Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi 30 Iulie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 30 iulie 2014 | 08:53


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 30 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi 30 Iulie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi ești extrem de solicitat de rutina, încât se pare că îți poate afecta și comunicarea sau relația cu ființa dragă. E vorba despre mici neânțelegeri, vizavi de graficul tău de lucru, sau felul tău de a-ți programa orarul zilnic. Singurul lucru, care vă poate aduce armonia e activitatea în sînul căminului vostru, intimitatea și profunzimea sentimentelor izvorâte din interiorul sufletului tău. Tu și iubitul\iubita ta aveți nevoie de ceva spațiu reciproc, atât în acțiuni cât și în exprimarea părerilor. Nu ar fi rău să vă completați ușor cu mici cedări de moment.Această perioadă este extrem de oportună unei sensibilități intime, profunde și sincere. Nicidecum a stărilor conflictuale dintre voi doi!





Horoscop pentru femeia din Taur

Toate bune și frumoase, romantism și emoții. Aceasta este perioada marcantă pentru a echilibra niște răni sufletești, sau niște temeri, referitor la stabilitatea emoțiilor și cuplului tău în general! O sinceră, calmă comunicare și explicație a doleanțelor tale vă va scoate uniunea din acel mic conflict nedorit, pe tine și ființa ta iubită. Există posibilitatea și a unei partide de amor care să vă facă să plutiți în lumea voastră plină de iubire și de senzații de împlinire. O zi în care comunicarea, echilibrul exprimărilor este primordial pentru tine și ființa ta iubită. Aveți nevoie de stabilirea unor reguli de bună înțelegere dintre voi doi!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ceva e contrariat intre modul tău de a simți și metoda ta de a colabora în parteneriat. Asta îți poate crea aceeași impresie cu care te confrunți deja de mult timp. Că ființa ta iubită nu îți mai e complice în a forma un cuplu amoros. În cazul în care ești deja într-o relație, există probabilitatea să fie iscate între voi doi ceva conflicte provenite din interiorul căminului vostru. Poate o stare mai dificilă de reglat în care e implicată ordinea și pacea căminului vostru. E lesne de mediatizat, dacă vei ști să coordonezi amiabil cu discuțiile și exprimările verbale dintre voi doi.




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi ceea ce ți se spune, sau comunică poate avea tangențe clare cu ceea ce intuiești sau crezi tu defapt. Legat de partea relațională și amoroasă a vieții tale. Cert e una, vei primi mesaje, apeluri, vești de la ființa ta iubită. Chiar și de peste hoatarele țării, unde se află dânsa acuma. Sau pur și simplu un schimb de viziuni, referitor la studiile tale, serviciul tău, sau simpla ordine a zilei. O zi favorabilă plimbărilor, ieșirilor împreună, declarațiilor amoroase. O zi în care comunicarea te poate face mai apropiat\ă de ființa iubită. Aveți nevoie maximă de intimitate și statornicie emoțională. Bazată din respectul pe care vi-l purtați și care poate fi ușor depistat prin exprimările pe care vi le adresați unul celuilalt!





Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi sentimentele și relația ta cu ființa iubită sunt un pic în dizarmonie. Puteți ieși împreună undeva în a doua parte a zilei. Și ar fi indicat! Mai ales, că tu de la un timp ai tendința ușor să vrei să exteriorizezi din ce în ce mai mult partea personalității tale emoționale ca pe o scenă. Loc unde, de altfel îți face plăcere să joci piesele tale tandre de amor. Starea de apăsare și agitație în care te afli, poate fi extrem de ușor anihilată printr-un comportament mai puțin agresiv , pornit din dorința ta de a schimba totul din interior. Chiar și cu un scop mai dur, cu orice preț! Ai nevoie de un echilibru interior organizat și pe o constructivitate a lucrurilor.Asta ți-ar aduce pacea cu siguranță, în interiorul căminului tău!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către normalitate. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de romantism și melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera ușor să se echilibreze. Și totul decurge extrem de bine. Și în favoarea ta, cât si a vieții tale sentimentale.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Perioada asta ești foarte volatil\ă și romantic\ă. Atragi atenția asupra ta a sexului opus. O stare de amorezare plutește prin văzduh. Cu evenimentele din ultima vreme, care te-au pus pe tine și pe ființa ta iubită pe poziții de luptă și ușoară disconcordanță de conexiuni emoționale, astăzi mai ai loc pentru a săpa în sentimentele tale. Și a-ți da seama de ce ai nevoie, pentru a fi cu adevărat fericit\ă și împlinit\ă! Te va ajuta, enorm de mult intuiția, însă fără să atingi domenii prea sofisticate și extrem de filosofice a subconștientului propriu . S-ar putea ca perioada asta , să fii nevoit\ă să tragi mai multă atenție la amiabilitatea relației dintre tine și partenerul tău de cuplu. S-ar putea ca necesitatea ta de a-ți demostra sentimentele într-un mod public și declarativ, să nu coincidă cu necesitățile partenerului de a pune temelia relației bazată pe stabilitate și valori constructive!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viața ta sentimetală s-ar putea să capete nuanțe primordiale în această zi. Devii mai plin\ă de emoții de gelozie și o ușoară tulburare sufletească. Viața ta amoroasă în general, capătă nuanțe mai profunde, dar totodată și mai conflictuale. S-ar putea ca această perioadă să fie una în care , te vei simți mai iubit\ă, mai apreciat\ă și mai plină de sine. E o perioadă în care tu și partenerul\a tău\ta, vă puteți transforma relația într-o poveste dramatică. Probabil ceva, din interiorul lucrurilor nu mai merge exact așa cum ar fi trebuit, pentru un echilibru garantat. Ar fi extrem de indicat, ca să combini armonios domeniul carieristic, serviciul cu timpul alocat și importanța relației voastre!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi dispui de o oarecare energie plină de noroc în ale amorului. Vei dispune de o atenție de la sexul opus, care te poate face mai plin\ă de exaltare și mai iubit\ă. Mai important\ă! Îți vei dori să ieși cu ceva în față și probabil ai cu ce. Dispui azi de flerul și echilibrul emoțional pentru a te face remarcat\ă public. Există probabilitatea, ca astăzi să ieșiti tu și ființa ta dragă undeva în incinta unui local sau spațiu în care să vă fie etalată relația. Ar fi indicat totuși, să fii mai atent\ă la stările tale controversate de a actiona și a întreprinde măsuri. S-ar putea pe de-o parte să te confrunți cu dorința de a aduce evoluție în sectorul tău amoros. Pe de altă parte s-ar putea să ai nevoie de o purificare din temelie a relației în care te afli! Alegerea e de partea ta, însă trebuie totul să cîntărești la maximum!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi pui partenerul\partenera în poziții de frunte în viața ta. Poate o ieșire în societate, vă va pune pe ambii într-o lumină frumoasă. Tot azi, pentru cei fără iubit\ă pot avea ocazia să cunoască pe cineva într-o călătorie legată de servici sau poate la o festivitate, ieșire într-un loc public. O ușoară tensiune, totuși va tinde să apară la nivel sentimental. Însă, va putea fi ușor soluționată și aplanată prin îndreptarea atenției tale în direcția în care te poți simți fericit. Adică, într-o viață sentimentală simplistă, organizată,plină de idei evoluționiste. Mai ales, că rutina tinde să îți înghită perfecțiunea emoțiilor și relația ta. Zi în care contează enorm de mult urmarea idealurilor tale emoționale!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se pare că persoana ta dragă, azi îți va crea un pic de tensiune nervoasă. S-ar putea din cauza că îți petreci prea mult timp la servici. Că nu mai aveți o comunicare atăt de bună. Dar chiar și așa, dacă știi tu cum să mediatizezi frumos, cu un mesaj adecvat, o explicație pe măsură, îți va echilibra relația. S-ar putea azi să fii trecut printr-o transformare bulversantă și retrăiri cutremurătoare, în care ființa iubită să te provoace la senzații tari. Oricum, perioada curentă este propice pentru emoții și amorezări. Așa că, azi e încă un motiv în plus să pui suflet și sentimente în sectorul tău relațional de viață.


Horoscop pentru femeia din Pești

Ești avantajat astăzi de o atenție sporită din partea partenerului tău! Totul e lapte și miere, cu condiția ca treburile casnice și familiare să nu strice decorul romantic. Fii mai expresiv și mai exteriorizat în ceea ce simți. Astfel, lucrurile vei vedea vor merge de minune. Planifică o cină romantică astăzi, ceva! O seară în doi! O plimbare! Sunteți dispuși ambii azi, tu și persoana pe care o iubești să vă lăsați prinși de valul sentimentelor! Mare atenție, însă la nevoia ta de a lua decizii pripite vizavi de viața ta sentimentală și relația ta. Cîntărește totul clar și sigur! Fă-ți din iubirea pe care o manifești o pistă spre statornicie și nu spre schimbare de dragul schimbării!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții