Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilei 25 Iunie 2014

Written By NIKE B. on marți, 24 iunie 2014 | 11:23


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 25 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 25 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie. Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai sperat anumite gesturi de afectiune de la cel drag, dar acesta nu prea stie sa-ti ofere ce astepti de la el. Pentru ca uita sa-ti dea un telefon sau sa iti aduca o floare, ai tendinta de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi sa-i arunci in carca vini de care nici macar nu e constient, pentru ca e posibil ca tu sa nu fii receptiv la forma in care isi exprima el sentimentele, nefiind cele pe care le asteptai, dar sunt cele de care e el capabil, si tot e ceva!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. Nu e un succes propriu, au participat si altii la acest moment si, lucrand impreuna, cot la cot, iata ca ati ajuns la acest nivel care va face pe toti sa fiti mandri. Cea mai mare bucurie va fi in clipa in care seful va va lauda public, dar daca doar unul din voi este cel ovationat, acesta ar trebui sa aminteasca imediat ca reusita a fost comuna. Fara participarea celorlalti nu s-ar fi ajuns aici...


Horoscopul zilnic de azi Rac

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Te cam joci cu sentimentele partenerului si il pui pe jaratec. Dai dovada de un dram de superficialitate in plan emotional, dar unii ar numi asta labilitate psihica, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi starea de la o ora la alta. Toanele sunt amuzante daca celalalt te iubeste orbeste, dar daca nu e atat de amorezat pe cat ai dori ci i-a mai ramas si un strop de ratiune, va trata aceste oscilatii de comportament drept defecte care s-ar putea sa-l puna pe ganduri. Daca iubesti sincer, nu te distra cu iubirea, pentru ca risti s-o pierzi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca pleci la drum, la capat te asteapta evenimente pozitive, care vor incununa tot efortul tau de a ajunge acolo. Merita sa pleci, indiferent de distanta sau de conditiile de mers, pentru ca va conta mai mult scopul deplasarii si nu ceea ce se intampla pe parcurs. Vestile care vin de departe (in cazul in care nu poti ajunge tu personal acolo unde se intampla toate) vor fi placute, informatii de care te poti folosi sau o stire aducatoare de fericire. Te bucuri de ceea ce afli de parca ai fi chiar tu actor principal.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te gandesti la o calatorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres si de probleme. Daca e cam devreme sa te gandesti deja la concediu, in caz ca nu iti permiti asa ceva chiar acum, profiti de o zi libera pentru a calatori macar virtual, pentru a visa cu ochii deschisi sau a umbla prin amintirile altor calatorii trecute. Iti incarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel putin la nivel teoretic. Esti convins ca va veni si ziua in care vei putea pleca realmente la drum ca sa ajungi acolo.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Este o zi cam agitata in mediul familial, de parca s-ar perinda prin casa ta foarte multa lume cu tot felul de probleme. Te implici trup si suflet in tot ce auzi de la cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program. Ceilalti se vor simti usurati ca ai intervenit tu, ca si-au desartat povara pe umerii altuia, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Planurile pe care le faci impreuna cu ceilalti membri ai familiei evolueaza foarte bine datorita atitudinii optimiste si pozitive pe care o abordeaza fiecare. Cat timp vasliti in acelasi ritm si cu acelasi tonus spre un scop comun, totul merge de minune, pentru ca va completati unii pe altii si va stimulati reciproc. Propunerile cu care vii in fata celor dragi sunt imediat acceptate, dar si tu trebuie sa fii deschis la ideile lor, pentru ca din unirea fortelor se va naste un succes de toata frumusetea.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Te simti bine in monotonia acestei zile si preferi sa te ocupi de lucruri banale pe care le stii pe din afara. Trebuia sa vina si o astfel de zi, pentru ca nu intotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar si rutina poate fi placuta, pentru ca in tihna casei tale sau in banalul cotidian te poti gandi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altadata. Scapi de o serie de sarcini si te simti eliberat de griji, astfel ca, in cateva zile, sa te poti apleca si asupra lucrurilor cu adevarat importante.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel de obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla. Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde, ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții