Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilei de azi vineri 29 August 2014

Written By NIKE B. on joi, 28 august 2014 | 07:53


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi vineri 29 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de vineri 29 August 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Sunteti iubiti de parteneri, apreciati, amicii va cheama la diferite iesiri, care se anunta reusite. Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri. Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile. Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra. Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare. Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator. Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Relatiile cu strainatatea se pot solda cu afaceri banoase, mai ales daca i-ati cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastra. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig. Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc. Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte. Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra. Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții