Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop luna August 2014 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 10:59


Previziuni astrologice pentru luna August 2014

Citeste horoscopul lunii august: pe scurt toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Per ansamblu, luna august 2014 va aduce foarte multe schimbari si innoiri, mai ales pentru semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator).

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii august 2014:



Afla previziunile pentru zodia ta! Horoscopul lunii Augus pe scurt toate zodiile


Citeste horoscopul lunii august: zodia Berbec, persoanele nascute in aceasta zodie vor avea oportunitatea sa se faca remarcate, sa se integreze in noi cercuri sociale sau sa porneasca noi afaceri si colaborari.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Taur, persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa actioneze cu precautie in luna august 2014. Relatiile cu cei din jur pot deveni apasatoare, iar problemele mai vechi le pot da ceva batai de cap.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Gemenii, totul se rezuma la comunicare in aceasta perioada. Gemenii vor avea numeroase ocazii sa se afirme sau sa porneasca pe noi carari, insa va fi foarte important modul in care vor trata anumite situatii.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Rac, jupiter a iesit din casa Racului, iar acesti nativi isi vor putea exprima mai bine sentimentele. Asteptarile vor fi destul de mari, iar relatiile cu cei din jur se vor baza pe sinceritate si incredere. Vor avea o dispozitie vesela si afectuoasa in majoritatea timpului.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Leu Jupiter a intrat in casa Leului, iar acesti nativi se vor putea bucura de energie, entuziasm si pofta de aventura. Va fi o luna plina de pasiune si situatii favorabile. Daca esti in cautarea sufletului pereche,

Citeste horoscopul lunii august: zodia Fecioara prima parte a lunii va fi marcata de foarte multe evenimente ce favorizeaza socializarea: petreceri, intalniri cu prietenii, excursii in afara orasului, participarea la spectacole sau conferinte si activitati in grup.



Citeste horoscopul lunii august: zodia Balanta venus isi va face simtita prezenta in viata persoanelor nascute in aceasta zodie. Deciziile profesionale vor fi influentate de persoanele din familie sau de persoana iubita, iar ascensiunea va fi posibila doar daca acesti nativi vor avea parte de suport moral si financiar din partea celor apropiati.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Scorpion scorpionii vor avea parte de foarte multe satisfactii profesionale si sociale in august 2014. Cu toate astea, acesti nativi trebuie sa fie atenti si la starea de sanatate. Conjuctia Marte - Saturn le poate cauza ceva probleme.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Sagetator sagetatorii se vor afla intr-o perioada favorabila. Luna august 2014 promite multe, insa inainte de toate, acesti nativi trebuie sa invete sa accepte anumite lucruri.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Capricorn capricornii vor avea perspective excelente pe toate planurile in aceasta luna. Armonia se va instala in viata lor, iar deciziile importante vor putea fi amanate. Foarte important va fi planul caminului. Nu vor avea probleme din punct de vedere financiar,

Citeste horoscopul lunii august: zodia Varsator august 2014 va fi o perioada infloritoare pentru nativii din Varsator. Acestia se vor bucura de o simpatie foarte mare in cercul de prieteni, iar problemele de orice fel nu isi vor face simtita prezenta in viata lor. varsatorul oscileaza intre inclinatia de a lua prea mult in seama opiniile si convingerile altora, pe de o parte, si oportunitatea de a citi printre randuri adevaratele intentii ale oamenilor din preajma sa si a-si intari forta personalitatii, pe de alta parte.

Citeste horoscopul lunii august: zodia Pesti pestii vor fi ceva mai agitati in aceasta luna si vor incerca sa inainteze impotriva curentului. Desi nu este o perioada propice pentru ei, majoritatea nativilor vor incerca sa-si impuna cuvantul sau autoritatea in fata altor persoane. Se pune accentul mai cu seama asupra conditiilor favorabile si avantajelor din legaturile de parteneriat din plan personal, social, profesional si de afaceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții