Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi mercuri 17 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 17 septembrie 2014 | 07:51


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi mercuri 17 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi mercuri 17 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi conflictuală, cînd relația cu ființa iubită se pare că nu mai merge. Cînd comunicarea e tensionată. Mai ales din simplu motiv, că propriile emoții tinzi să le inhibezi. Se pare că întradevăr marea problemă și conflict vine in interiorul tău. Din profunzimea trăirilor tale distorsionate vizavi de realitatea de facto a situației cuplului tău. Indicat ar fi să dai mai mult curs intuiției, sensibiității și tactului în viața ta. Urmărește-ți trăirile, dar totodată nu le lăsa să îți amplifice gradul de complexitate relațională cu persoana dragă!






Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi în care comunicarea, colaborarea cu ființa dragă va fi la maximum favorizată. S-ar putea ca tot azi, în cazul în care nu ai pe cineva să întîlnești pe cineva de sex opus cu care să legi o potențială relație. Și deoarece asta mai e o perioadă în care poți vindeca niște răni sentimentale, tot azi mai e posibil să le poți readuce în realitate prin verbalizare, expunere prin comunicare! Zi în care emoțiile profunde te vor ajuta să scoți la iveală anume acele fire de contact de care ai nevoie, ca povestea ta de iubire să meargă.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ai nevoie de foarte multă diplomație și tact, în a-ți aplana conflictele în relația ta de iubire. Relație pe care o vei salva, ori o vei înnăbuși din start datorită capacității tale de comunicare cu ființa dragă. Acum e vreme să îți regăsești puterea de a re\iubi, de a te retransforma sentimental din propriile profunzimi. Din propriile retrăiri. Ai nevoie să-ți revizuiești propriile valori emoționale. Și capacitatea ta de transformare la maximum posibil!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi în care te simți ca în propriile-ți ape. Plin de emoții de exaltare. Asta te va favoriza platonic și emoțional. Totodată te va face să posezi o atracție magnetică sporită a sexului opus. Acum e vreme de maximum congruență cu reînnoirile sentimentale. În care stabilitatea emotivă contează enorm. În care valorile veridice emoționale sunt cele care primează. Totodată mare atenție la ceea ce gîndești și ce îndrugi. Căci s-ar putea ca ceva spus nelalocul său să îți aducă conflicte relaționale. Tot ce trebuie să faci este să aplici diplomația și moderația, ca să aplanezi o eventuală tensiune vizavi de cuplul tău.





Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi ușor tensionată emoțional. Cînd gama largă de senzații emotive vor trebui sacrificate unei retrăiri interiorizate și inhibate în propriul subconștient. Asta s-ar putea să te facă deloc colaborator\oare bună în relația ta de cuplu. Ai mare nevoie să îți revizuiești propriile simțuri și sentimente, atîta timp cît ele există vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. Indicat ar fi să fii mai cooperant\ă cu ființa iubită. Căci relația voastră chiar are multe părți bune. Iar acum e momentul să le observi și să iei cei mai bun de la viață.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acum întradevăr tinzi să ai parte de careva temeri, care nu te lasă să clarifici situația din cuplul tău. Nu te lasă să spui, să conștientizezi sau să verbalizezi niște adevăruri care se vor scoase la iveală. Azi probabil unele vise referitor la o stabilitate afectivă îți vor fi spulberate. Indicat este să lași lucrurile să se întîmple cu bune și rele. Și numai apoi, urmărind firul ciclului actual evolutiv vei putea lua o decizie. Referitor la mersul relației tale.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi nevoia ta de afișare emoțională cu orice preț, îți poate crea tensiuni relaționale. Și anume printr-un conflict de superioritate afectivă vizavi de persoana dragă. S-ar putea ca comunicarea exaltată și scînteioasă să îți afecteze în mod direct relația ta. De aceea urmărește cu multă, foarte multă atenție mersul lucrurilor și cu o doză imensă de diplomație, încearcă să aplanezi toate distorsionările la acest nivel. Zi în care armonia emoțională-comunicativă se pare că va fi primordială pentru tine și relația ta.




Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca o informație, niște emoții , ceva din exterior pe care ai nevoie să implimentezi în cuplul tău te va face să retrăiești o mare tensiune de subconștient. Acum e momentul cînd ai nevoie de o re\ciclare informațională. De o revizuire a propriilor sisteme logice, de comunicare vizavi de relația ta de cuplu. Ușor, ușor făți din perioada asta o pistă de noi începuturi. În care concentrarea pe valori sistematice și constructive de colaborare îți vor aduce armonia și relația perfectă de mai apoi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi emoțiile îți vor fi guvernate de o doză amplificată de gelozie. Stări tranșante. Emotivitate în conflict cu necesitatea ta de a da explicații oricăror evenimente și stări din relația ta de cuplu. Probabil va trebui să fii mult mai indulgent cu ființa iubită. Atîta timp cît vrei să păstrezi relația pe care o aveți. Căci tocmai azi există o posibilitate sporită ca niște tensiuni afective să-ți pericliteze starea de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e o zi conflictuală la nivel relațional, în care vei simți necesitatea să guvernezi la maximum stările emoționale ale ființei dragi. Probabil asta îți va face colaborarea ușor tensionată. Mare atenție în cazul în care vrei să păstrezi buna armonie și stabilitatea acesteia, căci ziua de azi îți poate aduce tocmai contrariul. Totodată acum e vreme cu toate părțile bune și rele cînd aspectul sentimental poate trece la o nouă fațetă de conștiiință. Cînd iubirea în viața ta va prinde forme primordiale și de durată.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi s-ar putea ca graficul zilei suprasolicitat să-ți creeze o ușoare stare de profunzime emoțională netrată. Cumva timpul se va opune necesității tale de a fi, sau de a împărtăși afecțiunea ființei dragi. Te poți trezi prins\ă într-o necesitate de constructivitate și organizare a zilei de muncă, ceea ce te poate ușor prea la nivel psiho-afectiv. Cel mai important este să înțelegi în aceste vremuri de restriște că nu grandomania relaționării e cea primordială, ci simplitatea, stabilitatea, constructivitatea de viitor.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi extrem de favorabilă romantismului relației tale afective. O doză imensă de nuanțe dulci amoroase îți vor umple ziua. Persoana dragă se pare că e din ce în ce mai colaboratoare cu tine. Sunteți doi într-unul, suflet lîngă suflet. Iar azi ai toate posibilitățile să retrăiești povestea voastră de iubire sub o lumină extrem de amplificată emoțional. În cazul în care nu ai pe cineva, azi s-ar putea să apară în viața ta. Acel cineva care îți ploate da viața peste cap, la modul intens emotiv.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții