Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilei 26 Iunie 2014

Written By NIKE B. on joi, 26 iunie 2014 | 06:20


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 26 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 26 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Pentru a putea trece la etapa urmatoare a planurilor tale, trebuie mai intai sa arunci o privire inapoi, sa vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici si ce ar trebui sa faci in continuare. E vremea unei treceri in revista a pasilor parcursi pana aici sau sa apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, dupa atata vreme, solutia ideala la ceea ce te preocupa in prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trait inainte, deci nu ezita sa rascolesti prin vechituri, prin amintiri, prin cunostintele de altadata.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Este o zi pe placul tau, cand inima ta este rasfatata de gesturi tandre din partea celui drag si tot ce traiesti este la intensitate maxima. Exista si sansa de a intalni o persoana cu mult sarm care iti atrage atentia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasa si un comportament extrem de amabil, incat mai e doar un pas sa se lege de aici o frumoasa poveste de dragoste. Gesturile de afectiune trebuie sa fie reciproce si la aceeasi intensitate, altfel ai putea fi acuzat ca esti egoist si astepti doar sa ti se ofere, fara a da nimic in schimb.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Timpul are o cu totul alta greutate privit din punctul in care ai ajuns acum. Desi toate au un ritm specific de inaintare, desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de ceea ce se intampla, de parca ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevazut. Orice se poate intampla, deci fii pregatit si pentru eventuale modificari chiar si in cele mai bine conturate planificari, pentru ca viitorul se schimba continuu. Deciziile de azi vor influenta ziua de maine, deci ai grija ce alegi!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Timpul are o cu totul alta greutate privit din punctul in care ai ajuns acum. Desi toate au un ritm specific de inaintare, desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de ceea ce se intampla, de parca ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevazut. Orice se poate intampla, deci fii pregatit si pentru eventuale modificari chiar si in cele mai bine conturate planificari, pentru ca viitorul se schimba continuu. Deciziile de azi vor influenta ziua de maine, deci ai grija ce alegi!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Dragostea are nevoie si de lucruri palpabile pe care sa se bazeze, nu numai de emotii aprinse si de vorbe dulci. Partenerul asteapta de la tine un gest concret prin care sa inteleaga mai bine ce intentii ai de la relatia voastra. Un angajament solid, un proiect comun care sa consolideze relatia sau o investitie in care amandoi sa implicati resurse mari de timp, de bani si de energie sunt dovada clara ca amandoi sunteti dispusi sa mergeti mai departe cot la cot. Depasiti faza iubirii incipiente si treceti la o etapa superioara: claditi ceva impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Fii mai tolerant cu cei din jurul tau, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul alta generatie decat tine sau formati in alt sistem de valori decat tine, pentru ca nu puteti vedea lucrurile la fel. De data aceasta atragi alaturi de tine oameni conservatori, demodati, care o tin pe a lor, orice le-ai propune. Da, trebuie sa-ti sustii punctul de vedere, dar fa-o cu intelepciune, flexibilitate, deschidere, ca sa nu generezi conflicte inutile. Parerile sunt impartite, orice ai face, deci tine cont de varietatea mentalitatilor adunate la un loc.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Intalnesti azi o persoana ce va juca un rol cat se poate de concret in planurile care te preocupa. Intervine cu o mana de ajutor, nu doar cu un sfat sau o incurajare. Detine o solutie materiala la problema ta, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la el, deci fa tot posibilul sa-i castigi si sa-i mentii prietenia, pentru ca te va salva in cele mai dificile momente. Te vei bucura multa vreme de sfaturile sale de acum, deci tine-le minte si foloseste-le ori de cate ori ai nevoie.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie, dar desi este o deplasare organizata pana in cele mai mici detalii, nu fi atat de sigur ca-ti vor iesi ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica sa ai un plan de rezerva in minte. Nici nu stii cum apare o situatie neprevazuta pe parcurs ce te obliga sa faci alegeri complet noi, iar spiritul tau prevazator isi va spune cuvantul. Daca ti-ai facut lectia de acasa, vei schimba usor macazul din mers.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta in ceea ce vrei sa construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Oricat ai incerca sa fii impartial si obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atata sa fii echidistant. Fii tu insuti, asa cum esti, fara a te scuza mereu, fara a-ti explica reactiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar daca tu consideri ca ai fost corect cu cineva, acela tot va gasi nod in papura si te va acuza de cine stie ce gest nepotrivit. Totusi poti incerca sa repari o veche greseala din trecut la care ti-ai dat si tu seama, intre timp, ca ai cam exagerat, pentru ca de data aceasta ai putea drege mult mai usor busuiocul decat atunci cand ai comis-o.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții