Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilei de mercuri 01 Octombrie 2014.

Written By NIKE B. on marți, 30 septembrie 2014 | 07:43


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi mercuri 01 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de mercuri 01 Octombrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Relatiile cu ceilalti sunt minunate, de parca ai norocul de a atrage alaturi de tine doar oameni tonici, optimisti, care iti transmit si tie starea lor de bine. E distractie in jur, de parca ar fi loc si de petrecere in mediul in care te afli: se aude muzica, se bea un paharel, ca atare implica-te si tu in aceasta atmosfera vesela, care te ajuta sa te mai relaxezi si tu. Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia sa discuti, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum inainte pentru inima ta: o sansa de iubire, o posibila prietenie, un grup de suport care te sustine orice ar fi!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Cel care te ataca azi atat de dur se dovedeste a fi cel mai de temut inamic al tau, la momentul acesta, dar e bine ca se arata la fata, ca sa stii mai clar cu cine ai de a face. Acesta apeleaza la vorbe dure, la lovituri sub centura, la injurii si atacuri, carora le poti face fata cu brio. Uneori, e bine sa ai astfel de confruntari mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ti face si tu o idee cu privire la numarul real al dusmanilor din umbra. Ar fi mai greu sa lupti cu cineva bine ascuns in spatele unei masti false, or, o astfel de intrevedere directa te inarmeaza pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensiva de succes!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Desi primesti un ragaz suficient de lung pentru a mai aranja unele aspecte, timpul se scurge atat de repede incat nici nu-l simti. Grabeste-te, nu te lasa pacalit de faptul ca mai ai cateva ore sau zile la dispozitie, pentru ca esti prins intr-un iures de evenimente atat de rapid, incat chiar si amanarea aceasta parca nici nu este! Profita de orele pe care le primesti ca bonus, dar nu o lungi la nesfarsit, pentru ca nu e chiar atat de mult pe cat ai dori. Dupa ce acest ragaz se va fi terminat, iti vei da seama ca ai risipit multe minute pretioase absolut aiurea!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Prietenia e cel mai de pret dar pe care l-ai primit de la viata si esti de-a dreptul fericit ca ai pe cineva alaturi de tine capabil de imense gesturi de afectiune fata de tine. Chiar daca nu intotdeauna stii sa-i raspunzi la fel si sa-i oferi aceleasi semnale de prietenie, primesti atata energie pozitiva incat esti capabil sa rastorni si muntii cu ajutorul lui. Va veni o zi cand ii vei intoarce serviciile in acelasi mod, pentru ca nu vei uita ce face pentru tine. Tine cat poti de aceasta relatie care poate dura si o viata intreaga, daca stii s-o dezvolti si mai ales s-o apreciezi la justa valoare!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Certurile din familie nici nu ar merita luate in seama, pentru ca ele pornesc de la maruntisuri casnice care, oricum ai incerca sa le asezi la locul potrivit, tot vor deranja pe vreunul din casa. Asteapta-te la dispute banale cu cei mici, cu partenerul de viata sau cu parintii de la fleacuri de zi cu zi, de la curatenia din camera, de la gustul mancarii, de la timpul petrecut prea mult la televizor s.a.m.d. In loc sa raspunzi agresiv, asa cum ai fi tentat sa reactionezi, mai bine ai face cum ti se spune, si astfel armonia domestica se va reinstala mai repede intre peretii locuintei voastre. Certurile chiar nu-si au rostul!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai invatat multe de la viata si ai ocazia de a arata concret efectele unei lectii asumate candva. Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun. Acum se vad urmarile acelui moment decisiv si acum totul iese mult mai bine, chiar daca treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive sa gresesti, ci dimpotriva, e o oportunitate excelenta de a demonstra cat de mult te-ai maturizat si ce bine ai invatat lectia respectiva candva. Acum spui cu mai multa incredere ca orice problema are intotdeauna o solutie!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, totul e sa-i lasi tu sa se apropie si sa faca ceva pentru tine. Esti intr-o pasa atat de proasta incat ai tendinta de a spune ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu face nimic pentru tine, ca tu ai facut totul pentru altii iar acum ei au uitat de tine. Te inseli: exista un grup de suport care poate face enorm pentru tine, iti poate ridica moralul, poate chiar iti poate rezolva tie problema, dar, marcat de pesimism si emotii negative, nu prea il vezi!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Cariera ta ajunge intr-un punct de apogeu de care esti foarte mandru, ca si cum ai obtine un loc fruntas intr-o competitie sau ai obtine, dupa eforturi sustinute, un document ce va sta la baza succesului tau profesional de acum inainte. Poate esti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare si esti foarte multumit de rezultate, si pentru ca ai o patalama la mana, ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara, o functie de raspundere sau un nivel mai inalt in ierarhie. Insista, sansele pot tine cu tine pentru o lansare in forta!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit. Incapatanarea de a nu-ti recunoaste greselile a generat alte situatii neplacute si, mai devreme sau mai tarziu, si acestea vor iesi la lumina cerand de la tine si mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic si priveste-te cu realism in oglinda si, daca descoperi ca esti totusi vinovat de o anumita eroare, grabeste-te s-o repari.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

N-are rost sa stai si sa treci azi in revista motivele de suparare din ultima vreme, ci dimpotriva, lasa deoparte toate amintirile urate si tristetea pentru ca apar suficiente ocazii de a zambi si a te elibera de toate. Primesti un cadou pe care nici nu-l asteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vesti. Mai mult, este si o zi in care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru ca poate fi momentul ideal sa te impaci cu cineva cu care nu aveai relatii prea bune sau sa-ti ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Tu iti vezi serios de treaba, dar se baga altii unde nu le fierbe oala si strica ceea ce ai cladit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul in piept ca ar fi cei mai buni sau ca au avut succese grozave inainte, pentru ca nu se potrivesc si situatiei de fata. Tu te concentrezi la ceea ce ai de facut si iti asumi fiecare sarcina cu multa maturitate, or ceilalti nu sunt foarte atenti la ceea ce fac. Ei gresesc, fac mici gafe pe parcurs, nu vad eventualele riscuri si pot da peste cap chiar si cele mai bine construite planuri, de aceea ar fi de preferat sa nu lucrezi alaturi de ei. Te descurci mai bine singur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții