Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Berbec August 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 08:24


Horoscop zodia Berbec, luna August 2014

Previziuni astrologice pentru Berbec luna August 2014

Horoscop pentru zodia Berbec, luna August 2014-insista asupra potentialului tau creativ, a unor fericite circumstante in viata sentimentala, a preocuparii fata de sanatate si a implicarii profunde si motivatiilor din viata profesionala.

Cuadratul dintre Venus si Uranus de pe 18 august 2014 adauga suspans unei zile aparent obisnuite si te contrariaza prin comportamentul neobisnuit al oamenilor. Pe de alta parte, spontaneitatea cu care abordezi viata poate sa-i dezarmeze pe unii dusmani ascunsi de ai tai. Oricum, numeroasele frictiuni dintre tine si cei din preajma ta par sa te irite si sa te tensioneze de-a lungul intregii zile.

Atras brusc catre o intamplare a existentei, poti descoperi ca deliciile ei sunt efemere. Este vremea sa te bucuri de scurte dar savuroase placeri.

Pe 8 august, Mercur in trigon cu Uranus iti insufla neastampar mintii, te provoaca sa ti-o pui la treaba si sa investighezi noi cai de a te indeparta de rutina cotidiana. Vestile primite acum tind sa fie inedite, chiar bizare, si ai prilejul de a intalni oameni originali ce par a sfida conventiile societatii. In aceasta zi, evenimentele se desfasoara cu repeziciune si nu te lasa deloc sa stai locului. Fii cat mai flexibil si asteapta-te oricand la surprinzatoare rasturnari de situatii.

Sub impactul trigonului Soarelui cu Uranus din 9 august 2014, esti strabatut de o intensa energie si de o coplesitoare nevoie de aventura, ce te determina sa-ti asumi mai multe riscuri decat de obicei. Inca o data, te poti regasi in mijlocul unor persoane neobisnuite, capabile sa-ti sugereze noi perspective despre viata si despre tine insuti. Ai ocazia sa-ti faci un nou prieten sau sa beneficiezi de un nesperat avantaj, gratie unui prieten.

Luna plina rasarita pe 10 august, in Varsator si a 11-a casa a Berbecului te stimuleaza sa scoti la lumina noi modalitati de valorificare ale resurselor tale interioare si sa iti revezi obiectivele personale prin prisma unui inalt ideal spiritual. Pari a te afla pe aceeasi lungime de unda cu colaboratorii ori colegii tai de la munca si a afla ingenioase solutii ale problemelor tale in cadrul discutiilor cu prietenii. O viziune incurajatoare despre lume iti permite sa intrezaresti un viitor plin de promisiuni.

Incepand cu 12 august 2014, tranzitul lui Venus in zona astrologica a Leului, tinde sa amplifice constientizarea potentialului creativ, atat al tau cat si al celor din jurul tau. Acest eveniment astral iti mareste sensibilitatea artistica si te motiveaza sa-ti exprimi cat mai mult unicitatea fiintei. Ai, asadar, la indemana o perioada propice aplecarii asupra unor proiecte sau activitati creative, in stare sa te implineasca interior si sa atraga asupra ta atentia celorlalti.

Ca efect al parcursului lui Mercur in Fecioara, te poti simti imboldit, o data cu 15 august, sa-ti imbunatatesti sanatatea, sa cauti indrumare medicala sau sa-ti programezi o serie de analize. Daca ai de gand sa-ti schimbi stilul de viata ori dieta, ar fi indicat sa nu o faci brusc, dintr-o data, ci sa adopti strategia pasilor marunti.

Starea de sanatate continua sa aiba intaietate din 23 august 2014, atunci cand Soarele patrunde in sectorul astrologic al Fecioarei. Treci printr-un ciclu solar prielnic transformarii in bine a felului cum te conformezi rutinei zilnice, debarasarii de ceea ce nu merge cum trebuie in viata ta, si concentrarii asupra lucrurilor care iti faciliteaza evolutia personala.

Trigonul dintre Venus si Uranus, din 25 august, iti ingaduie sa te integrezi fara nici o dificultate printre oameni. Indrazneala, marele potential energetic si atitudinea pozitiva fata de viata te aduc in preajma unor oportunitati rareori intalnite in zilele obisnuite.

1 comments:

Anonim spunea...

UNDE ESTI URANIA CEA MAI BUNA ASTROLOGA DIN LUME TOT ESTE ADEVARAT CE SPUNE URANIA DE CE AI IESIT DUPA BU TV
NE LIPSESTI FOARTE MULT
VINO INAPOI
TE IUBIM

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții