Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi 24 Iulie 2014

Written By NIKE B. on joi, 24 iulie 2014 | 07:32


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 24 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi 24 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi în oricare situație poți să contezi pe persoana iubită! Se pare că vine cu multă căldură și setimentalism direct în interiorul lumii tale emoționale. Tensiunea ușor dispare, iar căminul vostru tinde să preia alura unui colțișor sublim de basm. Bineânțeles e susținută comunicarea și voia bună. Iar starea de iubire și pace, care se naște din calmul interior, vă ajută pe ambii să depășiți multe clipe de ananghie! O zi în care există o auperbă posibilitate de a vă reînnoi emoțiile voastre, cât și de a stabili o legătură mult mai subtilă!


Horoscop pentru femeia din Taur

Pentru a fi azi într-o armonie perfectă cu partenerul tău, ai nevoie să ieși din starea de inhibiție a propriilor emoții și sentimente. Deasemenea, astăzi este absolut nonidicat să stai legat de casă sau să adopți un mod de viață static. Ai nevoie de ieșiri cu parteneul tău iubit, de plimbări, schimbări de opinii și declararea emoțiilor. Astăzi e o zi splendidă în care armonia, va putea păși ușor în interiorul relației voastre. Aducându-vă stabilitatea, sentimentalismul și senzația unei amiciții izvorâte din compatibilitatea părerilor și alegerilor făcute. Dacă ești solitar\ă azi ai marea oportunitate să întîlnețti pe cineva special în drum spre servici, ori în drum spre cumpărăturile zilnice etc. Zi în care emoțiile, capătă o nuanță activă și verbalizată în viața ta!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru a fi azi într-o armonie perfectă cu partenerul tău, ai nevoie să ieși din starea de inhibiție a propriilor emoții și sentimente. Deasemenea, astăzi este absolut nonidicat să stai legat de casă sau să adopți un mod de viață static. Ai nevoie de ieșiri cu parteneul tău iubit, de plimbări, schimbări de opinii și declararea emoțiilor. Astăzi e o zi splendidă în care armonia, va putea păși ușor în interiorul relației voastre. Aducându-vă stabilitatea, sentimentalismul și senzația unei amiciții izvorâte din compatibilitatea părerilor și alegerilor făcute. Dacă ești solitar\ă azi ai marea oportunitate să întîlnețti pe cineva special în drum spre servici, ori în drum spre cumpărăturile zilnice etc. Zi în care emoțiile, capătă o nuanță activă și verbalizată în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Rac

Dacă dai mai multe șanse unei relații secrete din viața ta, s-ar putea să descoperi că ar avea un mare potențial marital. Azi ești marea vedetă a zilei, cînd toată atenția sexului opus îți e îndreptată ție. Te trezești complimentat\ă și probabil și fericit\ă alături de ființa ta dragă. Mare atenție totuși la instabilitatea ta interioară. S-ar putea încă să-ți deie bătăi de cap în viața ta intimă, referitor la acțiunea pe care o întreprinzi și modul excentric de a-ți exprima niște păreri. Vizavi de relația ta, persoana iubită sau alte gânduri. Astăzi e o zi absolut miraculoasă, cînd în viața ta de cuplu, totul e echilibrat, perfect și plin de romantism, mai ales în cazul în care acest foc e întreținut de tine! Zi în care contează diplomația în comunicare și depășirea stărilor apatice!


Horoscop pentru femeia din Leu

Azi marea parte a emoțiilor și retrăirilor au tendința a-și juca regiile în interiorul subconștientului tău. S-ar putea ca modul de comportament al partenerului\ei tău\tale de cuplu din ultima perioada, să-ți dea o grămadă de-a dureri de cap și cauză de suferință. Cel mai probabil, că asta vine din dorința ființei dragi de schimbare și expansiune. Și cea inversă a ta, de introspecție și izolare sentimentală. Ar fi bine să înțelegi, că aceasta e o perioadă în care multe din vechile șabloane referitor la iubirea voastră sau viața ta emoțională în general, trebuie să fie reînnoite. Ai nevoie de transformare interioară, de o pistă care va da un suflu nou cuplului tău și lumii tale interioare și nu în ultim rînd să înveți să-ți depășești puțin cîte puțin fricile și obsesiile. Referitor la pierderea așa zise-i stabilității curente. S-ar putea ca acestea să fie absolut nefondate, ori foarte toxice pentru un bun mers al lucrurilor dintre tine și iubitul\iubita ta!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi poți întîlni sau face cunoștință cu cineva de sex opus, datorită grupului tău de amici. Sau unei activități de grup pe care o frecventezi de la o vreme încoace. Cert e că ai nevoie de comunicare, verbalizare și mediatizare a conflictelor. Iar asta poate veni numai dintr-o exprimare constructivă a sentimentelor și voia bună adoptată de tine, vizavi de relația ta. Mare atenție la tendința reciprocă de a vă manipula sentimentele, prin gelozii special provocate. S-ar putea să nu îți deie voie să ai parte de momete tocmai relaxante. Ci să îți creeze stări de mari bulversări interioare. Ai nevoie să expui mai multă viabilitate în metodica ta de exprimare, colaborare cu ființa iubită. Cît și sesizarea într-un mod cert a faptului, că ai nevoie de mari schimbări emoționale interioare!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai posibilitatea să te faci evidențiat\ă din punct de vedere emoțional. Vei da dovadă de o maximă nevoie de atenție vizavi de persoana ta. Mai ales față de frumusețea, forța ta de a iubi și probabil propriul tău renume social. Simți mai ales o mare necesitate de a ți se demonstra recunoștința cuvenită din partea partenerului tău, care de atîta timp a avut tendința să alunece în mediatizări de situație. Dar atenție, căci probabil anume aici vei avea tedința de a-ți tăia probabil singur\ă craca de sub picioare. Căci tocmai așa metodică, ușor egocentristă s-ar putea să nu dea bine relației tale cu partenerul\a tă\ta de cuplu. Zi in care contează mai mult sensibilitatea și echilibrul emoțional manifestat, decît superficialitatea demonstrativă a poziției tale de superioritate!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi poți descoperi într-un mod pronunțat nevoia ta de expansiune emoțională. De schimbare a prismei de a vedea lucrurile. Cît și de a nu mai gîndi atît de pesimist și tranșant în direcția vieții tale de cuplu și emoțională. Ziua ar putea să îți aducă un schimb de păreri cu ființa iubită referitor la clarificarea sentimentelor voastre, tendințelor voastre de a vă controla viețile. Totuși ar putea să existe în subtextul mesajului, o ușoară tentă de manipulare emoțională. Asta ar indicat să depășiți! Și să vă menajați reciproc de la încă o ceartă nedorită. Azi e o zi în care o cunoștință nouă probabil, va avea mai puține șanse decît relația pe care o ai deja. Primează stabilitatea în defavoarea flirturilor de moment!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

- Azi ți se poate întrezări la nivel emoțional sursa unor probleme ori cauze, care pînă în prezent v-au dat mari bătăi de cap ție și ființei tale iubite. Probabil sentimentele trașante nu vor întîrzia să apară sub această energie a zilei. Dar cu mare atenție și dorință de schimbare în bine situația de moment a cuplului tău, ve-i obține cu siguranță rezultatele dorite. Pentru asta se pare că ți se va crea situația de moment, iar ființa dragă îți va fi susținătoare de cauză. Zi în care transformările și depurgările emoționale primează!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi, orgoliul tău te poate face să nu observi situația din cadrul relației cu ființa iubită! Se pare, că ceva va ieși de sub control! Poate ești prea marcat de viața ta profesională?! Sau poate cineva de la servici, prea încearcă să te agaseze cu flirturile și ocheadele?! Ce oare, nu înțelege că tu acolo, în incinta poziției tale sociale ești mama seriozității și verticalității?! Lasă-te relaxat și dus de valul experienței, căci bineânțeles toate se vor aranja așa cum îți planifici tu! Atunci, nu mai are nici-un rost să te lamentezi și sperii, se pare că a venit momentul să îți aranjezi și tu, chiar și sub așa formă viața ta sentimentală! Corelația dintre carieră și amor azi contează, sub orice formă.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine astăzi, viața sentimentală se pare că aduce niște mici discrepanțe dintre graficul organizat pentru tine și ființa ta iubită. Și timpul oferit obligațiunilor tale de servici. Poate încercați să faceți schimb de viziuni?! Astfel, se va ajunge la un numitor comun. Adevărul, e că tu, chiar treci printr-o perioadă în care crești emoțional și sentimental! Iar o susținere emoțională de la persoana iubită ar fi absolut binevenită în viața ta. Mare atenție comportamentului tău necontrolat, cât și a stărilor ființei dragă manipulative. Ar fi indicat să vă păstrați relația nelterată, de astfel de ieșiri!


Horoscop pentru femeia din Pești

- Azi, simți o ușurare la nivel emoțional. Gata cu geloziile, îți spui! Și cu tulburările! Ce-ar fi să lucrez la împrospătarea evoluției mele, vizavi de relația pe care o am!? Se pare că ai nevoie de o armonizare a stării tale de spirit. Ființa ta iubită, chiar îți e alături și se pare că ține enorm la tine. Doar că unele motive de extremă sensibilizare a ta, de cele mai multe ori ți le alimentezi singur\singură. Din sursa ta fără margini de visări și fantezii. Azi e vreme de zis lucrurilor pe nume, de ieșit undeva împreună și de făcut ca relația pe care o aveți să meargă și să aibă numai de cîștigat!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții