Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilei de azi duminică 31 August 2014.

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 august 2014 | 08:18


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi duminică 31 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de duminică 31 August 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te astepta ca judecata celor din jur sa fie justa sau calma, ci te poti astepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu esti un vajnic militant in slujba adevarului si nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, ca atare, daca nu meriti criticile care ti se aduc, vei riposta vehement si nu te vei lasa cu una, cu doua. Vei gasi imediat armele pentru o contraofensiva, astfel incat sa demonstrezi ca ceilalti gresesc in aprecierile lor la adresa ta. Apeleaza numai la armele corecte pentru a-ti invinge rivalii si nu-i lasa sa se comporte cu tine asa cum nu ai merita, de fapt.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti in fata unui nou inceput care te duce spre o mare reusita. Nu te arunci totusi cu capul inainte fara sa gandesti bine ce ai de facut, ci iti stabilesti un program, o strategie clar conceputa de la care nu te vei abate. Te bazezi pe informatii certe si pe oameni de care esti sigur si cand ai astfel de garantii la indemana, toate vor evolua foarte bine. Ai sansa de a face noi cunostinte pentru ca iti apar in cale oameni necunoscuti, fata de care ai o anumita afinitate. Va intelegeti bine, comunicati excelent si de aici se leaga o prietenie frumoasa si de viitor.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Iubirea nu vine intotdeauna in lumini sclipitoare, ci si in forme banale, pe care ai fi tentat sa le ignori. Totusi, azi trebuie sa fii atent la ce se petrece in jurul tau, pentru ca evenimentele prin care treci, desi marunte si nesemnificative, au conotatii speciale pentru inima ta. E ca si cum cea mai mare iubire a vietii tale apare in cel mai sters loc, dar, daca nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o sansa de iubire doar pentru ca nu e vorba de Fat Frumos calare pe cal alb in cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodata.



Horoscopul zilnic de azi Leu

E furtuna in jurul tau, dar aceasta energie scapata de sub control, iti prieste, pentru ca-ti redeschide pofta de a face lucruri marete. Aveai nevoie de un stimulent si acesta apare brusc, pe nepregatite. Pe moment, esti derutat si nervos, dar dupa socul primului impact, vei incepe sa te aduni si sa profiti de valul ascendent care te impinge mai repede decat ai fi sperat. Profita de tot ce ti se ofera azi in cantitati uriase: energie, entuziasm, pofta de viata, pentru ca te duc spre un scop care te va incanta la maximum.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda. Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute. Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine. Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti incantat de ritmul alert in care evolueaza unele proiecte din viata ta. Ca e vorba de o relatie sentimentala care urca foarte frumos spre un nivel promitator, ca e vorba de o afacere care capata contur din ce in ce mai bine sau doar de un vis care pare sa se materializeze chiar sub ochii tai, esti fericit de ceea ce se vede in fata ta! Simti nevoia sa impartasesti vestile bune si cu altii, care, prin laudele si felicitarile lor, te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul. Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute. Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte. Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai impresia ca toate belelele s-au adunat azi in calea ta si ai numai relatii tensionate cu oricine. Problema nu pare sa fie la tine, ci la cei din jurul tau, de parca ai ghinionul de a atrage alaturi doar oameni nervosi, stresati, artagosi, si, in asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor si eficienta. La tot ce propui tu, se trezeste unul sa critice si sa spuna nu, iar altii sar si mai agresiv la bataie, cu argumente impotriva tuturor. Ai rabdare, nu aluneca si tu in capcana nervilor, ca altfel va iesi un razboi pe cinste. Lasa-i pe ei sa se linisteasca, mai intai.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Prezenta ta face bine unor persoane dragi tie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emotii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt punct de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutati. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simteai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranta.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu ai cum sa te simti bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agati ca sa iesi la lumina, veti transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii. Cineva ar trebui sa se abtina de la lamentari si lacrimi, dar se pare ca nu vei fi tu acela, pentru ca ai o suferinta pe suflet pe care simti nevoia sa o spui si altora. Parca destainuirea iti face bine, dar nu inseamna ca primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute. Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai chiar nu au solutii la problemele tale si privesc situatia destul de egoist.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții