Horoscop weekend pentru femei

Horoscop pentru femei weekend 26-28 Aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de ast...

Horoscopul zilei de joi 18 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on miercuri, 17 septembrie 2014 | 08:19


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi joi 18 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de joi 18 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Stai cu urechile palnie la orice pont de natura financiara care ar putea trece pe langa tine, pentru ca ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca si cum te-ai afla la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa excelenta de castig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinte ce se poate masura si in bani. Afacerile incheiate astazi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile indreptate direct spre tine s-ar putea sa valoreze mult sau sa deschida poarta spre o etapa mai prospera in viata ta. Merita sa profiti de sansa imediat, fara sa stai pe ganduri, pentru ca suna profitabil!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura. Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. Mult mai mare va fi satisfactia la final, ca ai atins acel tel, daca nu ridici castele de nisip chiar din prima etapa.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes. Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul a sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plang intruna, pentru ca esti ca un burete care absoarbe emotiile lor negative!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Muncesti mult, dar nu prea se vad roadele eforturilor depuse din cauza carcotasilor care-ti pun la indoiala serviciile. Nu abandona la primele critici, inarmeaza-te cu rabdare si putere de convingere, pentru ca se vor ivi multi oameni care iti gasesc nod in papura. Se resimte un spirit de competitie cam agresiv in jur, dar nu trebuie sa te opreasca din elan, ci sa te stimuleze sa-ti arati valoarea si superioritatea, de care nu te poti indoi. Ai muncit mult ca sa ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai la cine apela azi pentru o informatie extrem de eficienta. Ca e vorba de un specialist care iti ofera, contra unui onorariu, o rezolvare legala la problemele care te preocupa, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multa experienta, simti ca totul se aranjeaza de acum pe un fagas mai sigur si totul doar datorita inspiratiei tale de a bate la usa acelei persoane. Trebuie sa recunosti ca nu ai de unde sa le stii tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atatea profesiuni si meserii, ca sa apelezi la practicantii lor avizati, la nevoie.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program. Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa spui ultimul cuvant dupa o analiza foarte atenta si prudenta a datelor de care dispui. Greu vei mai putea schimba dupa aceea calea aleasa, deci nu deschide gura pana nu esti sigur ca ai inteles situatia. Posibil sa fii influentat in sens pozitiv de o alta persoana care iti ofera, de pe margine, informatii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe ganduri si sa spui odata ce ai decis. Porneste pe noua cale cu incredere ca ai facut alegerea cea mai buna si nu te gandi ce-ar fi fost daca ai fi ales altceva.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Atmosfera este cam apasatoare in jurul tau, dar problema nu pare sa fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimeresti intr-un mediu in care planeaza unele tensiuni, printre persoane triste, dezamagite sau marcate de diverse probleme personale si e normal sa te influenteze si pe tine, Nu incerca sa preiei pe umerii tai necazurile lor, pentru ca, oricat te-ai stradui tu sa le ridici moralul si sa le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul si o vor face in continuare pe nefericitii, pentru ca asa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni suparati pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupari, fara sa pui la inima lamentarile lor.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu esti chiar in apele tale, desi, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul in care te afli, dar de data aceasta te simti ca printre straini. Ai impresia ca toti au ceva cu tine, ca esti atacat din toate partile, ca nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie gresita. Multi oameni artagosi se misca azi prin preajma ta si, pentru ca psihicul tau e ceva mai sensibil, vezi si ceea ce nu exista. Ar fi bine sa te relaxezi si sa nu mai vezi in jurul tau doar inamici, pentru ca problema e la tine, deoarece agravezi situatia, tratand-o ca pe un atac la persoana. Dar nu e deloc asa: ei sunt nervosi, tu sensibil, si de aici furtuna!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Arunca o privire peste umar pentru ca e posibil sa fi scapat ceva din vedere, o restanta care, mai devreme sau mai tarziu, iti va cere sa te ocupi de ea de urgenta. Este un moment bun sa iei o pauza si sa treci in revista vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moarta, sau chiar sa te achiti de o datorie care tot asteapta de ceva vreme, fara sa iti mai aduci aminte de ea. Poti regla diverse situatii din trecut care stau in asteptare, caci acum ai starea potrivita pentru a le sterge definitiv de pe lista sau macar sa arati celui caruia i-ai promis ceva, ca nu ai uitat de angajamentele tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții