Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilei de azi sâmbătă 30 August 2014.

Written By NIKE B. on vineri, 29 august 2014 | 09:02


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi sâmbătă 30 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de sâmbătă 30 August 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Sa te alegi cu niste castiguri suplimentare, in avantajul intereselor tale, inseamna sa obtii progrese semnificative in rezolvarea unor chestiuni banesti. Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati. Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice. Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare. Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap - sunteti sanatos. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare - investitii in afaceri imobiliare. Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori. Nu va vor lipsi tenacitatea, increderea si vointa de a reusi in viata, de a gasi un nou serviciu.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. Este cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, sunteti multumiti de relatia pe care o aveti, incat va puteti casatori. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Va indragostiti lulea, este o zi numai buna pentru inceperea unei povesti de dragoste infiripata in timpul unei calatorii. Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor. Ziua este favorabila pentru a va trata de afectiunile dumneavoastra cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții