Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilei 29 Iunie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 iunie 2014 | 07:24


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 29 Iunie.

Horoscopul zilei de azi 29 Iunie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Situatia financiara cunoaste o clarificare, printr-o strategie noua pe care o pui singur la cale. Nu neaparat o si pui in practica tot acum, ci mai mult schitezi directiile de abordare pentru perioada urmatoare ca sa stii pe ce poti sa te bazezi. Iti pui mintea la contributie ca sa gasesti solutii salvatoare pentru a tine sub control bugetul si se pare ca ai calitatile necesare pentru a face fata cu brio! Poti incheia noi contracte in avantajul afacerilor tale, poti face o analiza retroactiva ca sa stii de unde vii si incotro te indrepti.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Demult nu te-ai mai simtit atat de bine, atat de fericit, dornic de aventura si de distractie. Poate iubirea e cea care te entuziasmeaza asa sau iti aduci aminte sa fii copil si lasi sa iasa la iveala toata energia pe care o tineai blocata din timiditate sau din cauza stresului. Azi dai impresia ca nu mai tii cont de nimic, ca ai lasat deoparte orice retineri, pentru ca sansa de a te simti bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite si comporta-te ca si cum tu ai fi centrul universului!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Un conflict de zilele trecute revine azi mult mai usor la normal deoarece fiecare parte implicata se arata mult mai dispusa sa renunte la orgolii si incapatanare. Este vremea compromisurilor, a negocierilor, in care si tu si celalalt mai treceti cu vederea unele aspecte si va aratati deschisi sa iertati si sa uitati. Unele dispute nici nu-si mai au rostul, pentru ca provin din diferente de gusturi absolut firesti, dar in care fiecare o tine pe a lui. Nu si azi!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care locuiti, candva, in perioada urmatoare. Cu ceva noroc, poate fi vorba chiar de mutare in casa noua, iar evenimentul va face pe toti si mai fericiti. Este nevoie de initiative curajoase in familie, ceilalti asteapta de la tine cele mai importante verdicte, pentru ca, orice ai face, tu esti liderul tuturor. Depind de alegerile tale si stau cu sufletul la gura in asteptarea hotararii tale finale, deci iti dai seama ce rol dificil joci!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

E o duminica profitabila, care nu trece fara sa-ti ofere un castig cat de mic. Fie ca e vorba de afaceri care merg mai bine in aceste zile, fie ca e o discutie importanta ce va avea urmari concrete sau financiare in viata ta, termini saptamana cu un sentiment de satisfactie deplina. Poate apare in calea ta exact persoana de care aveai nevoie pentru a pune in aplicare o idee geniala pe care o tot tineai in stand by pentru ca inca nu ai gasit omul potrivit care s-o valorifice alaturi de tine. Acum il gasesti!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Niciodata nu esti singur. Chiar si in cele mai dificile momente, daca ai privi in jurul tau, ai descoperi cel putin o persoana dispusa sa te ajute sau sa-ti tina companie la greu. E modul unora de a-si intoarce serviciile fata de tine, pentru ca si tu esti un prieten gata sa faca orice pentru cei la care tine, aflati in situatii similare. I-ai ajutat si tu candva, le-ai ridicat moralul in momente dificile, deci acum e vremea lui sa faca la fel pentru tine. Asa poti descoperi cine iti este cu adevarat prieten si cine nu!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti vesti din mai multe directii, dar se bat cap in cap. Un prieten iti spune una, un frate iti spune cu totul altceva despre acelasi subiect, iar tu esti la mijloc si nu stii ce sa crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca sa-ti faci o parere proprie, fara a te lasa influentat de atatea idei contradictorii vehiculate in jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste pareri si, daca doua persoane spun acelasi lucru, atunci te poti baza pe informatia respectiva.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti norocosul principal al zilei, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te face fericit. Este ca implinirea unui mare vis printr-un concurs de imprejurari favorabil tie caci norocul iti apare in cale de unde nici nu te astepti, rezolvand cu brio o situatie importanta. Esti propulsat direct la tinta de o bafta de moment de care vei sti sa profiti fara sa stai pe ganduri, deoarece esti atent la tot ce ti se ofera. O informatie sau o persoana apar in momentul potrivit in locul potrivit iar tu esti acolo sa le valorifici!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Poate fi o duminica dedicata iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaratii pompoase, cu planuri de viitor facute impreuna, pentru ca ai mare incredere in omul de langa tine si astepti mult de la ziua de maine. Daca abia azi cunosti pe cineva, atractia poate fi instantanee iar idila voastra poate evolua foarte repede, ajungand la un nivel la care poti spune ca te face fericit, ba chiar ca ti-ai gasit jumatatea potrivita! Privesti spre o viata in doi cu mult entuziasm si abia astepti etapele urmatoare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții