiblitatea de a-ti schimba locul de munca. Gandeste-te bine inainte sa iei o decizie pentru a nu avea de suferit pe viitor.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții