Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 30 August 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 august 2014 | 07:57


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 30 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 30 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi se pare că ești enorm, ba chiar peste măsură de romantic și îndrăgostit. Creativ și plin de idei, regii și scenarii amoroase. Așa cum, perioada asta ești mai mult axat pe aspectul casnic și familiar, pe stările tale interioare emoționale, ar fi indicat să îți oferi ție și parterului\partenerei tale de cuplu\amoros momente mai intime, mai profunde și mai speciale. Poți savura clipele în doi, cu o cină romantică acasă, sau poate doar într-un local mai retras. Azi profunzimea e cea, care se vrea în prim plan al sectorului tău de viață amoros.






Horoscop pentru femeia din Taur

Multă emotivitate, sensibilitate. Dragostea pentru tine plutește în aer. Mai ales în a doua parte a zilei te poti regăsi pe niște tărâmuri de vis, în care tu și ființa ta iubită sunteți eroii principali. Se pare că ființa dragă e din ce mai romantică, iar azi vei putea simți asta pe bune. Vei fi dispus astăzi, spre o mare forță de dăruire sentimentală și creativitate. Rezultată din stările romantice, care te vor învălui. Cu siguranță tu și iubitul\iubita ta vă veți înconjura cu vorbe mieroase și discuții drăgăstoase.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Rutina și graficul tău de azi, se pare că îți poate da ușor peste cap, viața ta erotică și sentimentală. Poți avea o oarecare tulburare a emoțiilor tale datorită faptului că te simți ușor neînțeles. Pentru ceea ce meriți și prezinți tu defapt. Ființa ta iubită, poate fi mult prea dezechilibrată pentru tine și sentimentele tale ușor de rănit. Orgoliul ambilor cam are tendința să își arate urmările din când în când. Iar asta vă poate face pe ambii irascibili și greu de controlat în relația cu celălat. Deci, încercați să nu mai provocați atâta lupta forțelor. Azi ar fi recomandabil o naturalețe a lucrurilor. O mică banalitate de rutină care v-ar aduce mai aproape de cămin. Și de sentimentele voastre adevărate.




Horoscop pentru femeia din Rac

Pentru tine, ziua e una special de sentimentală și romantică. Iubitul\iubita ta îți crează atmosfera unei povești ireale, de-a dreptul ireale! Și uite, de aici începi să te întrebi: dar dacă nu e adevărat ceea ce mi se arată la suprafață?! Sau să te întrebi, dacă tu simți exact și sigur ceea ce ar trebui în mod normal să lege strâns și sincer o relație?! Dacă, vei ști să îți reglamentezi emoțiile și sentimentele proprii, ziua se anunță una de succes în a-le amorului! Însă nu uita prea multă rigiditate și reținere de multe ori strică imaginea de ansamblu a romantismului. Lejeritatea în simțiri e recomandată!





Horoscop pentru femeia din Leu

Toată emotivitatea se pare că, se naște și se zbuciumă visător în interiorul tău azi. Toată atenția ta legată de amorezul\amoreza ta se va îndrepta înspre a petrece în doi. Separați de restul lumii. Marcând mai degrabă intimitatea și sinceritatea, decât aparențele simțirilor. Probabil sătul\sătulă de atâta dezordine în a-ți manifesta public personalitatea și emoțiile te vei retrage acasă, în incinta inimii tale alături de cel\cea pe care îl\o iubești. Pompierismul azi nu mai are loc în viața voastră de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi sentimentele și relația ta cu ființa iubită sunt în armonie. Puteți ieși împreună undeva în a doua parte a zilei. Și ar fi indicat! Mai ales, că tu de la un timp ai tendința ușor să te izolezi de lumea exterioară. Scenă pe care de altfel îți face plăcere să joci piesele tale tandre de amor. Dacă ai putea spune tot ce te frământă și ai destăinui sentimentele pe care le nutrești față de persoana pe care o iubești, lucrurile ar merge ideal. Starea de apăsare în care te afli, poate fi doar o simplă stadie de maturizare și consolidare a ta și comportamentului tău vizavi de ființa iubită.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ești foarte solicitat\ă de sexul opus. Romantic\ă, visător\oare, sensibil\ă. Cert e că vei atrage atenția și te vei simți iubit\ă. Cu excepția unor careva intervenții din domeniul tău carieristic, care îți pot da planurile tale afective peste cap. Se pare ,că va trebui să pleci undeva, într-o deplasare, iar ființa ta dragă să nu fie tocmai încântată. Dar, dacă știi tu să explici frumos și constructiv, ce avantaje de viitor îți va aduce plecarea. Pentru ambii dintre voi. Poate aplanezi și echilibrezi frumos un posibil conflict. În general o zi favorabilă iubirii și iubitului!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Melancolia și tulburările vor fi tematica zilei. Intuiția ta va întrece granița de data asta. Și se pare, că relația ta cu ființa iubită va fi pusă sub lupa neâncrederii. Indicat ar fi să înțelegi că, durabilitatea contează mai mult ca niște simple aberații iluzioniste. Sau presimțiri nefondate. Ar fi indicat mai degrabă să dai dovadă de calm, introspecție și răbdare vizavi de tine, partenerul\partenera tău\ta și relația voastră. O zi în care înțelepciunea îți va aduce fericirea în cuplul tău.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ceva te frământă și te pune pe gânduri legat de relația ta. Ai tu niște păreri despre partenerul\ra tău\ta, pe care pur și simplu începi să nu le mai înghiți. Ți-ai fi dorit să te iubească mult mai mult decît o face!? Dar ce-ar să începi tu discuția cu declarații la adresa lui\ei și poate așa te trezești cu o clarificare și destăinuire în schimb?! Întotdeauna o tactică bine ticluită și ușor manipulativă, face mai mult decât un demers acid în direcția iubitului\iubitei tale. O zi în care comunicarea cu partenerul\partenera ta contează enorm!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi relația ta, emotivitatea și romantismul tău devine public. Și așa vei putea avea parte de o atenție, mai evidentă din partea ființei dragi sau a unei persoane de sex opus. Dar astăzi, chiar parcă îți vine să iei lumea în cap și să strigi iubirea! Indicat ar fi să intuiești sau să înțelegi dacă cel\cea de alături de tine are nevoie de astea!? Ca să nu te trezești că ești subtil refuzat sau criticat! Per general e o zi favorabilă ieșirilor sociale. Mai puțin a comunicării cu ființa dragă. De aceea ar fi indicat să abordezi diplomația în cuplul tău.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Clar comunicarea, buna înțelegere și prețuirea în prim rând a prieteniei cu partenerul\partenera ta de viață contează cel mai mult azi. Lipsa de timp, din cauza serviciului îți cam poate da iar peste cap planurile cu ființa dragă! Dar, cu un pic de noroc și organizare le rezolvi tu pe toate. Armonia în cuplu o vei putea păstra, dacă încerci să nu îți impui viziunea proprie vizavi de voi doi. Și așa, se pare că cam multe și s-au iertat în ultima vreme. E timpul să observi dragostea cu care ți se vine în întâmpinare de fiecare dată.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi se anunță o zi complicată emoțional. Se pare că, ambii aveți tendința să trage-ți plapuma peste obligațiunile voastre. Mai degrabă față de servici, decât față de relația voastră. Emoțiile profunde și tulburătoare se pare că se vor datora din comunicarea defectuoasă dintre voi doi. Cel mai bine ar fi să înțelege-ți ambii, că ceea ce a-ți construit e de durată și că orice dificultate poate fi soluționată. Dacă cineva dintre voi doi poate merge cu un demers în întâmpinarea celuilalt.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții