Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul zilei 24 Iunie 2014

Written By NIKE B. on luni, 23 iunie 2014 | 12:46


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 24 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 24 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Poate aparea sansa unui imprumut oficial de la o banca sau alta institutie de profil sau intri in posesia unui onorariu pentru o munca prestata deja, suma ce ti de cuvine de drept. Te bucuri de niste bani promisi de ceva vreme. Orice ai face, trebuie sa respecti legea, conditiile impuse, sa nu te abati de la corectitudinea actiunilor financiare pe rol, pentru ca, in caz contrar, aceasta poate fi si o zi a penalitatilor, in care orice neregula poate fi depistata si sanctionata imediat. Ajungi in fata unei echilibrari financiare: ori ceva in plus, ori ceva in minus, exact cat e nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici sa stai sa te gandesti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe faza si nu pierde vremea meditand. Daca nu esti suficient de spontan, altul va fi mai iute decat tine si va obtine ceea ce ti se ofera acum cu un mic efort de vointa. Orice competitie cu tenta intelectuala te poate avea printre invingatori, pentru ca iti merge mintea brici si gasesti imediat raspunsurile sau solutiile cele mai bune.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

O noua sansa financiara ar putea aparea acum, fie ca e vorba de un venit suplimentar, fie ca e vorba de o cheltuiala. La baza se afla o activitate creatoare, poate cu tenta artistica, din aceasta actiune iesind nu numai satisfactii materiale, ci si emotionale. Iti place ceea ce faci si, pe langa placere, mai ies si niste bani in plus. Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumita suma poate fi investita intr-un obiect pentru confortul familiei sau al caminului, de forma unui obiect de decor care sa placa tuturor.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasat, fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai nevoie de un stimulent, pentru ca tu ai ajuns pe un nivel cam tern in care nimic nu se mai misca, ca atare aparitia unui colaborator istet, a unei sarcini noi in program sau o motivatie cat de mica de la un superior pot fi exact scanteia pe care o asteptai pentru a reintra din nou in circuit la turatie maxima. Recunosti si tu ca te aflai de la o vreme intr-o zona pasiva, or acest punct interesant din program, iti da un chef fantastic sa te implici si sa ajungi cat mai repede la rezultatele visate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti incurajat sa incepi un proiect nou in cariera, ceva ce ti-ar pune foarte bine in valoare spiritul de conducator, inteligenta, initiativa si curajul. Nu esti singur in acest sens, mai ai alaturi de tine oameni care te vor stimula cum stiu ei mai bine, deci lasa-te influentat de energia lor pozitiva pentru a merge in directia nou deschisa. Totul va evolua foarte bine incat vei ajunge la rezultate excelente in cel mai scurt timp. Poate fi o perspectiva noua in plan profesional sau sansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primesti din jur sunt foarte profitabile.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu esti lasat sa analizezi in liniste o situatie care se desfasoara intr-un ritm infernal care te irita. Esti obligat sa iei decizii rapide, sa gasesti solutii imediate, or tu ai avea nevoie de putina detasare ca sa fii sigur ca nu ai scapat nimic din vedere. Nu dai randament daca esti presat de termene limita sau de sefi care cer totul gata ieri, daca s-ar putea, dar trebuie sa te organizezi si sa faci putina ordine in minte ca sa faci alegerea optima. Nu ai incotro, trebuie sa fii spontan si rapid in reactii, fara sa iei vreun ragaz de gandire.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Este un moment dificil, cand esti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Muncesti mult, te obosesti peste masura, incat te prind zorii gandindu-te la problemele nerezolvate. Esti coplesit de griji si stres si ti-ar trebui o detensionare, altfel risti o imbolnavire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de grave pe cat par. Fii preocupat pe problemele aparute, dar nu si obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai usor, cu siguranta lucrurile nu sunt asa de negre pe cat crezi acum si daca reusesti macar o zi sa te detasezi, vei vedea ca te-ai agitat degeaba.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai mare grija la informatiile pe care le primesti azi, pentru ca unele din ele ascund multe piste false! Sub aparente prietenesti, cineva iti da un sfat care te convinge la inceput, dar dupa ce ii vei da curs, vei incepe sa-i descoperi si laturile mincinoase. Nu te baza pe o singura sursa de informatie, pentru ca cel care spune multe si marunte ori e prost informat, ori e rau intentionat, si iti ofera solutii care nu duc acolo unde vrei, ci te pot face sa ratacesti pe cai laturalnice. Cunoaste-i mai bine adevarata fata inainte de a te increde in el!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Primesti o veste despre felul in care ar putea evolua niste evenimente in perioada urmatoare, dar nu esti deloc multumit de ce auzi. Aluneci incet intr-o stare de depresie, de abandon, de neputinta, pentru ca nu exista nimic bun de care sa te poti agata. Nu te mai intereseaza nimic din ceea ce faceai daca nu suna promitator sensul in care te indrepti, ca atare aproape ca esti dispus sa lasi lucrurile sa moara de la sine, fara a mai depune nici un efort. Daca ti-ai recapata un pic speranta, ai gasi in tine si forta de a continua.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții